lyaúl teszed.
vegyé trilyált...
úgy is öreg vagy már ehhez az endúrós vadsághoz...
le vagy nyugodva ...
a térgyed is rotty
lyaú lesz az..
lassan lyársz ...tovább mész
a korsó is addig lyár amíg... meg nem tanul repülni
mondjuk bele gondolva hogy bollywood cirka 2 milliárd embert szolgál ki nézőileg , ha hozzá veszűk indiához, pakisztánt, afganisztánt, türkmenisztánt , az már jo sok néző...
mi van?
krossz géppel trilyálozni
hát ....peti is tök süsü... vett egy 250 sxet és arra húzta fel a 300as hengert meg a nagy tankot...mer süsü nem ?
tiszta hülyre a helyett hogy vett volna egy 300exc nem?
vagy kettőt
mer egy motorrral akkor ...nincs kis a mind a négy kereke
krosszal nem lehehet endúrózni és forditva aki ezt csinálja az mind ...süsü
akkor itt seggeden is sok az egyfejű sárkány
zooozi
irjad bakker ezt az endúróvörd csampilyon ws fos-klosszmotor fálygtot
engem érdekel akkor is ha teljesen negatív a hozzáállásod ez ügyben! Én endurot akartam venni, de szempont volt hogy ne legyen idős a moci és ez alkalmi vétel volt, sajnos fiatal e-ra nem volt keret, majd idővel
én is akarok menni
énis
és ha ide lejöttök innen is indulhatunk
alig thöbb mint kétszáz kilcsi...mi az nektek
zoli mennyé el makihoz délben meg nálam találkozunk.
zoli
kap
belya
faszom.
gyere ide le lakni seggemre itt még annak is örülnél ha a szél összehord egy 15cm magas domb...hegyet
sőt ha már 20 cm az már egy hegység ha meg már egy fél méteres is az már maga a cshomo lúvnya
itt azt megtudnád mi az a lemondás
sziasztok!
Én is akarok menni,leszarom hogy köd van lesz még hó is akkor meg bánom hogy most nem mentem,ha mész mindenképpen hívj fel vagy gyere le hozzám és innen bemegyünk a hegyekbe!
meg lent a duna szlovákok elzárták a csapot erőműnél fönt ..kicsi a víz azért is motorkázok által a kisdunán...szóval kint a nagy sóderplaccok kilométereken ..ill..több száz km.-en keresztül.. ..ott lehet nagy köveken fákon átugrálni sok akadályt...meg végtelennek tűnő 45-55 fokos kőfalak sáncok meg kőrakások szóval lehet ügyeskedni .....tudod ilyen freeride farolás az élet.....csak megyek és ami jön átugrom ...ott alakítom a pályát éppen ahol vagyok ...ezt is nagyon szeretem...jobb mint egy gyengébb kúrás...bár attól még egy jó szarás is jobb...
vegyé trilyált...
úgy is öreg vagy már ehhez az endúrós vadsághoz...
le vagy nyugodva ...
a térgyed is rotty
lyaú lesz az..
lassan lyársz ...tovább mész
a korsó is addig lyár amíg... meg nem tanul repülni
mondjuk bele gondolva hogy bollywood cirka 2 milliárd embert szolgál ki nézőileg , ha hozzá veszűk indiához, pakisztánt, afganisztánt, türkmenisztánt , az már jo sok néző...
krossz géppel trilyálozni
hát ....peti is tök süsü... vett egy 250 sxet és arra húzta fel a 300as hengert meg a nagy tankot...mer süsü nem ?
tiszta hülyre a helyett hogy vett volna egy 300exc nem?
vagy kettőt
mer egy motorrral akkor ...nincs kis a mind a négy kereke
krosszal nem lehehet endúrózni és forditva aki ezt csinálja az mind ...süsü
akkor itt seggeden is sok az egyfejű sárkány
zooozi
irjad bakker ezt az endúróvörd csampilyon ws fos-klosszmotor fálygtot
énis
és ha ide lejöttök innen is indulhatunk
alig thöbb mint kétszáz kilcsi...mi az nektek
zoli mennyé el makihoz délben meg nálam találkozunk.
bemegyek eszköz kft be megkúrom a volt csajodat...és jövök ...múzeumba vannak lallerék kávézni csak szólok...utána motorozás ...a környékbe...
majd írom azért csak mindíg valami közbejön........
elöljáróban annyit...amúgy nem akarom lehúzni a crossgépeket benne...teljesen
Ronis, trialt akarsz venni? Tudok egy eladó GASGAS-t...
kap
belya
faszom.
gyere ide le lakni seggemre itt még annak is örülnél ha a szél összehord egy 15cm magas domb...hegyet
sőt ha már 20 cm az már egy hegység ha meg már egy fél méteres is az már maga a cshomo lúvnya
itt azt megtudnád mi az a lemondás
Én is akarok menni,leszarom hogy köd van lesz még hó is akkor meg bánom hogy most nem mentem,ha mész mindenképpen hívj fel vagy gyere le hozzám és innen bemegyünk a hegyekbe!