Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ez még egy elpusztithatatlan tipus...
nekem se sok van hátra, tegnap bejelentették hogy 40 e rel csökken a bruttonk ami a te nettodnál egy 20- as sal volt több
megyek fűtőradiátort cserélek passatba mert letörölhetetlen fagyálló párás kutyaszat fúj rá az ablakomra ... egy a vigasz hogy 4000 ft volt az új racsi bele....kedvezménnyel de olcsó...nem érdemes bontóba kőrözni...meg 10 milliós kocsikat venni ehhez minden 3000 és 10000 között van..és nem is nagyon kell hozzá semmi...viszont nem eszi meg a 6 liter gázolajat...viszont még megy is ...

na lépek mert itt az idő..jók legyetek...

a világ második legjobb kocsija ....
nem a rinya.. menjél motorozni.
szeva
Mert közben szerencsére megszüntették a többkulcsos SZJA-t...előtte a havi nettó 140-150 ezremmel már a magasabb kategóriába tartoztam
esik az eső
aztat a

van itt szép reggel.....páralecsapodásos..borongós....hűvöskés...szomorkásos.
....párás enyheködös...nyirkos ...szemét....2 fok jáccik....
Szép reggelt
jahh lehet én is vissza viszem a vasat..
hát a gyári akksid az ....yusasa...... 58411053100 BATTERY 12V 8,6AH 03 110 € ami nem kevés....35000 huf ...

de szerintem ilyen spirálcellást vegyél bele ennyiért ...főleg ha új...aztmondják működik....elmegy pár évig....nem tudom annyi a baja max..hogy ezen a másik oldalon vana pozitív sarok...de ez legyen a legnagyobb baj....

amúgy én is a nagy cbr -be ilyen köcsög alcsony méretű akksi van benne és a gyári vagy 40 ezer vagy több is ...aztán én 11000 ért vettem bele landport akksit tavasszal és teljesen jól működik...mindíg indít lámpa égve van 5 percig akkor is olyat odacsap mint a szél...szóval jó..ha kétévente eldobom ill.visszaviszem méhbe ott adnak érte egy ezrest és veszek másikat ....amúgy ezt is abból vettem mert visszavittem a garázs sarkaiból egy szatyor öreg akksit...recicling ..... i'm recicler
na vagyok...
elsősorban az a buktatoja hogy kinai, bár mi nem az már manapság..?

azért a 6-honap kibirja, és a 7.-ben szarik be...
ez a bácsi nagyon kész van...

anno mikor még amcsi auto buzi voltam jo sok ilyen V-8-ast szét meg össze raktam komplett felujitással, csak azok nem ilyen matchbox-ok voltak , hanem 5,7 literesek
http://auto-motor.vatera.hu/al... vélemény? mi lehet a buktatója ennek... a gyári akksink még is csak 150ojró
jó reggelt
Raks , igy van...csak ez fájni fog nagyon....
nézzed bálint milyen türelmes palik vannak.....

http://www.youtube.com/watch?f...
meg azért se tudnánk beszélni mert nem vagy bekapcsolva ..
bocsi......szewa ...morgen....fentvagyok...csak kimentem gyíkot könnyeztetni....minden oké....csak nem tudunk beszélni még most.... csak kicsit később mert család itt fexik a hátamon....aztán még alszanak.....

mi a rajz ........? de belövöm skype oda is írhacc,,,
frissitcsé különben nem látod hogy itt wok.
ja ezt sem látod pedig itt vok.
kálypolunk?
fent vagy zozi?