ronis és a többiek.
szeretnék vennni tcx pro 2 csimmát és nem tudom mekkor át rendeljek. 45, 46 csizmáim voltak idáig ezek nem kiscsiuzmásak voltak. ez kiscsizmás és kérdem én akkor 46 os vagy 47 legyen a méret. felpróbálni nem mert csak utánvéttel tudom elintézni.
valaki ....?
az a másik az volt tévedés.
már most attol besértődtek a lálykolók, hogy annyit irtam a motorozásról ...eseménytelen volt.
ezek nem normálisak.
olyan csajos a dolog, sőt inkább kislányos volt a buli.
ha nem írtam 2-3 hónapig... az volt a bajuk mikor meg írtam az. akkor inkább kihagyom az ottanit.
sok olvasó volt ott kevés íróval szóval igazi kukkolós banda
igazad van Dani!ide egy dr250 is elég,az csak motorozás,nem enduró!viszont ilyen tötymörgésre én is vennék valami hulladékot,csak nincsenek társak akik szintén,csak motoroznának egy jót! :(
nekem 42 es lábam van és 43 mas az összes csizmám....ebből a tcx pro2 ből...
szeretnék vennni tcx pro 2 csimmát és nem tudom mekkor át rendeljek. 45, 46 csizmáim voltak idáig ezek nem kiscsiuzmásak voltak. ez kiscsizmás és kérdem én akkor 46 os vagy 47 legyen a méret. felpróbálni nem mert csak utánvéttel tudom elintézni.
valaki ....?
már most attol besértődtek a lálykolók, hogy annyit irtam a motorozásról ...eseménytelen volt.
ezek nem normálisak.
olyan csajos a dolog, sőt inkább kislányos volt a buli.
ha nem írtam 2-3 hónapig... az volt a bajuk mikor meg írtam az. akkor inkább kihagyom az ottanit.
sok olvasó volt ott kevés íróval szóval igazi kukkolós banda
tévedni emberi dolog, mondta a sündisznó mikor lemászott a drótkeféről:-))
ide is betévedtél?
De az előző nick nevedet nem találom
rikizúzda .
ronis. mi már ismerjük egymást:-))
hogy ki vagyok én?...
na ki? bálinyó? na ki?:-)))
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_dominator_6
50-4831541
Üdv mindenkinek
végre jól kimotorozom magam