déw
ne hülyíts hogyha rély nem szól akkor...azt hiszed a dugó egy olyan hengerbe van ami meg van osztva...mármint a henger két félből van? hát nagyobb motorszerelő vagy mint gondoltam
egy igazi mért-nök ,az eremikszek nagy masterlya
négy üteműt ne vállalj.még fordítva rakod be a dugót és alul lesznek a kompresszilyó gyűrűk.
úr isten...
de szép ez a gép....
a yamaha amúgy is még annó mentem egy 2004yz 250el és az olyan harmónikus volt erős alul is felül is középen is...
ebből egy 360as az állat lehet.
nekem volt annó 99ben egy 97es 360 sxem...
mikor megvettem... megyek vele a gáton próba...
gurulok egyben alapjáratról szedi az elejét kettőben is 3ban is négyben 2000et is kellet forognia hogy megemelje magát...de ötödikben is gondolkodás nélkül kiszedte magaalól az elsőkereket.
forgós volt erős ...jóindulatú...könnyen indulós...imádtam
csak az elsőteo volt egy szutyvadék...hagyományos marzoccsi 50es magnum...jobb oldalon a húzófokozatú csillapítást lehetett állítani a bal oldalon meg a nyomót!
+a hagyományos teló féktávon mocskossul nyeklett nyaklott.
amúgy imádta a gépet....
egyszer tesztből raktam fel rá ez 37es lk(én terveztem hogy az még elfér anélkül hogy belevágna a lánc a felfogató agyrészbe...
felraktam 15-37
a betonon úton meg nézem már hogy hogy lép...kb 100ról 2sec alatt vagy 150en volt és visszaengedtem a gázt...mert bekuláztam
semmi kormányszita semmi rázkódás vagy akár mi furcsa...egyszerűen beszartam attól hogy elkezdett gyorsulni és nem érezni hogy megtorpanna bár hol is csak ment és ment...hó bakker
volt 380asom is...de az a fasorba sem volt a 360ashoz...+azt nehéz volt berugni ebből adódóan a 360as megbizhatóságával ellentétben a 380as állandó berugórendszer problémákkal küzdött mert mocskos nehéz volt rugni mint egy igazi 500ast dee a blokk meg csak egy 250es továbbfejlesztése volt nem volt elég erős ahhoz hogy 380as rugdosást elbirja a berugórendszer..csak ez volt a baj de az naggyon gáz volt...ezért is ment el a háztól
Mit csinál a bácsi
érdekes az alul gyűrűs dugó
Mozgó tömeg szempontjából nem lesz gond az a kurva nagy dugó? mondjuk ő tuti jobban vágja mint én, hiszen mérnök.
El is hiszem hogy húzott a 360
http://youtu.be/QCe3Ezg2_YM
2011 yz 360af
ne hülyíts hogyha rély nem szól akkor...azt hiszed a dugó egy olyan hengerbe van ami meg van osztva...mármint a henger két félből van?
egy igazi mért-nök
négy üteműt ne vállalj.még fordítva rakod be a dugót és alul lesznek a kompresszilyó gyűrűk.
de szép ez a gép....
a yamaha amúgy is még annó mentem egy 2004yz 250el és az olyan harmónikus volt erős alul is felül is középen is...
ebből egy 360as az állat lehet.
nekem volt annó 99ben egy 97es 360 sxem...
mikor megvettem... megyek vele a gáton próba...
gurulok egyben alapjáratról szedi az elejét kettőben is 3ban is négyben 2000et is kellet forognia hogy megemelje magát...de ötödikben is gondolkodás nélkül kiszedte magaalól az elsőkereket.
forgós volt erős ...jóindulatú...könnyen indulós...imádtam
csak az elsőteo volt egy szutyvadék...hagyományos marzoccsi 50es magnum...jobb oldalon a húzófokozatú csillapítást lehetett állítani a bal oldalon meg a nyomót!
+a hagyományos teló féktávon mocskossul nyeklett nyaklott.
amúgy imádta a gépet....
egyszer tesztből raktam fel rá ez 37es lk(én terveztem hogy az még elfér anélkül hogy belevágna a lánc a felfogató agyrészbe...
felraktam 15-37
a betonon úton meg nézem már hogy hogy lép...kb 100ról 2sec alatt vagy 150en volt és visszaengedtem a gázt...mert bekuláztam
semmi kormányszita semmi rázkódás vagy akár mi furcsa...egyszerűen beszartam attól hogy elkezdett gyorsulni és nem érezni hogy megtorpanna bár hol is csak ment és ment...hó bakker
volt 380asom is...de az a fasorba sem volt a 360ashoz...+azt nehéz volt berugni ebből adódóan a 360as megbizhatóságával ellentétben a 380as állandó berugórendszer problémákkal küzdött mert mocskos nehéz volt rugni mint egy igazi 500ast dee a blokk meg csak egy 250es továbbfejlesztése volt nem volt elég erős ahhoz hogy 380as rugdosást elbirja a berugórendszer..csak ez volt a baj de az naggyon gáz volt...ezért is ment el a háztól
van itthon egy zsir új sosem használt kiskőrösi tipusu tűzolto sisakom, eladnám ha van olyan kollégád aki gyűjt ilyen relikviákat...
Megnézem közben mi az a nedves persely és így már vágom
1:33 nál látszik, 1:40 ig.
Köszönöm, ne dobd ki, amikor megyek fel december elején elhoznám.
leveszem az elso metzeler gumimat felrerakjam neked?
F**K THE WHALES......................SAVE THE 2 STROKE!
The hardest part about riding a 4 stroke is telling your parents your Gay!
érdekes az alul gyűrűs dugó
Mozgó tömeg szempontjából nem lesz gond az a kurva nagy dugó? mondjuk ő tuti jobban vágja mint én, hiszen mérnök.
A hfej szivo resz nagyon komoly.Lattad mibe rakta a blokkot?85 paci volt padon
mondjuk nem karbival
attol félek szétforgatja azt a szart.
http://youtu.be/6nmmh67R6_E
http://youtu.be/4JeYHFi3nKI