Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt a tipli ez valami spiáterből van
http://rappaicsavar.hu/cikk/28...
hát ja elég rövid amúgy én csináltam egy gyorsabb szakaszt a fenyvesbe nemrég akartam menni oda de eltűnt az erdő vele együtt a pálya is amúgy ja aza feljáró elég kutya legutóbb énse tudtam felmenni rajta
Mentünk benne,nekem kicsit rövid volt de a végén az a felfelé!...az kifogott rajtunk,púder talaj tele kővel gyökérrel..megvallom úgy dobtam fel a motorom,meg húztuk fel mindet sorba..utána ami van az a sziklás az fasza csak kivágták az erdőt ott körülötte,meg kell küzdeni hogy tovább juss!..abban a fenyvesben ott lehetne utat csinálni,nekem az a kedvencem a fenyves.
szép helyek.
ide pl jó ha a gumiba berakjátok a szupercsavarost...
4 soronként egy sor.
ez egy spiáteröntvény ...gipszkarton anya azt hiszem
levágva bütyökhosszig majd előfurvas 8as fúróval...kivülrál bütyökmélységig! gipszkarton anya belehajt...majd ebbe egy önfúró (a fejű csavar amiből az önfóró rész nem kell ill 10mm hosszra le van vágva.
ezt belehajtom a gipszkartoncsavarba...(vagy bútorcsavar...)
koppig...
ekkor csak a feje látszik ki a csavarnak!ez kb 6mm.
olyan jó kis éles a feje... gyakorlatilag amíg van a csavarfejből addig... az ilyen avarosba a fákon a sziklákon...mocskos áskálódós munkát tud csinálni.

szalajtós tudna róla mesélni...
egyszer megcsinálták és onnantól egész addig még sixdays nem lett..még az új mc 4be is belekerült...persze pwersze mindjárt ir hogy nem számít... a gunmi meg a csavar sem...de azért az új gumiba is belekerült+ mikor megkopott egyből cserélődtek a csavarok..mer vagy 2 forint /darab
azért ha nem számítana akkor azért nem figyelték volna hogy már kissé kopott akkor gyorsan cseréljem ki mer úgy sem számít igaz?
amugy re
ejjj de irigyellek titeket....motorom sincs,de még ha lenne se tudnék ilyen pöpec helyeken nyomulni
szerintem most vasárnap ok na és hogy tetszett az "árkom"?
szia!
szerintem csak vasárnap,el mernél jönni?
múlthéten arra voltunk felétek,ott kergetőztünk az eb nyomvonalán kis Solymosi ment elöl...fasza volt
aztán elmentünk abba az árokba amit te pucoltál ki,6x csuktam a fejemre motort,abból 3 egy drz volt becsípődött a derekam és alig bírtam haza jönni...azért mentünk ma hogy gyógyuljon
hali holnap is mentek?
biztos tutti volt.. én mindig szeretem az erdőt, mindegy hogy nyár van vagy tél, sűt a nap vagy hideg van, leszarom, az erdőnek mindig szép arca van, mindig más...
mentünk ott is ahol te jártál ki annó egy felfelét zolival,ahogy megálltunk mondom Zolinak csendbe guruljunk le mert mindig ott vannak a vadak,úgy is volt..nagy csapat szarvas és amit itt régen láttam a muflon....sosem láttam egy csapatban muflont a szarvasokkal!
ejj de jo világ..
Neked írtam este levelet (frímélesre), nem ért oda
a mai képek
Golden Tyre?
Mégsem jöttél mikor hivott Gabesz. Na mind egy,azé összehozhatnánk valamit, majd meglátom mennyire megy az a technikázás
nem maxxis nem bridgestone
aha
te nálad van
Pest megye
merre van a masina
beszéld meg a Bálinttal... amúgy annyiban maradtunk, h jövő héten valamikor eljön megnézni, kipróbálni...
mert engem is érdekelne