kanyarnban elsőkerék?
úgy forul a berg parsztgázon- egykeréken, mint a fény
a fékezéses témában ...igazad van.
ez amúgy vick volt.olyan vick-toros vick.mármint hogy szöges hátsó meg sima első... ezt igy nem lyaú keverni.
gd nem értelek...közszférában maximálni ...2 kiló nettó.kijönnétek faszául mi?
hát anniyból már én is... meg a családom is.
bátyó tanár...több diplomával, rendszer...mondanám hogy gazdag de csak gazda.. hát 100at nem kap...több diplomával...hát nem érdemel többet? a kezében a jövő..azok a fiatalok termeli ki majd neked a nyugdijjadat...éredemlsz majd nyigdijjat?
én pl egy olan ágazatban dolgozom ahol...
0 termelés!
0 haszon!
és ha csinálok valamit akkor valszeg az életemet is kockáztatom...mikor vezetek akkor ...még másét is nem CSAK ha motorozom.
szóval, 15 év szolgálati viszony..megyek a tuti halálba évi..kétszer biztos. hát nem érdelmek meg 130et...sem...hát nem.
szóval azt mondom apád megérdemel 200at...többet sem.
lehet neki 5 egyetem... 4 érettségi... 3elemi.
az tuti jó fej az apád ...meg okos is...hogy a rákba ne...de vagyunk itt egy páran ilyen fasza gyerekek.
szóval recesszió van akkor járuljon már hozzá aki vastagabban él...nem?
lyaú, persze ti nem mer apád jó fej.
de a többi az járuljon hozzá, jó!
teljessen normális hogy emberek 40évesen elmennek nyugdijba havi kétkilóért.
az meg még normálisabb hogy majd 60éves rendőrcsoport védje meg orkmán vicki seggét.
itt vannak pl az orvosok.. életeket szabályoznak percről percre...nem érdemelnek meg... minden pillanatban! havi két kilót? nem mind kap zsebbelóvét.. jó aki kap az csúnyán milla per hónapot is ..egy bénább nőgyógyász is. de egy traumaügyeletes sima doki..hát az épp nem kersi magát szarrá..mentőorvosok szintén nem.
fogorvos..szerinted mért trükköznek a egyzerre több fogat is aléáírat velem mikor egy tömést feltesz...mer azt hisz ia buksi úgy sem olvassa el...nem tudja mit csináltunk vele...szájsebészetre jártam uszkve 5 évig(nem lábgomba hanem a vietnámi szálygon-ba )...jobban tudom mikor mit kellene csinálni a fogorvosnak...mint pl ez a mostani fogorvosom ...de aláirom nek szó nélkül a töb tömést is...azt hiszi azért mert ugy sem tudom mit irok alá..szóvalk egy tömés 2300ft. hát persze hogy a régi kedvenc...kibaszott jó fogorvos elhúzott a magányszférába...egy fog nála hát egy 10es alaphangon amiért emez 2300huf forintot kap!
szóval gd remélem szeretsz még -legalább itt a fórumon..való motoros életben úgy sem szeretnél...mert csak nagyon kevesen szeretnek motorosnak...csak a felső extrém elit az is csak motorozni...de akkor nagyon..az ilyen bálint a brutál meg ilyenek.
szóval ha szerinted CSAk apád nem érdemel 200kiló alatt akkor le a kapallal.
nem jön ide új tőrténet.
nálunk is van parszolvencia...papírral fizetés.
egy eset után 4 napra jött egy köszönőlevél mert gyorsan szakszerűen kimentettem-tünk egy embert a beszorult helyzetéből...a konzervdoboz nyitó tipikus akcilllyó. ha nem ,paradicsom pürésitve van a dolog, azért akkor örülnek nekünk.
szóval 4 nap mulva faliújságon a levél..köszöni szépen hogy kimentettük és jó egészséget kiván nekünk további munkánkhoz.
nálunk ennyi a paraszolvencia...köszi köszi
még az van hogy a boltba erre ..nem sokat adnak..d.e ha igy haléad adniuk kell különben kidöglik a szakmál mindenki aki nem kontár leszarombéla(kidőglik=elmegy civilbe ill külföldre)
csa ka politikusok maradnak meg a lyaúl megfizetett, magassan kvalifikázott emberek.a munkás aki csinál valamit..az meg úgy sem kell dögöljön meg. ály láv GD
az ilyen jól kvalifikált több diplomás embereknek szok dolgozni a gázszerelő ingyé... 3 hetes előjegyzésben! 6000ft /óra+ anyagköltség.
mer ő szakmunkást végzett, de nem éhezik. befizetett adó...lófasz.
heti 200.000 forint ha nem szakitja meg magát. valszeg mer a sok
nekem pl. ők a példaképeim.diploma mi?
De! Megfordult. De pont itt jön képbe a szolidaritás, addig míg nem rendeződik a helyzet kinek jobban kinek kevésbé jobban tenni kell a "közért"! És nem a saját kis szféráját félteni!
Erre kérdezhetném én is: faterom 40 év ledolgozott munkaviszonnyal a háta mögött, nem csak napi 8 órával, sokszor többel, ténylegesen rokkant nyugdíjasként 56ezer? Korrekt? Ja hogy rosszul helyezkedett?
És az meg sem fordul a fejedben/fejetekben, hogy akinek "nem elég" a nettó két kiló, az azért keres többet, mert többet tanult, ügyesebben választott munkahelyet vagy csak egyszerűen többet dolgozik? Faterom mióta az eszemet tudom, 3 műszakban, folyamatos üzemben dolgozik egy gyógyszergyárban...55 évesen, úgy, hogy havi szinten milliárdos értékű gyógyszer-alapanyagokat állítanak elő a kollégáival, talán már megjárja neki hogy keressen nettó két kiló fölött, nem?
Igen, azért ha már megdolgozott az ember azért a pár dologért ami van, kár lenne elkótyavetyélni, viszont nem biztos hogy a szülők egyedül bírnák. Szóval ha már a saját családunkra is sz*rnánk akkor tényleg nagy lenne a baj! Így nem mindenkinek egyszerű itt hagyni ezt az országot. Meg szerencse is kellene hozzá... Ha minden dolgát az ember pénzzé tenné akkor lehetne, de csak a motorral számolva mostani nyomott árakon lenne bárkinek is szíve odaadni?
Am. amit leírtatok az mind szép és jó, csak el kellene már jutni addig sztem hogy olyan embereket válasszunk az ország élére akiknek semmi köze nem volt az elmúlt 40 év politikájához! (Szerintem mindenkinek van nem kis vaj a füle mögött amivel meg lehet szorongatni, és ezt sokan meg is teszik) Pedig mindenkinek biztosan van olyan ismerőse aki sokszor emlegeti mikor miért volt a jó pl.: "az átkosba milyen jó volt, az ifa-val raklapszám loptam haza a téglát, a ház is abból épült " . Na az ilyennek sosem fogod megmagyarázni hogy még véletlenül se az MSP-re szavazzon.
Mo-nak egy teljes agykisütés és felvilágosítás kellene!
Nem néztem meg igaz de megnézem.Mondjuk így vagy úgy de kutya egy időszak vár ránk!Menni még sehova nem mehetek.A családomnak szüksége van rám Maradok egyenlőre!
Van egy alig használt 18 as felnim Maradt benne vagy 6 épp küllő fészek, meg félbe van repedve egyik helyen.
Szöges hátul, sima elől az csak akkor jó párosítás, ha egy keréken mész végig, különben túl nagy lesz a vonzás közted meg a keményre fagyott talaj között lassításnál és az nem jó
Kanyarban meg már ilyenkor hova húzod a gázt?
déw
a bergel minden okély. elvittem a tizen8as kereket kiszépítettem...volt benne egy kis repedés de szépen kiheggejtették. most már ugy lesz hogy télire az egyiken szöges guma lesz a másikon meg sima. nem kell szerelgetni csak kerék ki kerék be. az elsőt még azért kell. azért hóban kipróbálnám hogy a hátilja szöges elöl meg ...sima..hóvan még nem is lenne gond de jeges úton az eleje...mikor ki a karna csúszni mindég adnék gázt oszt hozná vissza az egykerék az egyensújt
holnap megent pályázás van de a hétvégére jó időt mond lehet lesz egy 3 napos kirándulás.
én is ezt mondnám ha negyed millalett lenne a jövedelmem.
de igy...miért nem volt elég a nettó két kiló?hát akkor képzeld azt aki nettó 80ból próbálkozik
500ezer milliárdos adócsalás..jogaosan
én azt csinálnám 3 milla fölött nem kell adózni ö milla felett meg még lóvét adnának neki a minimálbéresek.
Nálad a Berg berreg rendesen? Mi lett a hűtéssel? Bár most az anyatermészet gondoskodik róla
Emlékeim szerint téli motorkázás alkalmával sokszor örültem a meleg rezonak
na ilyet
http://youtu.be/4Rvsh1ZAtx4
holnap megyek,kiengedem a szellemet a parasztból
úgy forul a berg parsztgázon- egykeréken, mint a fény
a fékezéses témában ...igazad van.
ez amúgy vick volt.olyan vick-toros vick.mármint hogy szöges hátsó meg sima első... ezt igy nem lyaú keverni.
gd nem értelek...közszférában maximálni ...2 kiló nettó.kijönnétek faszául mi?
hát anniyból már én is... meg a családom is.
bátyó tanár...több diplomával, rendszer...mondanám hogy gazdag de csak gazda.. hát 100at nem kap...több diplomával...hát nem érdemel többet? a kezében a jövő..azok a fiatalok termeli ki majd neked a nyugdijjadat...éredemlsz majd nyigdijjat?
én pl egy olan ágazatban dolgozom ahol...
0 termelés!
0 haszon!
és ha csinálok valamit akkor valszeg az életemet is kockáztatom...mikor vezetek akkor ...még másét is
szóval, 15 év szolgálati viszony..megyek a tuti halálba évi..kétszer biztos. hát nem érdelmek meg 130et...sem...hát nem.
szóval azt mondom apád megérdemel 200at...többet sem.
lehet neki 5 egyetem... 4 érettségi... 3elemi.
az tuti jó fej az apád ...meg okos is...hogy a rákba ne...de vagyunk itt egy páran ilyen fasza gyerekek.
szóval recesszió van akkor járuljon már hozzá aki vastagabban él...nem?
lyaú, persze ti nem mer apád jó fej.
de a többi az járuljon hozzá, jó!
teljessen normális hogy emberek 40évesen elmennek nyugdijba havi kétkilóért.
az meg még normálisabb hogy majd 60éves rendőrcsoport védje meg orkmán vicki seggét.
itt vannak pl az orvosok.. életeket szabályoznak percről percre...nem érdemelnek meg... minden pillanatban! havi két kilót? nem mind kap zsebbelóvét.. jó aki kap az csúnyán milla per hónapot is ..egy bénább nőgyógyász is. de egy traumaügyeletes sima doki..hát az épp nem kersi magát szarrá..mentőorvosok szintén nem.
fogorvos..szerinted mért trükköznek a egyzerre több fogat is aléáírat velem mikor egy tömést feltesz...mer azt hisz ia buksi úgy sem olvassa el...nem tudja mit csináltunk vele...szájsebészetre jártam uszkve 5 évig(nem lábgomba hanem a vietnámi szálygon-ba
szóval gd remélem szeretsz még -legalább itt a fórumon..való motoros életben úgy sem szeretnél...mert csak nagyon kevesen szeretnek motorosnak...csak a felső extrém elit az is csak motorozni...de akkor nagyon..az ilyen bálint a brutál meg ilyenek.
szóval ha szerinted CSAk apád nem érdemel 200kiló alatt akkor le a kapallal.
nem jön ide új tőrténet.
nálunk is van parszolvencia...papírral fizetés.
egy eset után 4 napra jött egy köszönőlevél mert gyorsan szakszerűen kimentettem-tünk egy embert a beszorult helyzetéből...a konzervdoboz nyitó tipikus akcilllyó. ha nem ,paradicsom pürésitve van a dolog, azért akkor örülnek nekünk.
szóval 4 nap mulva faliújságon a levél..köszöni szépen hogy kimentettük és jó egészséget kiván nekünk további munkánkhoz.
nálunk ennyi a paraszolvencia...köszi köszi
még az van hogy a boltba erre ..nem sokat adnak..d.e ha igy haléad adniuk kell különben kidöglik a szakmál mindenki aki nem kontár leszarombéla(kidőglik=elmegy civilbe ill külföldre)
csa ka politikusok maradnak meg a lyaúl megfizetett, magassan kvalifikázott emberek.a munkás aki csinál valamit..az meg úgy sem kell dögöljön meg.
az ilyen jól kvalifikált több diplomás embereknek szok dolgozni a gázszerelő ingyé... 3 hetes előjegyzésben! 6000ft /óra+ anyagköltség.
mer ő szakmunkást végzett, de nem éhezik. befizetett adó...lófasz.
heti 200.000 forint ha nem szakitja meg magát. valszeg mer a sok
nekem pl. ők a példaképeim.diploma mi?
A nyugdíj (még) nem SZJA köteles tudtommal, az most hogy jön ide
Erre kérdezhetném én is: faterom 40 év ledolgozott munkaviszonnyal a háta mögött, nem csak napi 8 órával, sokszor többel, ténylegesen rokkant nyugdíjasként 56ezer? Korrekt? Ja hogy rosszul helyezkedett?
Am. amit leírtatok az mind szép és jó, csak el kellene már jutni addig sztem hogy olyan embereket válasszunk az ország élére akiknek semmi köze nem volt az elmúlt 40 év politikájához! (Szerintem mindenkinek van nem kis vaj a füle mögött amivel meg lehet szorongatni, és ezt sokan meg is teszik) Pedig mindenkinek biztosan van olyan ismerőse aki sokszor emlegeti mikor miért volt a jó pl.: "az átkosba milyen jó volt, az ifa-val raklapszám loptam haza a téglát, a ház is abból épült " . Na az ilyennek sosem fogod megmagyarázni hogy még véletlenül se az MSP-re szavazzon.
Mo-nak egy teljes agykisütés és felvilágosítás kellene!
De ezt már csak holnap nézem át
Szöges hátul, sima elől az csak akkor jó párosítás, ha egy keréken mész végig, különben túl nagy lesz a vonzás közted meg a keményre fagyott talaj között lassításnál és az nem jó
Kanyarban meg már ilyenkor hova húzod a gázt?
Jó pályázást holnapra!
a bergel minden okély. elvittem a tizen8as kereket kiszépítettem...volt benne egy kis repedés de szépen kiheggejtették. most már ugy lesz hogy télire az egyiken szöges guma lesz a másikon meg sima. nem kell szerelgetni csak kerék ki kerék be.
holnap megent pályázás van de a hétvégére jó időt mond lehet lesz egy 3 napos kirándulás.
de igy...miért nem volt elég a nettó két kiló?hát akkor képzeld azt aki nettó 80ból próbálkozik
500ezer milliárdos adócsalás..jogaosan
én azt csinálnám 3 milla fölött nem kell adózni ö milla felett meg még lóvét adnának neki a minimálbéresek.
Az egykulcsos SZJA bevezetése volt kb. az egyetlen értelmes és igazságos változtatás az utóbbi időben...
Emlékeim szerint téli motorkázás alkalmával sokszor örültem a meleg rezonak