Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

viszont van vezérműláncod, feszitőd, kiegyenlitő tengelyed,szelepeid, szeleprugok, vezérmű tengely, és még sorolhatnám 10 percig az aproságokat...
nem értem a négytén nincsen ilyen gond.
nálam nincsenek abalkok ... ill ahol vannak azokon nem nikasil van hanem redőny:-))
be is húzom a rolót éccakára.
gút nályt.
mindenesetre érdekes jelenség hogy az ablakok környékén vékonyabb a nicasil...
ezt még egy februári napon tettük fájós derékkal... épp hogy kibirtam szállni a kocsiból ill a berg mindég egyből indul és csak azért vállaltam be. de egynek lyaú volt ez is. ill jobb mint otthon feküdni mert menni úgy sem birttam:-((persze a motorzás az más... mert a motor visz

http://www.youtube.com/watch?N...
amúgy ha nem titkos és megkérdezhetem mennyi most egy ilyen 250 es nikasilmutatvány ?

hengerbe sebeket felhegeszteni nem kellett gondolom .....akkor az még plusz lé mindenütt...
ebben is van nem kis igaz- zsák.-))
de az tuti . mindég ismerek egy rövidebb utat.-))
főleg ...az erdőn át.-))
Köszönöm a gyors választ!
Amúgy a "nem gáz" akkor azt jelenti hogy ez normális? Feltételezem hogy a hónolás miatt van, de azért gáz hogy kifizet egy vagyont az ember, nem Olaszban csináltatja mert hallani rosszakat is ami ott készült és ezt kapja
fuu ez már jo régen volt..
most visszanézve nem is tűnik meredeknek, pedig az.
olyan erősssen meredek sziklalépcsők tömkelege.+ szakadék jobbról. erdőbezuhanós balról.
na mindegy azért jóvolt akkor nem ronis?

egy másik szösszenet a téli motorozásról.
ebből indult a csavaros-gumi története.azóta ronis elhasznált pár kapupánt csavart a hegyen
http://youtu.be/_qB3cP_0ZXU
Viktor.. ne kamuzzál már itt nekem, arra a 380-re ugy rá volt hajtogatra már a vázra a rezo hogy már nem is tudott volna tovább hajolni...

nehogymár kitaláld hogy karcmentes volt a rezoja mert leesek a székröl., megszépültek az emlékeid.?
rajtad múlik....helyek vannak...

pont most készítettünk egy frisset és még a hard baráti körömet is megosztotta ....de már ismét beszélnek velem....szerdára jól lettek
kéne már mennem egyet motorozni felétek.. persze csak ha tudsz jo helyeket, rövidebb utakat.
megvagytok lőve ezzel a rezóvédővel. nekem nem volt soha és a 10 éves 380sx igyis túlélt nálam 1,5 szép évet.pedig extrémbe toltuk már akkor is. akkor indult a romániai hajtás.
jó az igaz hogy volt egyengetve de vigyáztam is rá mint a him a tolyósra.-))nem reptettem feleslegesen.

onnan is lett a nevem viktor az allat:-))
még ronis csinált is róla egy videlyót. nézzék csak:-))
emlékszel még erre bálint?
http://youtu.be/Zy_VIO-oPSs
kár volt megmérni nem gáz amúgy
Sziasztok Urak!

Egy kérdésem lenne a nagyérdeműhöz :
Ma érkezett meg a Nikazilozott 2T Yz250 hengerem a holllandiai Powerseal-tól (nem olcsó hely). Megméregettük és a következőt tapasztaltuk: felül ahol nincsenek ablakok ott szépen a gyári 68.00mmen van, míg az ablakolások környékén rend szerint 1 századdal nagyobb a furat, de van olyan hely ahol 1.5századot is mértünk.
Ez a "méret eltérés" még elfogadott vagy küldjem vissza a hengert?
Egyébként Wiseco dugattyú megy bele és így is csak 0.03mm az illesztés.
Véleményetek?
Köszi:Petya
hát igen. kenda hajamra nekem is volt k-772, 18colosba nekem azzal bajom nem volt talán annyi hogy a nedves-gyökeresben, vizes sziklán nem emlékszem mit muzsikált.amúgy az élettartam az tutkó jó volt.
a k-770 igazi sár gumi és brutkón néz ki de vizes körülmények között.
az mc 4 jó mindenhol talán csak a vékony bütykök miatta nem olyan tartós .
olyan mint a babos kajával telerottyantott pelenka. mer az aztán kívül belül fog:-))

mc 5 még nem volt. zsé azzal tolja most és csak is jókat mond róla.
vagy a barátok köztet
vagy nézitek a jóban rosszban-t ?
mizu ? meséljetek valami okosságot....
szeva zééé..
Akkor nem is bánkodok........
lóestét
Mondjuk egy extrém endurora......
De ez amúgy is a gyári rezóhoz volt kitalálva, az Albert-féléhez biztos nem lenne jó