áááá, dehogy.. ... ahogy az indiai csávos reklámban van..
egész délután egy robogoval kinlodtam, ez a legroszabb mikor a hiba nem folyamatos, hanem vagy van, vagy nincs...
a jelenség,: néha nem forog le rendesen, olyan gyujtás hibásan, aztán hibátlanul műxik...
van hogy rárakom a világitást és attol kezd el egyenetlenül járni utána meg pont forditva amikor lekapcsolom a világitást akkor kezdi el...
már minden szart átnéztem rajta, elmentem jo nagyot motorozni vele, hibátlanul ment haza értem mondom rárakom az idomokat aztán megint nem ment...
már csak részleges menetzárlatra tudok gondolni a gyujto tekercsen
több ötletem nincs.
megcsináltam! van üres visszajelzőm,kattogás megszűnt. ha sebességbe teszem és behúzom a kuplungot, akkor van kattanás és úgy jelzi mintha üresben lenne és akkor tudom indítani. üresben indul kuplung nélkül is holnap után összerakom,aztán kiderül hogy jár e üresben sztenderen,de elvileg kell neki aztán jöhet a próbakör, hogy csinálja e a leállását
amúgy az üres jelzőhöz kötöttem hozzá a kuplung kapcsoló egy kábelét, ami megy tovább a sztender kapcsolóhoz!
szali...
ajtós
voltam kint a pályán.
megcsináltam vagy...
six days egy kör...,de a pálya nem kotlóban van a finneknél hanem közelebb.
és nem is six days csak...
kb 8perc ha mindent belerakunk.
van benne egy kidölt fás feljáró egy gödörből
van egy 30cm átmérőjű fa ami 0cm től egészen 60cm ig bepróbálható.
nem egy nagy szám, de nem kell érte utazni 2,5 órát csak 10 percet. az erőnlétet rendessen növeli, meg mostmár a sok rumpli és pattintó mellé kerültek egy felugró, faátjárós rész, árokban pirítás...kb 6-8 perc egy
+ 365nap lehet ott motorozni egy évben.
http://www.thumpertalk.com/for... itt ugyanez a probléma volt.. a srác kivette az összes kábelt, megtisztogatott mindent és neki elmúlt a tünet...van aki a sztender kapcsolót iktatta ki.. és lehet hogy a tekercsnél van probléma... kezd egyre zűrösebb lenni. nálam először a sztender dolog szállt el és utána kezdte el csinálni ezt..remélem ott lesz a bibi!
ha összekötöd a két vezetéket ami a qúplungból kijön akkor nem állandó kiemelést kapsz hanem a kuplungérzékelőt kapcsolod rövidre azaz úgy érzi be van húzva a qúplungkar és ezért indithatod is.
ha pl a fékkarnál csinálod ugyan ezt akkor a mögötted evő .hahah.szólal a mögötted levő azt hiszi állan dölon fékezel
egész délután egy robogoval kinlodtam,
a jelenség,: néha nem forog le rendesen, olyan gyujtás hibásan, aztán hibátlanul műxik...
van hogy rárakom a világitást és attol kezd el egyenetlenül járni utána meg pont forditva amikor lekapcsolom a világitást akkor kezdi el...
már minden szart átnéztem rajta, elmentem jo nagyot motorozni vele, hibátlanul ment haza értem mondom rárakom az idomokat aztán megint nem ment...
már csak részleges menetzárlatra tudok gondolni a gyujto tekercsen
több ötletem nincs.
S milyen volt a mai első csapatás?
El se tudom képzelni mi rosszat tehettél
F=folyó tintát nem tűrő szavakkal
P=pampogni egymás között
Nézd meg a legelső bejegyzést a fórumon
már azt hittem ...fel fogod gyujtani és a fórumra felrakod had égjen a szemét.
zozi mesélj milyen volt az első hajtás.
jól leng a villád... a lengő
amúgy az üres jelzőhöz kötöttem hozzá a kuplung kapcsoló egy kábelét, ami megy tovább a sztender kapcsolóhoz!
fórum?
na tessék én is leirtam..
ajtós
voltam kint a pályán.
megcsináltam vagy...
six days egy kör...,de a pálya nem kotlóban van a finneknél hanem közelebb.
és nem is six days csak...
kb 8perc ha mindent belerakunk.
van benne egy kidölt fás feljáró egy gödörből
van egy 30cm átmérőjű fa ami 0cm től egészen 60cm ig bepróbálható.
nem egy nagy szám, de nem kell érte utazni 2,5 órát csak 10 percet. az erőnlétet rendessen növeli, meg mostmár a sok rumpli és pattintó mellé kerültek egy felugró, faátjárós rész, árokban pirítás...kb 6-8 perc egy
+ 365nap lehet ott motorozni egy évben.
ha pl a fékkarnál csinálod ugyan ezt akkor a mögötted evő .hahah.szólal a mögötted levő azt hiszi állan dölon fékezel