Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyenlöre nem,de talán még jol jöhetne.
Ezen szerencsére már igen.
De egy csomó fekete műanyag megmaradt, ha kell valakinek!
az nem lehet hogy te felraknál egy ilyen védőt...
téháeniksz.
de ulehet a hétvégén nem jon ossze csak majd a jövőhéteen talán half sixdays:-))=3 nap
Hy Dani. Már tul adtál ezen a rezo védön?
kösz ronis
Enyém ilyen volt...aluból...2 kiló lehetett össz-vissz...
eddig meló volt,most alszasz jön
forrasztott, befogod satuba két aluminium pofa közé és simán vissza tekered, ha rogyott kihuzod, általában rombusz alakban is elmegy akkor meg egy fa lap meg gumikalapács...

és sok türelem, csak szép nyugodtan..

gasgas hűtő jol egyengethető, régebbi ktm hűtők is jo anyagbol vannak, sajnos az uj ktm 2008-tol, na annak a hűtője már egy kutyaszar anyag,.
szép estét az uraknak ! ha már a védekezésről esett szó, én ennek elmulasztásának eredményeképpen megkérdezném : a hűtőt mennyire lehet egyengetni ? mit bír ? az enyém konkrétan megtekeredett ! ragasztott vagy forrasztottak ezek a mai hűttők ?
én azt szoktam csinálni a kikopott berugoval hogy beteszek a rugo mögé egy pici 4-es anyat legömbölyitvem az ugy előfesziti a rugot meg a golyot hogy olyankor sem zörög.
Köszi a tippet!
Úgy gondoltam, megyek vele egy darabig és ahol ép lesz a festés azokat lehet kivagdosom
Eredetileg úgy készült, hogy rajta volt a 3 as alu védő is a rezon, azért van ekkora rés, de azt levettem súlycsökkentés miatt, V2 ben majd szűkebbre is kell csinálni.
Dew a kikopott berugora jo megoldás egy beakasztott befőttes gumi amibe mindig beakasztod a berugot, garantáltan nem fog csörögni.
én tippként simán kivenném a felső összekötöket végig, ott soha nem tud sérülni a rezo, meg az oldalaknál is elég lenne egy oldalra...

szerintem.
fuuu nem biztad a véletlenre...
szeva Dew, merre jártál amerre a madár se jár.
szerintem az mc-5 inkább nyári gumi, tartos ,sokat bir, bütykök sem törnek, de olyan merev oldalfalu hogy még 0,3-nál sem lapul lofaszt se....
ráadásul muszály le engedni laposra hogy használhato legyen, olyankor viszont a belső falc szerkezete gyalázatosan szétmorzsolodik kijön a bele a falcnak..

c-18- haver 2 motorozás alatt legyalázta, minden bűtyök fele letört, rendesen szétesett.

kenda k-772-carslbad-ot használtam az öskorban, elég tartos cserébe nem kopik, de nem is fog lofaszt se, viszont olcso de szar is...
odabasz amúgy enyémre is készül csak sajnos elég lassan
Muszáj, már 3 rezót bontottam le, s kurvára elegem lett a javítgatásból, annyival szarabb, mint a 4T, hogy túlságosan előre került a súlypont.
Sima alu folyáshatára nagyon alacsony, kapna egyet és annyi, előtte 3-as alu volt végig a rezo körül, de az nem bírta a nagyobb ütéseket.
Pedig neked bármikor van hely a futón
Sajnos az a menet nem jön össze,de haverral megyünk és a Székely barátunkkal jót motorozunk!