Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt' csodálkoztok hogy erre a "terepre" nincs kedvem fenntartani egy versenymotort...
Ja én is úgy értettem
kemény verseny lehetett!
5:54-nél mintha magyarul mondaná,hogy :mehetsz...
nem?
fasza vidi nagyon
Ha netán megnősülnék se tartanék nagy lagzit, nyugi

http://youtu.be/CkzdHS-i_Qc
ronis.Vasárnap?legyen ütközetben el tünt? :)
pedig régen voltam jó lagziban
én most nagyon egészségesen élek,kajailag,mozgásilag,mindenhogyan
én dédmamám 104 évesen halt meg szegényem,utolsó percig "fitt" volt a korához képest.egy vesével élt 30 éves kora óta,csak vak volt a drágám.de nem zavarta
egy nevetséges dolog van Vele kapcsolatban amit máig is hallok sokszor,ordítottam mint állat pici koromban és hiába adta be nekem a cumit,egyre jobban üvöltöttem persze mert a fülembe dugta háborúban vakult meg amúgy
Én ehhez nem (sem) értek...
kopott kányának nevezik mifelénk a könnyűvérü nőket Csak hogy értelmezd
Attol még egy kopott kányát össze szedhetnél magadnak
Nem kell feltétlen elvenni
Újabb indok hogy miért NE nősüljek meg
Persze ezzel nem azt akarom kifejezni hogy ne éljünk egészségesen és szarjunk le mindent Bár magyarországon egészségesen élni hosszú életet elég nehéz!Vennék én is mindenből Biót meg hasonlót de nem jönnék ki a pénzemből ha ilyen kajára kéne költenem.Vicc az egész!De ami maximálisan megbotránkoztat az a teljes kiörlésü búzaliszt!Kb 100-150Ft-al drágább a simánál pedig csak annyi az egész hogy a korpa is hozzá van adagolva mint amit a moslékba rakunk a disznónak Ugyanez a kenyérrel is!Vicc hogy be tudják etetni az embert ezzel hogy az milyen jó.Igen de mi az annyába kerül majdnem duplájába?
Szerencse kell mindenhez!A hosszú egészséges élethez meg főleg!Sajnos nem mi válasszuk meg a halált.Ha akar akkor úgyis megtalál,hiába élsz egészségesen!Nagyapám megjárta a Donkanyart,megszökött a fogolytáborból aztán 60évesen elütötte a vonat mert a lovai megvadultak!Amúgy makk egészséges volt!Soha nem volt komolyabb betegsége és akkora volt mint egy hegyomlás.Szerencsétlen balesetben halt meg
Visszanézek a fórumra és ilyen hírek fogadnak...
Részvétem
Remélem mindenki más jól van és motorozik ezerrel!
Jó napot Skacok!
Mi a helyzet?
nem azert mondtam...csak szornyu hogy igy haljon meg valaki...manapsag az emberek siman elelhetnenek 90-100 eves korukig..

En, miota a felesegemmel egyutt vagyok, sokkal egeszsegesebben elek...normalisan kajalok, figyelek arra hogy pihenjek, kikapcsolodjak...jo lenne a lanyomat meg sokaig latni..
szegény Bandibá
Ne érts félre nem úgy öregeztem le.Én az 5évvel idősebb haveromat is öregezem meg papizom!
szegeny....isten nyugosztalja..
Bar 56 ev meg veletlenul sem mondhato oregnek...remelem, en nem csak ennyit fogok elni..
Hű halljátok mire jövök haza motorozásból.A szomszéd előtt áll a hullaszállító Meghalt a szomszéd öreg Pénteken összetörte a kocsit az utcánk végén.Állitólag belehajtott egy nő a kereszteződésnél.Hétvégén elment a dokihoz hogy szúr a mellkasa de nem mondta senkinek hogy balesete volt.A doki meg nem vizsgálta meg alaposan.Ma halt meg kb 10perc alatt tüdő ödémában.... El se hiszem az egészet.Születésem óta a szomszéd bandibá most volt 56éves.Nem voltunk jó viszonyban mert állandóan volt valami problémája meg volt hogy feljelentettek minket állattartásért hogy szagosak a tehenek.De azért csak ismertem az öreget és szomorú.Nyugodjon békében!