Jó reggelt!
Tegnap azt hittem eldobom az agyam, szopatott egy fellépő, igaz szinte helyből kellett, meg köves, de akkor is , 5x rápróbáltam a motort és 5.re is csak két szakaszban sikerült feljutni.
Ránézésre azt hittem, ezen simán felmegyek, nem tűnik nehéznek, inkább csak béna voltam.
Régen estem már ilyet, hogy a lábam a kezem helyén
Nem ajánlott reggeli tornagyakorlatom láttátok
szilya bálint.
hát tudom én hogy csak dicsérni akartál de ha valaki azt mondaná anyudra hogy egy csupakabra moleszálta és abból lett ...bálintgasgas, még akkor sem ha épp az anyut a bigfútnak híjják...érted.
Amúgy anyukád innen pusziljuk a távolból, az egész család. a finom kis balcsinyaralás emlékével
a viktor az állatot meg nem fogadom el seniki mástól csak azoktól akikkel már hajtottunk együtt!tőled persze, de ezt nem kell szellőztetni. tháeniksz.
ti tudjátok mitől e név , az ismeretleneknek ez meg hülyén és negatívan hangzik.
a chupakabra meg... mostanában több más hegyben is feltűnt:-))
riki.
minél zorwább egy hely annál több kraft kell a leküzdéséhez
kraft =lendület előredőlés extrémlárás a nyomokválasztásához mert úgy tünik a tiéd egy nyomos, közbe a laúfaszt van 1m széelssen hely gyökér jobbról kisnyom balról fedobókö középen stbstb tbc
folyt.: gumi talaj szerencse csillagok együttállása stb stb tbc
+akarat.
akarom eröltetni?
ha valaki nekifut 3nál többször az már akarat. 1-2 próbálkouzás az csak kicsiny buzgóság de nem akarat!
változtatás!technika változtatás.!
ha elsőre nem ment fel valamit elbaszol! ugyan úgy ne is fuss neki másodikra mert pont odáig jutol mint a zelőbb gondolkodj...mi is volt hogy is kellene máshogy.
hályer hályer ahogy mondja stályer paraszt mikor angolul szóla:-))
mai endúrós leckénket hallottátok elődta :aki a hétvégén még motorrra sem ült
bálint.
ez nem volt szép.
most itt mind azt hiszi hogy csúnya vagyok, nagy és erős, kitartó szívós elpusztíthatatlan, nem félek semmitől...
hát ez hülyeség.
csak ti még nem láttatok olyan helyen ahol nem ez lett volna.
a többiben romisnak igaza van. jobbakkal elmenni az a mégjobb fejlődés.csak az a kérdés?, akar a é az ember tovább fejlődni? nem kell mindenkinek úgy menni mint graham jarvis.
(de én azért szeretnék.-))
rikizuzda. jó a hely. itt nálunk is van olyan hogy nekirongyolsz 2 leszabájzással és a végén úgy imátkozod fel magad...mert elfogy alendület a kitartás és nem visz előre semmi csak... az imaszó.
ill a vége(ezt most találtam kiba jó hely) egy eloldalazós felfelé egy sziklapárkányon... ahonnan lenéve nem jut eszedbe más csak .. a kúrvaáéletbeakúrvaéletbeakúrvaéletbe
segge beszűkülve nyüszíti a hátsófertály:kifelé ne dőljön a verda.
áá imádnátok azt a helyet.
erdélybe tetszettek az égig érő facsúszdák ...ott nem kellett elkúrni semmit eccer se mert helikopter esélyes lehozatal lett volna...
emberek odajöttek és mondták nemenjünk mert nem lehet meg ilyesmik...erre persze az is nekiment aki nem akart....aztán végül egy hely volt is ahol nem lehetett fél napig mentünk fel.....és mikor felmentünk már a világ végére , ahol keztek könnyebbülni a motorok ott meg egy olyan sűrű rész fogadott, hogy az első kereket sem tudtuk bedugni a fák közé nem a kormányt...és ez elzárta a hegytetőt mint egy sapka...kellett volna ösvényt irtani ...de ahhoz már nem volt sem idő sem kedv...talán erő se de jó volt....innen páran rajta voltunk ....lenes(aki meghalt ),,,,,.mxtibi(aki megnősült),,,,,,dezsisix(aki darth dezsi .....
az alu szöganyag megy a hűtü külsejére, belülre megy az alu lapos anyag a menetes szárral van összekötve és az alu cső a távtarto, a végekre 6-os önzáros anya.
Tegnap azt hittem eldobom az agyam, szopatott egy fellépő, igaz szinte helyből kellett, meg köves, de akkor is
Ránézésre azt hittem, ezen simán felmegyek, nem tűnik nehéznek, inkább csak béna voltam.
Régen estem már ilyet, hogy a lábam a kezem helyén
Nem ajánlott reggeli tornagyakorlatom láttátok