Soha életemben nem láttam még,
jók ezek a bulywood jelenetek, beszartam rajtuk, a mátrix paródia, meg a gördeszkás csávó is amit Zoozee linkelt az elején
a fene egyemeg rágjon
há mikor ott voltunk a kátaifeljárónál azt is nekünk seggedieknek kellett megcsinálni...szégyenszemre a buta 380 sxel meg utánam a 250sx a szalajtóssal
a felugrós feljárót sem mutattad be pedig azt is meglett volna csak ...először mindég a vezető mutassa ba ...legalább egy bekk flippet rajta...
GASGAS 2005 280 TX Trial Pro, teljesen zsír állapotban van, hibátlan váltó, blokk - minden működik rajta.
Egy berúgókar, váltókar és hátsó főfék munkahenger kell rá.
(előző tulaj ezeket eladta róla)
Irányár: 380 e Ft
hogy jön ez a korsó meg a repülés...
hát beviszi az asszony a kútró a viszet oda bassza az asztalra
az embör kortyol a korsúból egy nagyot.
kiköpi
ez nem bor
ez csaP vÍÍÍz..és már repül is a korsó.
tehát addig jár a korsó a kútra-csapvizé- amig meg nem tanult repülni
jók ezek a bulywood jelenetek, beszartam rajtuk, a mátrix paródia, meg a gördeszkás csávó is amit Zoozee linkelt az elején
te meg oszt milyé?
kell a födgép most hisz nem soká forr a dalom lesz. oszt ki teszi a földalá a sok meghalnivágyót?
há mikor ott voltunk a kátaifeljárónál azt is nekünk seggedieknek kellett megcsinálni...szégyenszemre a buta 380 sxel meg utánam a 250sx a szalajtóssal
a felugrós feljárót sem mutattad be pedig azt is meglett volna csak ...először mindég a vezető mutassa ba ...legalább egy bekk flippet rajta...
Brandauer és csapata falat mászik..
Egy berúgókar, váltókar és hátsó főfék munkahenger kell rá.
(előző tulaj ezeket eladta róla)
Irányár: 380 e Ft
hát beviszi az asszony a kútró a viszet oda bassza az asztalra
az embör kortyol a korsúból egy nagyot.
kiköpi
ez nem bor
ez csaP vÍÍÍz..és már repül is a korsó.
tehát addig jár a korsó a kútra-csapvizé- amig meg nem tanult repülni