Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kiválo napod volt
Én is nagyon remélem! Bár azt mondják csőstül jön a baj!
Ja azt még kifelejtettem,hogy kijött a büntetésem a rendőrségtől,40 ezer+1 hónap jogsi elvétel.
akkor most egy darabig letudva minden remélem
Azon vagyok! Ez katasztrófa volt ma! Asszem megiszok egy-két sört,aztán eldőlök mint a rohadt nád!

Feküdj le aludni, hogy minél előbb vége legyen a napnak, a holnapi már csak jobb lehet.
Ma marha fasza napom volt! Összerakták a kocsimat adagoló felújítás után,erre kiderül hogy a turbó is szar rajta.Nekiálltam délután összerakni a lányom futóbiciklijét,amiből gyárilag hiányzott egy csapágy. Futhattam végig az egész várost egy 375 forintos csapágyér.Jöttem hazafelé,beleállt egy lemez darab a másik kocsi kerekébe,de akkora,hogy szétvágta a kereket.Holnap vehetek rá másikat! De mivel egyet nem illik cserélni,vehetek kettőt. Azt gondoltam vége a napnak,de az előbb mikor dinnyét vágtam a gyerekeknek,szétvágtam az ujjamat a késsel!
Pisálnom kellene,de nem merek elmenni,nehogy a kezembe maradjon!
Remélem ezt úgy érted, hogy felszámolva az összes intézmény, felrobbantak, legyilkoltatok mindenkit és a probléma megoldva
Az állami cégeket bezzeg nem csesztetik, amikor 10eFt-ot érő melóért kicsengetnek több százezer Ft-t és így szórják át az adónkat egyes cégek zsebébe.
APEH dolog elintézve
igen,ott vannak...RMC-től egy parkolóval kell arrébb menni,ha arra jársz szerintem majdnem mindig látsz ott legalább 1 motort
No arra én is.Ott a KTM zsembery meg az RMC bár egyiket se látogatom sűrün.Én Biatorbágyi vagyok
ahha Kristóf barim kocsmája előtt szoktam ám arra motorozni
Jóreggelt
Manka ez Törökbálint?
na itt az utolsó kép, befejeztem
szeva by csikusz..
Szasz szomszéd
hey szomszéd
Jó reggelt kivánok
hali jaja az sem volt gyenge
ok
novemberig valamit kell csinálni a 400assal,mert lejár a műszaki... erre meg így azt mondták hogy 45ért TALÁN átmegy
Te raktad össze,szóval neked köszönhetően ilyen
a kakuktojás az etz.?

csinálhatott volna koph mester egy olyan képet ahol a ktm-ek körbe veszik a kis szürke etz-t, mint az oroszlánok..