nyerjünk már a kibaszott lottón ....
ki is megyek körülnézni az utcára mi a pálya......van vagy 2 fok....hideg párás ködös szar ...nedvesek az utak is.....ehhez képest tegnap fasza napsütéses 9 fok volt ....kár is lett volna kihagyni....minden jobb perc már ajándék.....
ezekröl az jutott eszembe hogy lehet valamit rosszul értettem, vagy valahol keverem a sok hárombetűset? Kicsit meg vagyok már zavarodva… IMF, FED, CIA, FBI, USA, EAE, NAR, KGB, ÁVO, ÁVH, PHP, WWW, MVK, KFC, PVC, CSŐ, PIA, PAP, MAP…
Köszi a cikket.
Van 10 Ft ami valós, kiadok rá 1000 Ft hitelt, azaz 990 Ft nem is létezik, majd kérem vissza kamatostul a 5000 Ft ot. Így csinálnak 10 Ft-ból 5000 Ft adósságot. Vajon miből fizetjük ki a 4990 Ft ot amikor csak 10 Ft valós pénz van az egész rendszerben? Nyilván semmiből, mert pénz nincs ennyi, hanem cserébe elveszik minden értékünket/munkánkat ami valós. De mi lesz, ha már ezzel se tudunk fizetni? Hát GAME OVER, de pont ez a cél...
Csak egy törvényt kéne hozni. Az összes létező kamatot eltörölni és nem engedni, hogy a bankok kamatokat kérjenek, ez lenne a GAMEnak a kék halál.
Mindig csak annyi pénzt kelljen visszafizetned, amit kaptál.
Az infláció, meg hogy kevesebbet ér a pénz idővel, ez is csak a rendszert gerjesztő bevezetett nagy kamu.
RGO az egész mostani gazdasági rendszer egy nagy átbaszás,
aminek célja, hogy minden valós értéket elszedjenek a világon mindössze 10 Ft ból, ami volt nekik annó.
elsőbe is furj elő, másképp sose fogod tudni belülröl hol hajtsd ki a csavart...
hátra ha 8-ast raksz akkor 10-el fursz elő, mert összeugrik, első guminál elég enyival előfurni amekkorát beletekersz, vagy akár picit kisebbel is lehet hogy jo feszes legyen..
hiszen semmit sem tudsz a balatoni jégről, még korcsolyázni sem tudsz te ember, ezen a tavon akár milyen vastag a jég ,mivel oriási vizfelületröl beszélünk tele van feszűltségel, magyarán rianásokkal amit rohadtul ismerni kell...
van hogy feltolja a jégtáblákat 1,5 méter magasra, de van hogy az egyik oldal bebukik alája a másik meg rácsuszik, aztán egy vékonyka rétegben visszafagy.. és még mesélhetném estig a verziokat...
na ha egy olyan helyen becsuszol a jég alá akkor nyugodtan elmondhatsz egy utolso imát magadnak, mert vagy megtalálod a kijáratot rövid idő alatt, vagyis inkább azonnal,, vagy baszhatod... mivel egy 15 centi vastag jeget5 nem fogsz tudni ököllel áttörni alulrol....
szoval addig nincs para amig nincs rianás , és elég vastag a jég, nincs alatta hőforrás ilyesmi...de az hogy te átmotorozzál a balatonon keresztbe az kb a vicc kategoria,
legalább 3-4 nagy rianáson kell átkelni, nekem elhiheted párszor átkorcsolyáztam már a balcsit,és pár százszor ugráltam már a rianásokat korival....
persze motorozunk is rajta, de nem keresztben át a tuloldalra... hanem csakis biztonságos részeken...
kis tanulság képpen elmesélek nektek egy régi sztorit, de pszzt ez titkos...
- egyszer réges régen az operenciás tengeren is tul, ahol a Kovi kurta farku malaca is tur, volt egy ltz qvadom , amugy egy fostalicska semmire nem valo, max csajoknak szerethető jármű, de pont télen volt meg 6 honapig ugyhogy sokat mentem vele hoba, meg a balatoni jégen is...
na azzzal egyszer átugrattam az egyik ilyen feltorlodott nagyjégtáblás rianást mert hogy kihaénnem dumával, persze hozzá ell tenni hogy azokkal a nagy széles gumikal nem volt nagy para a jégen menni, bár sokat pörögtem vele olyankor is mikor nem akartam...
de a lényeg a sztoriban ,benéztem egy helyet, majd az jo lesz, átugrattam, aha.... aztán a tuloldalon ahogy repesztek jöttem rá most akkor vissza is kéne jutni...
na az volt a para, visszafelé teli gáz lessz ami lesz, de azért a zabszem ott volt a seggembe ha megakad az elsőkerék a jégtáblában akkorát még nem esett senki, de hál istennek nem volt gáz... persze többet nem ugráltam ...
Jó reggelt!
jók ezek a gumi tippek,csak azt nem tudom hogy az első gumiba elő e kell fúrni a csavarnak?..meg az én első gumijaimnak jó a futó felülete csak az oldalai vannak letörve,van egy nagy bütykös 1000 éves gumim még a cetkáról talán azt kellene megcsinálnom.
olyan kéne nekem mint james bondnak...gombnyomásra akármilyen gumi lenne belőle a szögestől a crosson át bármi...mondjuk sixdélyszt akkor se rakatnék bele....nem azért mert szar hanem csak úgy ...mert szeretem a kihívásokat...
vágom én ezt... nekem sem a six a szemem fénye..bár ha ezt a fhater elolvassa megent kitagad .
nekem ez a mc 5 ez bejött 19 colosban meg az mc 4
mc ötös jó nagy bütykös meggipszkartonozható il akkorát terül mint az alfŐd
ez igaz. a nagyobb büytkös a nagyobb hóban! errre a nyaj 130/90-18as mitasz c-04 na annak akkora bütyke van... 22mm magas ellentétben a schima krossz 16,5mm magasságával+ lapátos a gumi mintázata.
bálintal egy dologban nem értek egyet 17,5 százalékban.
a csavar mérete.. itt seggeden a letaposott havas utakon a 8as csavar... nem fúródik le és olyan kissé csúszós feelinget(Magyarul féélinget) kölcsönzott mikor mentem vele.
de a 6mmes az meg kissé brutál hogy a kocsik alig tudtak menni a betonon 60nal én meg a szervizúton 90nel egykeréken a 20cm es hóban.
mer ki a hülye...én nem csúszkáltam!
ill az fontos.
ha télen akarsz motorozni akkor már MA
mondom MA mennyél el oszt vedd meg a csavarokat.
a gumi az legyen legalább jó állapotban!14-15mm es kerek bütykök már jók.
és udtcu neki.
a hátsó kapupántosba még paút belső sem kel mert kapupántos és 0,5 bárral simán el van
az első az legyen D fejű önfúró! az a gumi még fontossabb hogy újszerű legyen mert ott a byözykök tartják a csavar!
ha 10mm nél több lóg ki akkor billegni fognak a csavarok és instabil lesz a gumi kis sebességnél!
nekem az első ilyen az csak 7-8mm lógott ki a csavar...4,8 as önfúró és 4 év múlva kukáztam ki... mert a középsó sor lekopott 4mm iid.
de négy évet bírt. mondjuk én csak havi 2-3szor mentem ki vele szóval egy télen max 10szer.
azért az is 30-40 hajtás volt!
és azal az első vel lehet menni a jégen is!
ha a balaton kő befagy hogy oda vissza lehessen rajta hajtani+bálint felépül és megengedi hogy el mennyek hozzá phár napra a thélen akkor átmotorozom a balatont oda vissza...! a hegyeket is meglátogatom...ja de jaú lesz.
persze a jégre meg csinálok önfúrós csavaros t a hátsó kerékbe vagy meg kell vágni a 6oosa kapupántos csavarokat szalái vágással hogy hegyes legyen mer anélkül a vég nem az igaz ha hegyes akkor meg 4-5ben olyt lehet egykerekezni a jégen is mint atom.
morgen viktor...ez már csak kicsit tér el az orbán viktor -tól
szerintem amúgy az is baj ami az avar alatt itt 58.9%ban jellemző a mi területünkre ,.....pl.. amiért mi crossgumival járunk általában mindíg....elég vulkáni a pálya ..meg se tud fagyni ..pl..juteszembe a sixdélysz gumi se működik itt igazán..sőt inkább a szar kategóriát képviseli...főleg hogy az amúgy is csak addig" jó" míg a kisbütyköknek éle van...ez jó esetben hétvégékben mérhető...de hogy nem háromban az biztos...persze kövesen jó tud az lenni még kopottan is mert puhábban terülve ...de itt fel is kell menni a púderbe ...ahhoz hogy kövesen is tudjál szopni...és akkor a sárról nem is beszélek milyen itt a másik 41.1% mikor sáros....
de ez inkább nyáritéma ..és ti most téliüzemmódban vagytok már látom...vasárnap én még nyáriba megyek
szóval megcsavarozunk egy majdnem új gummát......és kész
maki.
pl azok a faleveles képek...ott azért csúszhatnak a gumik talán egy új mc4 az nem annyira de... a kis gipszkartoncsvarba behajtott 8as fejű önfúrócsavarok...4 soronként...csak a betonozás miatt... na az osz mindenhol..olyat tenne mint mikor egy másik kategőriás versenyző kerül a bandába és mindenki azt nézi neki miért megy minden könnyen nekem meg semmi...
na ekkor van jelentősége...
ideális fogós talajban...na ott nincs.
faleveles nyálkás, szappankemény csúszós tetejű földön...ahol mindenki más ...szopni fog na ott az a 25-30 kis csavarfej csúnyán beszopatja a többit ámuló és bámulót...neki miért még megy mindég, nekem miért nem megy már megint? ?
de már nem politizálok mert meghülyülök.....és kimegyek az utcára...na oda kell kimenni .....nem az országból...onnan menjenek ki a tolvajok...de ők el is áshatóak inkább ...
nyerjünk már a kibaszott lottón ....
ki is megyek körülnézni az utcára mi a pálya......van vagy 2 fok....hideg párás ködös szar ...nedvesek az utak is.....ehhez képest tegnap fasza napsütéses 9 fok volt ....kár is lett volna kihagyni....minden jobb perc már ajándék.....
Van 10 Ft ami valós, kiadok rá 1000 Ft hitelt, azaz 990 Ft nem is létezik, majd kérem vissza kamatostul a 5000 Ft ot. Így csinálnak 10 Ft-ból 5000 Ft adósságot. Vajon miből fizetjük ki a 4990 Ft ot amikor csak 10 Ft valós pénz van az egész rendszerben? Nyilván semmiből, mert pénz nincs ennyi, hanem cserébe elveszik minden értékünket/munkánkat ami valós.
Csak egy törvényt kéne hozni. Az összes létező kamatot eltörölni és nem engedni, hogy a bankok kamatokat kérjenek, ez lenne a GAMEnak a kék halál.
Mindig csak annyi pénzt kelljen visszafizetned, amit kaptál.
Az infláció, meg hogy kevesebbet ér a pénz idővel, ez is csak a rendszert gerjesztő bevezetett nagy kamu.
RGO az egész mostani gazdasági rendszer egy nagy átbaszás,
aminek célja, hogy minden valós értéket elszedjenek a világon mindössze 10 Ft ból, ami volt nekik annó.
mondjuk nekünk ezekben van termosztát a hidegre jó tud lenni....
persze meg lehet olyankor is forralni, ha valaki dombokon akar feljutni szög,és csavar nélküli gumival a hoban és csak fűrészel mint atom..
hátra ha 8-ast raksz akkor 10-el fursz elő, mert összeugrik, első guminál elég enyival előfurni amekkorát beletekersz, vagy akár picit kisebbel is lehet hogy jo feszes legyen..
amugy vizes robogokon találsz olcson jo ventilt... számitogépes felejtős, első pocsolya kivégzi, egyik sem vizállo..
hiszen semmit sem tudsz a balatoni jégről,
van hogy feltolja a jégtáblákat 1,5 méter magasra, de van hogy az egyik oldal bebukik alája a másik meg rácsuszik, aztán egy vékonyka rétegben visszafagy.. és még mesélhetném estig a verziokat...
na ha egy olyan helyen becsuszol a jég alá akkor nyugodtan elmondhatsz egy utolso imát magadnak, mert vagy megtalálod a kijáratot rövid idő alatt, vagyis inkább azonnal,, vagy baszhatod...
szoval addig nincs para amig nincs rianás , és elég vastag a jég, nincs alatta hőforrás ilyesmi...de az hogy te átmotorozzál a balatonon keresztbe az kb a vicc kategoria,
legalább 3-4 nagy rianáson kell átkelni, nekem elhiheted párszor átkorcsolyáztam már a balcsit,és pár százszor ugráltam már a rianásokat korival....
persze motorozunk is rajta, de nem keresztben át a tuloldalra...
kis tanulság képpen elmesélek nektek egy régi sztorit, de pszzt ez titkos...
- egyszer réges régen az operenciás tengeren is tul, ahol a Kovi kurta farku malaca is tur, volt egy ltz qvadom , amugy egy fostalicska semmire nem valo, max csajoknak szerethető jármű, de pont télen volt meg 6 honapig ugyhogy sokat mentem vele hoba, meg a balatoni jégen is...
na azzzal egyszer átugrattam az egyik ilyen feltorlodott nagyjégtáblás rianást mert hogy kihaénnem dumával, persze hozzá ell tenni hogy azokkal a nagy széles gumikal nem volt nagy para a jégen menni, bár sokat pörögtem vele olyankor is mikor nem akartam...
de a lényeg a sztoriban ,benéztem egy helyet, majd az jo lesz, átugrattam, aha.... aztán a tuloldalon ahogy repesztek jöttem rá most akkor vissza is kéne jutni...
na az volt a para, visszafelé teli gáz lessz ami lesz, de azért a zabszem ott volt a seggembe ha megakad az elsőkerék a jégtáblában akkorát még nem esett senki, de hál istennek nem volt gáz... persze többet nem ugráltam ...
jók ezek a gumi tippek,csak azt nem tudom hogy az első gumiba elő e kell fúrni a csavarnak?..meg az én első gumijaimnak jó a futó felülete csak az oldalai vannak letörve,van egy nagy bütykös 1000 éves gumim még a cetkáról talán azt kellene megcsinálnom.
vágom én ezt... nekem sem a six a szemem fénye..bár ha ezt a fhater elolvassa megent kitagad
nekem ez a mc 5 ez bejött 19 colosban meg az mc 4
mc ötös jó nagy bütykös meggipszkartonozható il akkorát terül mint az alfŐd
bálintal egy dologban nem értek egyet 17,5 százalékban.
a csavar mérete.. itt seggeden a letaposott havas utakon a 8as csavar... nem fúródik le és olyan kissé csúszós feelinget(Magyarul féélinget)
de a 6mmes az meg kissé brutál hogy a kocsik alig tudtak menni a betonon 60nal én meg a szervizúton 90nel egykeréken a 20cm es hóban.
mer ki a hülye...én nem csúszkáltam!
ill az fontos.
ha télen akarsz motorozni akkor már MA
mondom MA mennyél el oszt vedd meg a csavarokat.
a gumi az legyen legalább jó állapotban!14-15mm es kerek bütykök már jók.
és udtcu neki.
a hátsó kapupántosba még paút belső sem kel mert kapupántos és 0,5 bárral simán el van
az első az legyen D fejű önfúró! az a gumi még fontossabb hogy újszerű legyen mert ott a byözykök tartják a csavar!
ha 10mm nél több lóg ki akkor billegni fognak a csavarok és instabil lesz a gumi kis sebességnél!
nekem az első ilyen az csak 7-8mm lógott ki a csavar...4,8 as önfúró és 4 év múlva kukáztam ki... mert a középsó sor lekopott 4mm iid.
de négy évet bírt. mondjuk én csak havi 2-3szor mentem ki vele szóval egy télen max 10szer.
azért az is 30-40 hajtás volt!
és azal az első vel lehet menni a jégen is!
ha a balaton kő befagy hogy oda vissza lehessen rajta hajtani+bálint felépül és megengedi hogy el mennyek hozzá phár napra
persze a jégre meg csinálok önfúrós csavaros t a hátsó kerékbe vagy meg kell vágni a 6oosa kapupántos csavarokat szalái vágással hogy hegyes legyen mer anélkül a vég nem az igaz ha hegyes akkor meg 4-5ben olyt lehet egykerekezni a jégen is mint atom.
szerintem amúgy az is baj ami az avar alatt itt 58.9%ban jellemző a mi területünkre ,.....pl.. amiért mi crossgumival járunk általában mindíg....elég vulkáni a pálya ..meg se tud fagyni ..pl..juteszembe a sixdélysz gumi se működik itt igazán..sőt inkább a szar kategóriát képviseli...főleg hogy az amúgy is csak addig" jó" míg a kisbütyköknek éle van...ez jó esetben hétvégékben mérhető...de hogy nem háromban az biztos...persze kövesen jó tud az lenni még kopottan is mert puhábban terülve ...de itt fel is kell menni a púderbe ...ahhoz hogy kövesen is tudjál szopni...és akkor a sárról nem is beszélek milyen itt a másik 41.1% mikor sáros....
de ez inkább nyáritéma ..és ti most téliüzemmódban vagytok már látom...vasárnap én még nyáriba megyek
szóval megcsavarozunk egy majdnem új gummát......és kész
horgász fórum nem ez.
pl azok a faleveles képek...ott azért csúszhatnak a gumik talán egy új mc4 az nem annyira de... a kis gipszkartoncsvarba behajtott 8as fejű önfúrócsavarok...4 soronként...csak a betonozás miatt... na az osz mindenhol..olyat tenne mint mikor egy másik kategőriás versenyző kerül a bandába és mindenki azt nézi neki miért megy minden könnyen nekem meg semmi...
na ekkor van jelentősége...
ideális fogós talajban...na ott nincs.
faleveles nyálkás, szappankemény csúszós tetejű földön...ahol mindenki más ...szopni fog na ott az a 25-30 kis csavarfej csúnyán beszopatja a többit ámuló és bámulót...neki miért még megy mindég, nekem miért nem megy már megint?