Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon titkos gumi..

szerintem deestone, vagy jamamoto...médincsájná.
most jöttünk be a kinderrel a motorozásbol, kurva hideg van...

nincs térdgép nem hordom hogy erősődjön hamarabb..
nősűlésnek ne álljatok ellen...

ezt a hibát mindenkinek el kell legalább egyszer követnie az életben....
Szewa! Mi újság van? Térdgép rajtad még?
szép estét endurosok..
Engem is érdekelne a szuper titkos nem mondom meg gumi típusa
Annyira nem kell megerőltessem magam ehhez...
Köszi, így már értem. Szép is úgy az egyetemi élet, ha van motorozás itt is ott is
A nősülést én is hasonló módszerrel úsztam meg
Itt bevallhatod, direkt csinálod ilyenkor már, hogy lecseréljenek
Megértelek, eléggé jégpálya mostanában a talaj. Csak óvatosan!
Nem is keresem
Borsodban élünk de itt járunk egyetemre.
lehet , hogy rossz helyen keresed
Odáig még egy nővel se jutottam el hogy gyereket szeretne - szerencsére mind lecserélt még előtte
Hello!

Egyuedul szoktam menni,de mostanaban csak a Hring ig jarok.Itt nagggyon szaraz a talaj,uj gumit nem akarok felrakni,csak ha jon kis eso,sar.Addig meg csokkentett tempo,mert multkor is huzom neki mintha homokon mennek,mert az is,aztan egyszercsak kemeny dongolt talaj tetejen kis porreteg.Vegeredmeny ,perec.

Azt mondjuk nem értem, ha borsod környékén mentek, akkor hogy jön képbe Gödöllő, de ez lehet csak a gyenge földrajzi tudásomnak köszönhető
Megyek én is, míg a motor bírja, s nem lesz elég zsé a felújításra,
csak tartson ki a cucc, mert ha széthullik a dugó vagy a hajtókar drága lesz a henger/blokk felújítás
MI még járunk ki minden héten.
ne az vajon milyen gumi lehet?

tán kotond?
Es ist gut, perfekt.
Előbb utóbb minden nő eljut ide, meg szerintem a pasik is idővel, bár még én se tartok ott, hogy akarnék gyereket, gondolom te sem, meg ha belegondolok a világ dolgaiba, csóri gyereknek lehet jobb, ha meg se születik
Gondolom, ha a nő megérik az anyaságra és gyereket szeretne akkor lecseréled, bár ha szereted a csajt, akkor jön az, hogy még is apa leszel
Olyan nővel nem foglalkozom amelyik akar
Politikai vita délelőtt nyitó témája
Nem tudom friss-e a cikk és 2011.11.21 lesz a nap.
Betervezett lakosság szopatás ismét
Majd most ezért büntetnek meg pár embert
Idézet:"Valamennyi 18 évnél idősebb és az öregségi nyugdíjkorhatárt el nem érő személy polgári védelmi szolgálatra kötelezhető ilyen esetben – legalábbis ez áll a katasztrófavédelmi törvényen.Néhány kivétel azonban van...Az országgyűlési képviselő, az állami vezető, a bíró és az ügyész...kötelezettségét saját munkaköre ellátásával teljesíti."
A felsorolt munkakörök kurva fontosak egy ilyen katasztrófa helyzetben , hogy saját munkakörük ellátásával letudhatják a dolgot. A tűzoltó, mentős, stb. érthető, de ezek
majd az asszony akar helyetted is
De jó hogy nem akarok gyereket