Ezt kéne levetíteni napi szinten a sok buzernyaság helyett az összes TV adóban fő műsoridőben. Még a kölyök is megérti a lényeget belőle.
5:22-végig: http://youtu.be/4RS2nvT2uQc
Aztán 2. rész: http://www.youtube.com/watch?v...
1:16 nál kellett volna ketté tépni a csákót, akinek ez kipattant a fejéből bár én a kamatokért is kivégeztem volna.
És így tovább, a többi mesét is érdemes.
S akkor vakítanák az emberek, hogy a bankok a semmiből teremtik a pénzt és valójában a semmiért cserébe veszik el a házad, stb., amin jelzálog hitel van, meg a semmiért veszi el az IMF az országok valós értékét, s nem is értem, hogy tud ez működni, pedig olyan egyszerű átbaszás, hogy már ordít.
ja sok motorn fasza a madzagos kuplung ...sőőőt sokesetben simán veri az olajost....
nem is ez a fő szempont a hidraulikusnál...de elmondom...mindíg ott van ahol nem változik kopásra hőre nem nyúlik a bowden stb......de a lényeg az a fix munkapont ...a többi meg amit beleképzelnek
attol mert valaki is megnyer majd 1 pert is az országban (amiben én nem hiszek) még nem fogják levenni a jelzálogot az ingatlanrol, sőt az adostárs ingatlanárol sem, de tovább megyek attol még a hitelt vissza kell majd fizetni, -kamatostul, legfeljebb a svájcifrank átváltás miatt megemelt kűlönbözetet nem kell megfizetnie....
amugy voltak már az országban ilyen probaperek,évekkel ezelött, el is bukták mindet... sajnos...
ha valakit érdekel még a linkeket is bevágom mikor és hol.....
szoval nincs új fehér nyuszi a kalapban, csak az emberek hűlyitése megy, mert sokan elhiszik hogy majd talán igy kijönnek a gödörböl....
"pont az a nehéz hogy a sok maszlag közül az ember megprobálja kiválasztani az igazságot, nem könnyü, sokat kell utána olvasni... mert igencsak hig a leves, és sok a vakolo... "
Ez így van, én már azt se hiszem el, amit kérdeznek, s mind1, hogy milyen videó, viszont mindet köszönöm, mert elgondolkodtató!
Egyébként ami kezd összeállni a paraszt agyamban az innen onnan infókból, nekem beillik jó pár dolog abból, amit mond.
A megoldást már vázoltam, de csak paraszti ésszel közgazdaságtani logikával nem tudom levezetni, mi történik ebben az esetben, de majd az időjósok megmondják.
Dew megjegyzem neked abban a videoban beszélő ember a mainstream média maszlagát fujja...
egy igazi "vakolo" ahogy netes nyelven hivják az ilyet...
azért azt el ne hidd már hogy a német nemzeti bank tanácsadoja fogja megmondani neked a tuttit...ellégé sántit a dolog ugyi..?
ez még viccnek is gyenge lábakon áll...
pont az a nehéz hogy a sok maszlag közül az ember megprobálja kiválasztani az igazságot, nem könnyü, sokat kell utána olvasni... mert igencsak hig a leves, és sok a vakolo...
rebesgetik azt is hogy ez a végkifizetés 180 -on...ami ellen álcalázadnak ...ez emiatt is van hogy fosó a helyzet hogy kintmarad a lé aztán akinek van attól még leszedik gyorsba ...akinek meg nincs zsír az meg vár megvárja a pert .....zálogjogok meg megszünnek.......mert ugye ott könnyű őket jogilag fogni ....sőt már meg is van a fogás...hogy simán eccerűen úgy kúrták át a népet ami bűncselekmény mindenhol a földgömbön...
Jogrendszer Az igazságnak köze sincs hozzá, akkor meg mi a picsára jó? Arra hogy bárkit törvényesen át lehessen baszni vele és a jog még meg is védi a hazugságát.
A kamatokat kell eltöröltetni, törvénybe, sőt alkotmányba foglaltatni, hogy az összes hitel kamat törölve és aki kérni mer hitelre kamatot, annak halálbüntetés azonnal bíróság nélkül. Nem lenne infláció se, mert a kamat generálja az inflációt szerintem.
IMF is mehet a búsba, a felvett hitelösszeg már rég ki lett fizetve.
Köszi a linket
Remélem, hogy összedől az egész a picsába, de úgy hogy ők szívják meg, nem mi a nép, s az összes buzi bankár feje ki lesz tűzve minden falu kezdet meg végjelző táblájára emlékeztetőnek. Nekem már sokszor hányingerem van attól amit csinálnak.
Bízom benne, hogy a Drábik-féle rendszer hamarosan beindul és lehet azzal fizeni, stb. ha jól logikázom, ez be tudja dönteni az egészet úgy, hogy ők szopják meg, ne mi a nép.
két nagy anyajogrendszer-típus van, a kontinentális jog ,(europa) és a common law-, vagy precedensjogi-rendszer (USA)
magán véleményem szerint nem lenne baj ha nálunk is bevezetnék az amerikai modszert, csak 1-2 pert kellene a deviza hiteleseknek megnyerni a bankok ellen, atöbbinél már csak hivatkozni kéne rá....
jo sok devizahiteles fellélegezhetne, persze a hitelt attol még vissza kéne fizetni, csak nem ezzel a szarrá emelt svájcifrankos modszerrel, hanem az akkori árfolyamon.
és lőn béke és nyugalom.
5:22-végig:
http://youtu.be/4RS2nvT2uQc
Aztán 2. rész:
http://www.youtube.com/watch?v...
1:16 nál kellett volna ketté tépni a csákót, akinek ez kipattant a fejéből
És így tovább, a többi mesét is érdemes.
S akkor vakítanák az emberek, hogy a bankok a semmiből teremtik a pénzt és valójában a semmiért cserébe veszik el a házad, stb., amin jelzálog hitel van, meg a semmiért veszi el az IMF az országok valós értékét, s nem is értem, hogy tud ez működni, pedig olyan egyszerű átbaszás, hogy már ordít.
nem is ez a fő szempont a hidraulikusnál...de elmondom...mindíg ott van ahol nem változik kopásra hőre nem nyúlik a bowden stb......de a lényeg az a fix munkapont ...a többi meg amit beleképzelnek
amugy voltak már az országban ilyen probaperek,évekkel ezelött, el is bukták mindet... sajnos...
ha valakit érdekel még a linkeket is bevágom mikor és hol.....
szoval nincs új fehér nyuszi a kalapban, csak az emberek hűlyitése megy, mert sokan elhiszik hogy majd talán igy kijönnek a gödörböl....
Ez így van, én már azt se hiszem el, amit kérdeznek, s mind1, hogy milyen videó, viszont mindet köszönöm, mert elgondolkodtató!
Egyébként ami kezd összeállni a paraszt agyamban az innen onnan infókból, nekem beillik jó pár dolog abból, amit mond.
A megoldást már vázoltam, de csak paraszti ésszel
egy igazi "vakolo" ahogy netes nyelven hivják az ilyet...
azért azt el ne hidd már hogy a német nemzeti bank tanácsadoja fogja megmondani neked a tuttit...ellégé sántit a dolog ugyi..?
ez még viccnek is gyenge lábakon áll...
pont az a nehéz hogy a sok maszlag közül az ember megprobálja kiválasztani az igazságot, nem könnyü, sokat kell utána olvasni... mert igencsak hig a leves, és sok a vakolo...
A kamatokat kell eltöröltetni, törvénybe, sőt alkotmányba foglaltatni, hogy az összes hitel kamat törölve és aki kérni mer hitelre kamatot, annak halálbüntetés azonnal bíróság nélkül. Nem lenne infláció se, mert a kamat generálja az inflációt szerintem.
IMF is mehet a búsba, a felvett hitelösszeg már rég ki lett fizetve.
neked a régifajta magura van rajta....
Remélem, hogy összedől az egész a picsába, de úgy hogy ők szívják meg, nem mi a nép, s az összes buzi bankár feje ki lesz tűzve minden falu kezdet meg végjelző táblájára emlékeztetőnek. Nekem már sokszor hányingerem van attól amit csinálnak.
Bízom benne, hogy a Drábik-féle rendszer hamarosan beindul és lehet azzal fizeni, stb. ha jól logikázom, ez be tudja dönteni az egészet úgy, hogy ők szopják meg, ne mi a nép.
két nagy anyajogrendszer-típus van, a kontinentális jog ,(europa) és a common law-, vagy precedensjogi-rendszer (USA)
magán véleményem szerint nem lenne baj ha nálunk is bevezetnék az amerikai modszert, csak 1-2 pert kellene a deviza hiteleseknek megnyerni a bankok ellen, atöbbinél már csak hivatkozni kéne rá....
jo sok devizahiteles fellélegezhetne, persze a hitelt attol még vissza kéne fizetni, csak nem ezzel a szarrá emelt svájcifrankos modszerrel, hanem az akkori árfolyamon.
és lőn béke és nyugalom.
Amúgy ezek egyformák?Mindegy milyen évjárat?
itt van 20 pénz