Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mizu ?
szépek
én igazat adok Neked
gyarapodott a család,ismét
csak nem motorral,nem gyerekkel hanem cicával
Mondtam neked a telefonba reggel hogy ahol 10 en vagy többen várnak hogy lesz motorozás oda én többet nem megyek,meg is haragudhat rám bárki én leszarom..kevés időm jut motorozásra azt meg nem szeretném szarakodással meg mások tologatásával el tölteni!
Ahuna,mé neked van időd?Szevasz
Te nagy seggfej azért hivtalak mert mi már a bágerba otthagytuk őket és 5en elmentünk és gondoltam odahivlak közénk
Szasz
lóestét fotelcrossosok...
Öööö mi vagy te?POM-POM? De jó mese volt,lennék megint gyerek
Szasz,van egy srác Abonyban,a Sulyok Tivadar,mindene van óccsó,minőség kínai,meddig bírja nem tudom,de óccsó azt minden van az tuti,kínaimotoros,webáruházukat fejből nem tom,időm keresni nem van,ennyit tudok.A számát esetleg odaadom
holnap hívlak,vagy sulid után megvárlak a vasút állomáson...holnap pontosítunk!
Jó estét mindenkibe Sose pihen ez a dili,egyszer kiborul a bili azt felborulok Má,magamra értettem ,nem aludtam 5 napot,tegnapelőtt 7 órát majd tegnap3-at,szerintem ma semmit Mást nem írok,menek,pááá bár alvadni kéne
Azt csak hogy tudod!
Láttam hogy hívtál vasárnap de már csak délután,lenémítottam a telefont és motoroztam,ismét jót mentem egyedül csak a végén futottam össze Takiékkal.....vittem őket egy kört de hamar fel adták,eldobálta a motort letörte a sárvédőt!..találtam egy jó utat van benne 3 zorró egymás után.
nektek gondolom milyen jó volt megint 10 emberrel
Jó estét!
Mi újság van felétek?
Tudja valaki mibe fájhat kb. egy hátsó agy átfűzetése? (18x2.15 36 küllős felni kell gondolom csak excelt lehet kapni, küllő is kell, csak agy van) 40-50 eFt környékére tippelem
fhürdök öszt lyöwök olvasni.irjatok aztán én is irok mert vannak hirekám
estét.
gút nálygöhötö
Te mit mutogaccc nekem bugaci paraszt gyerek?
hali le van csiszolva minden cucc valamikor kéne találkoznunk egyiknap hívtalak
jo gyakorlat.