Én is nagyon remélem! Bár azt mondják csőstül jön a baj!
Ja azt még kifelejtettem,hogy kijött a büntetésem a rendőrségtől,40 ezer+1 hónap jogsi elvétel.
Ma marha fasza napom volt! Összerakták a kocsimat adagoló felújítás után,erre kiderül hogy a turbó is szar rajta.Nekiálltam délután összerakni a lányom futóbiciklijét,amiből gyárilag hiányzott egy csapágy. Futhattam végig az egész várost egy 375 forintos csapágyér.Jöttem hazafelé,beleállt egy lemez darab a másik kocsi kerekébe,de akkora,hogy szétvágta a kereket.Holnap vehetek rá másikat! De mivel egyet nem illik cserélni,vehetek kettőt. Azt gondoltam vége a napnak,de az előbb mikor dinnyét vágtam a gyerekeknek,szétvágtam az ujjamat a késsel!
Pisálnom kellene,de nem merek elmenni,nehogy a kezembe maradjon!
Remélem ezt úgy érted, hogy felszámolva az összes intézmény, felrobbantak, legyilkoltatok mindenkit és a probléma megoldva
Az állami cégeket bezzeg nem csesztetik, amikor 10eFt-ot érő melóért kicsengetnek több százezer Ft-t és így szórják át az adónkat egyes cégek zsebébe.
Ja azt még kifelejtettem,hogy kijött a büntetésem a rendőrségtől,40 ezer+1 hónap jogsi elvétel.
Feküdj le aludni, hogy minél előbb vége legyen a napnak, a holnapi már csak jobb lehet.
Pisálnom kellene,de nem merek elmenni,nehogy a kezembe maradjon!
Az állami cégeket bezzeg nem csesztetik, amikor 10eFt-ot érő melóért kicsengetnek több százezer Ft-t és így szórják át az adónkat egyes cégek zsebébe.
Manka ez Törökbálint?
csinálhatott volna koph mester egy olyan képet ahol a ktm-ek körbe veszik a kis szürke etz-t, mint az oroszlánok..