Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már régen...szerdán levették a gipszet, következő hétfőn már dolgoztam...mondjuk jó döntés is volt, mert a táppénzemet azóta is basztak kifizetni a köcsögök
Halihó!
Tegnap elintéztem, hogy Fóton, az Ambrosia cukrászdában is két gombóc fagyit kapjon egy áráért minden motorral érkező! :-)))))

.....itt az elérhetőség: http://www.ambrosia.hu/elerhet...

később leszek,most lelépek
dolgozol már,Danci?
na éppen nem ezt akartam huh még jó hogy az alattalévőt sikerült bebiggyesztenem ide
hát ha te mondod akkor biztos
akkor jó fej lehetsz Te is
ronis nekem jó barátom.sokat motorozunk együtt
látom Bálintom felé laksz te is,szoktatok is együtt motorozni Ronissal?
pedig mikkor a csajok verekednek azt szeretem a legjobb sokat lehet múlatni rajta
ááá,pofonládát nehéz kinyitni nálam viszont az ajtót hamar bevágom
be kell szereznem 4-5-6 cicát
lovardába kellene mert nagyon hiányzik onnan a cicc,sok az egér is
bezzeg mikor kéne,sehol sincs felesleges,máskor meg csapkodják őket földhöz mert senkinek nem kell
verd el őket ne hagyd magad
Alkesz Manka
micsodaaa?meg sem látszott rajtam de komolyan
na most durrant el az agyam
gyerek régebbi quadja még eladó....4.szomszédban meg akarják venni a gyereknek...ma már 8-szor voltak itt
na aztán mondtam hogy ennyi az ára,ha nem tetszik kell keresni máshol,nekem erre nincs időm...meg hogy fizethetik-e 3 részletben,meg egyebek...mondtam hogy NEM
engem hoztak mert nem voltam járóképes
Örülhettek hogy hazataláltatok
hát igen ez ilyen magyar mentalitás .amíg bírja az ember addig iszik
1 üveg mézes málnát benyakaltunk ketten
jól bemutatkoztunk,mi csajok,mi?
az jó érzés.de néha kell
jaj ne is emlegesd...ritkán iszom....tegnap vendégségben voltunk,meg kellett kóstolni a nagypapa törkölypálinkáját,borát,majd pálinkáztunk tovább.nem volt semmi bajom,éjjel meg felébredtem hogy majd szétmegy a fejem reggel 4-kor felkeltem hogy na megyek dolgozni,aztán alig bírtam lábra állni,forgott velem a világ de csak 10 percig,utána semmi bajom nem volt
Engem meg a másnaposság.tegnap valahogy sitkére keveredtem komoly buli volt