Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dupla veztengelyes
bakkler
ennek az élete a berg az thutti.
http://youtu.be/jaxucrs2ZrU
nekem iylen gondom nicsn mert ugye cross, szóval ha lemerül az aksi felkell tölteni aksitöltővel de nagyon keveset fogyaszt a venti szóval hazsnálható
amúgy ti hogy hasnáljátok hűtőre fúj vagy leszívja róla a meleget?
ne add fel.ahogy az angol mondaná
don't try up!
lehet hogy a bálint szart mond
én is praúbáltam a bergre... ill elvittema tus alá és úgy működtettem. nem szart be..kb 3 négyszer 30-40sec ig...full a tus alá forgattam ninden felé...
aztán kivittem és újra múkodj volt..aksitöltöről.
de a berg valahogy aksi nélkül nem jól csinálta...alapjáraton alig tölt a ventillátor is alig ment... emeltem a fordulatot és a ventillátor lassulni kezdett majd mikor elérete a feszszab a szabájzási feszülcséget... a ventillátor leált(kb 3-4ezres fordulaton)
aztán visszaengedtem a gázt alapjáraton megint pörgetgette a ventillátort.. .
a lámpát visszadugtam az meg alapjáraton pislákolt emelem a fordulatot és szépen elkezd világítani
nem étrem. visszadugom a ventillátort a lámpa helyére és tessék pont fordítva működik nem si lenne baj de alápjáraton kb félteljesítménnyel megy mint az aksitöltöről...
aztán nem variáltam tovább.meguntam.
ezene a nyáron nem találkoztam pocsolyával szóval nemtudhatom de leeht igazad van eztnem ere találták ki
Halas koszonet a szaktanacsadasert.

Lehet nem cserelek szimm et, tavasszal csereltem,es nem mentem vele csak 5 orat,megnezem a csapagyat.
ez azért is folyik mert a csapágy kész és a szimering meg nem képes a lötyögő csapágy mellet a tengelyt középen tartani.
és ereszteni fog.. az új is hamarossan!
ha az olajat is akkor az megoldódott.
szar a csapágy.
szedd szét a házat 6102es
neeeem
6201
kétoldalt műűűűanyaggal zárt csapágy c3 as!tegyél bele.
a másikból a szimeringrészt távtartónak tedd vissza a helyére!(az 2,5mm+ a 12mm széles 6201 csapágyhoz!)
úgy hogy levágod róla szimeringrészt ne tolja be a csapágyba a porvédőt
én koyo 2R6201C3 ast vettem most ez 1000 körüli.
a gyári szimeringes az 8ezer ft!
nem fog ereszteni mert az oljagöz nem jut át a porvédőn!
a szimeringet is szedd ki.
visszarakni akkor ha a helyén van a dekni!
fontos!
mikor veszed le a deknit akkro a brugótengejt vissza kell tartani! visszanyomni minden miliméter után mert képes olyanra hogy miko szeded le a deknit akkor szépen kijjebbhúzza a berugótengejt ami kiakad és megszorul.!
ezzzel sincs gond csak akkor ha már siikeressen kiakasztottad akkor mielőtt össze akarod rakni le kell szedni a qÚplungagyat és visszarakni..akasztani a berugótengelyt a helyére.
szóval ha figyelel akkro ezt megspórolod. mert a kuplung az a vezérlésben is benne va nszóval oda a kor már csak úgy szétszedésnél is figyulni kell jel a jellel
stbstbtbc
Mar tegnap kicsit beljebb toltam ,hatha ott jobban fog a tengelyen ,de folyik.Meg megpr huzni a rigon,ha nem ki kell szednem.....
kiszedni egyebk ,h szoktad?csinatal hozza egy kis hajtott kampot es ihuzod vele?

vinnem a vagohidra(eladasra) a motort es nyomja avizet olajat a likon
ezt egy bergestől hallottam..
figyu.
kiss fúróval megfúrrjaa a szimeringet nem a tengelynél hanem közvetlen a szélénél.
átfúrja...nem kell szarni de ovatossan ne törd bele a fúrót.
majd egy tompa fejű rejzercsavart szépen elkezd belehajtani..és már húzza is ki a szimeringet. a gyári fémházas nem tom kijön e ígye de az a guimiháza ez egen
következő thitok nyitódik...
boltba de milyen is aza bolt?
kenyér....neeeem
cipő.....neeeeem
csapágy....iggggggen

rete legyen 10x18x6os!nem négyes hatos
223ft lyapán.
ez utánna ki is szerelhető anélkül hogy le keljen szedni a dekni..
valahol sejtettem
nem árulok el nagy titkot.
boltba
visszatértem a régi kerékvágásba,beindult a robot
és már a délutáni szunyóka is megvolt
kiscsuka ki kell ábránditsalak, én ezen már cirka 7-8 éve tul vagyok, még az első crf-el ... első pocsolya aztán konyec filmá...
Zarand,te hol szoktad venni a Berg be a vizpumpa szimmeringet?
erre alkalmas gumi.
mc 4
mc 5
mitasz c-04
ac-10 michelin(ebben is vannak egysoros bütyökrészek 3-4 soronként)
sixdalyzi

szóval gyakorlatilag mind jaú..
kivéve:- mitasz c-18 ott nem jön össze az egysoros bütyök
- s12 .
bálint hát nem érted?
én már értem...magam mért?
edjik fhórumlakó...nevet nem írok mert titkos
szóval zozi mesélte hogy régebben még a simsonos korban ők úgy verették télen hogy a kereket láncal-ekkor esett le- körbekötötték.

nálunk ez úgy néz ki!:
lánctalp: ala seggedi módra:
a szögesgumi aminek egy sorba vannak a szögei!-ill csavarjai szóval minden 4dik sor csavarjaira rá kell tenni egy db, 5 tagos 520as láncot, ezáltal egy rugalmas mégis lapátként működő szerkezet jön létre.vágod?
forgásirányra merőlegessen a csavarokra szépen rálya kell húzni a láncot és kivül is meganyázni.
a 20mm magas csavarra bőven ráfér ez a lánc anyával együtt.
ez rugalmas is meg lapátol is..
persze ez csak naaagy hóvan érdekes.
mer amúgy ez a csavaros gumi bőven elég 30cm es hóban... persze lehet a hegyeken- itt seggeden nem- ott nagyobb havakok vannak és lehet sőt valószinű hogy ott ezt ki is lehetne használni!
ehhez előre minden képp meg kell csinálni a szánkótalpat mert ez a guma úgy fog tolni az 50cm hóban is hogy azt a z első kerék nem fogja tudni kordában tartani!
az mondjuk az első kerék 30cm felett már nem is nagyon szereti a havatot
ezzel meg előre be a lánctalp osz utcju nekilya hegynek. szilveszterkor bhulivaaan
jó.
most akkor melyik van?
lyaú.
misike meg csoresz mennek hajtani valahova...pályázni...vagy románba pályáznak
te is mész velük...vagy én is mehetek veletek vagy csak veled kimegyünk a 10- 14 óráig az úgy jön ki hogy 9kor nálad vagyok...nem megyünk a reggeli ködbe mert ott csak lassan megy a menet majd 11re kiérünk és 11.30 tól tudunk menni 15.00ig onnantól erősen hül a levegő.
vagy hogy gondoltad?
viktor. beszélj misikével meg csorbával. holnap veretni akarnak. én max románba mék ki 10-2 ig megálás nélkül négyen. amugy mék horgászni ha igy nem jó. pápá
ja számítógép tápegységének a hűtőjét és a kapcsolóját kiszereltem felkábelkötegelőztema hűtővédőre és egy aksiról működik amit a légszűrőházba raktam annak csinltam egy tartót szögvasból hogy oldalra ne tudjon mozogni és az ülésre ragasztottam szivacsot attól nem mozdul el elég egyszerű szerkezet és szeritnme hatákony is mert nem forraltam fel még
zozi.
mennyé oszt egyé valamit mer olyan szakadt vagy

bálintnak igaza van ...megent
de az elsőbe max 3mm fúró kell a 4.8as önfúróhoz is! hogy szoros legyen mert ott a menet is fogja a bütyökbe a tsavart.

ill a théli ventillátor... ha jaú a gumi...jaú csavaros akkor nem fog felforrni ha meg reszelsz akkor az tuti felforr ,de a pilyóta is...

én télire kiszedem belőle a nagyvizkereket + felrakom a thermosztátot.
de csak akkor ha a szöges ugrik bele- ez a kettő nálam edgyjütt jár mint a bor-só meg a hély-a

mi van ? a bor ... a só meg a héj ...a
ez meg hod gyön össze?

bálint... nem értem ezt a történetet?
hol a buktató benne?
kitaláltad átugrod... extrém...faja...
vissszajövetel...extrém ....faja....
sérülés =0
motorban kár =0
az élmény megfizethetetlen a többire ott a lyúró kárd mászter kár.

njugi leesett... nálunk a kis bányatavakon nincs ilyne veszély de ha lesz szögesed meg makiéknak is és lesz ember aki motorozik ha elmének hozzá... hát elmének....
edjik nap motorozunk aztán másnap tökáztatás valami fürdőbe harmadnap megent hajtunk este meg visszahozatom magam anette al...
hogy milyen anettal
hát a vanetteal.
jaú buli lenne... lennén 3-4en akkor már az hibátlan kis extrém csapat lenne... ott nem lenne szpatty meg az a bajtím meg halőr sem...merrt aki elég keményahhoz hogy felrakjon ilyen gumit ...és még hajtani is fog vel az már csak a pro géposztályból jöhet...nem bálint?
szerintem nyáron okos dolog az egész természtátot plussz csövestül kiszedni a picsába, ahogy az sx modellen van, ezáltal egyszerübb és gyorsabb a viz áramlása...

Jó csapatást!