Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minden modell szeptemberbe vált még a japók is ..addigra jön ki az új paletta totál...ez már nagyon rég így van ...csak ktm nyáron már ami kész van lökdösi ki ...meg van néha pár elöfutár szériás gép ami ilyen teszteléses kiadásokból kerül ide ...
Na nesze!Méghogy csak a KTM-nek van 11-ben 12-es évjárata Csak mire ideér spanyolból a 12-es szállítmány már tényleg 2012 lesz!Amúgy tényleg vannak rajta szuper újítások és még szép is nagyon!Kiváncsi lennék én is hogy mennyibe kerűl majd!
2T-nek kell a nagy tank
nekem a cbr be ilyen k&n szűrő van..ott is van néha mosás meg olajozás.....de van ktm ekbe is ilyen sportszűrő...
de nem tűnik szarnak hogy pikk pakk csere ...mondjuk ha van kettő ...csak kár hogy csavarozni kell....még oda patentolhattak volna valami gyorszárat...
Nem csoda, hogy 9 forint, annyi ott a kőolaj, mint itt az adósság...
Szóval kurva sok, nem csoda, ha ingyé adják a benzint
énis eltudnám viselni ha bitrokolnék egy yilet
nekem tetszik. műanyag segédváz rohadt vékony , 10,5-es tank , ahol kopik a hűtő idom ott ilyen anyagában beszinezve feketére, a váz is jol néz ki űlés rohadt vékony...
na ez mennyi ?áfa ..regadó...rendszám...meg sixdélyszbe ? meg nélkülük...

nem lehet amúgy rossz az a légszűrnyő......
Hát igen ott biztos nem lesz nagy piaca ezeknek az elektromos motoroknak
ott van a képen a nascarbol átvett technologia... ha működik akkor mindenképpen jobb nincs légszürő olajjal pacsmagolás buzizás...
bazzeg már nézem is menyi egy fapados Venezuelába... hegyek is vannak 9 ft-os benya... anyámmm ott a paradicsom..
már soakt gondolkodtam h hol lehet alégszűrő végre egykép amin látszik
Te ezen egészséges egy ilyen légszűrő?Utcai gépekhez van ilyen rácsos papírszűrő
9forint....Még vécére is a swiftel járnék De valószínü hogy amerikai V8 pickuppal mászkálnék
ezt láttátok már? GASGAS EC 300 2012.
A világ tíz legolcsóbb benzinje

...ahol szinte ingyen adják a benzint.
10....A lista végén Algéria található a maga 60 forintos literenkénti árával
9...Omán náluk a benzin a brutálisan magas 59 forintot éri el.
8... Egyiptom, ahol egy liter 95-ös benzin 57 forintba kerül
7...Katar náluk a benzin literje csak 45 forint
6...Kuvait, ahol egy liter benzin 42 forint
5...Bahreinben a 95-ös benzin literje 39 forint.
4...Türkmenisztán ahol a helyiek kénytelenek szembesülni a ténnyel, hogy egy liter benzin ára már szinte a csillagos egekbe szökött és kénytelenek akár 36 forintot is fizetni literenként.
3...Líbiába. Sok mindent lehetett látni, hallani, olvasni AZ országról, egy dolog biztos: a forradalom nem a túl magas benzinárak miatt tört ki,ugyanis egy liter benzin 27 forintba kerül és ezzel már dobogós.
2...Szaúd-Arábia ahol a benzin mindössze 24 forintba kerül.A vicc AZ, hogy még ez sem elég ahhoz, hogy ITT legyen a világon a legolcsóbb a benzin.
1...Venezuela megengedheti magának, hogy gyakorlatilag ingyen adja a benzint. Mert lássuk be a literenkénti 9 forint távolról sem nevezhető soknak...
Megjegyzés: Az egészben az a szomorú, hogy a 400 Ft és az itt közölt árak külömbözetéből élnek jól egyesek! Nagyon jól!
Kihaltak nálatok a túristák?Jó nektek!Itt egy tavaszi vagy őszi szép hétvégén dugig van az erdő a sok Budapesti gyökérrel,azt úgy néznek ránk mint a sorozatgyilkosokra.Persze megadjuk a modját annak aki csúnyán néz pórúl is jár mert vagy port vagy sarat kap a pofájába!Legjobb a hétköznap délután!Akkor ritkán látok bárkit is az erdőbe.
nekem sincs már pénzem entúró kerékre
arrol nem is beszélve hogy a turisták is kihaltak már, szinte csak a kocsival megközelithető kiépitett szalonna sűtő helyeken látni ilyen gépesitett turisztokat...

ami persze nem baj..

mondjuk mi terepmotorosok is csunyán fogyunk, a gazdasági válságnak köszönhetöen, ami már nagyobb baj...
amugy erröl a távolságos dologrol eszembe jutott az a sztori mikor megvettem a triált, kérdeztem gyakorlott srácokat, nem lesz kevés ez a 3 literes tank?

rohadt kevésnek éreztem...

erre csak anyit mondtak, : - ha ezt a 3 litert kimotorozod triálosban akkor te már nagyon tudsz.... és garantáltam rohadtul el fogsz fáradni...mondjuk igy is lett, szoval igazuk volt.
hány embert üt el villamos? az is elektromos , mégse néma
amugy tökre el tudnák képzelni egy olyan verziot amit már régebben is irtam ide, ami egy öszvér ,és van benne valahol egy pici 35 cm3-is válto minden nélküli kis motor 2 literes tankal, és mikor érzi hogy kritikus értéken van a cucc automatán bekapcsol és rátölt az akksira....

tádááááámm, máris ki lehet tolni a motorozási távolságot,és időt a 3-4 szeresére, aki turázos endurot akar annak lenne ilyen verzio..
nene, szerintem ez egy kiválo gyakorlo motor lehet egy ház melleti saját kispályán, hasonloan mint egy triál...

a hangrol meg százszor elmondtuk már , nem egy nagy sztori elektronos ismerősel gyártatni egy kis hangszorora kötött mp-3 lejátszot , ami össze van kötve a a gáz potméterrel...
mondjuk ráfér vagy 1000 féle hangzás..

én személy szerint simán ellenék hang nélkül is, gondoljatok bele a downhill bicajokon sincs egy deka hang se, attol még az adrenalin ott van 100%-ban mikor egy szük ösvényen repeszt lefelé 60-al...

arrol nem is beszélve, ami nekem a legjobban tetszik, gyakorlatilag NULLA karbantartás, nincs benzin, nincs olajcsere, légszűrö tisztitás, kipufogo tömés válto javitás, kuplung lamella csere, kipufogo javitás...semmi, semmmi... csak a puszta élvezet, haza érsz rádugod a konnyektorra ami éjszakai áramon a feléböl feltölti kb 100 ft-bol , másnap megint kigurulsz 2-3 orát játszani...

nekem nagyon kéne, csak nyerni kéne hozzá a lotton.
Azért hogy ha elterjed ez a csendes cucc, vajon mennyi baleset lesz? Állatok még csak csak meghallják ezt is,
de a túristákat, bóklászókat úgy elcsapjuk mint a fene
Egyébként nem nagy szó feldobni két hangszórót, meg az elektromos motor rezonancia függvényében valami átalakítóval jó kis 2T meg 4T hangot produkálni. Extra zséért szerintem gyári cucc lesz. Tényleg nincs még ilyen a powerparts katalógusban?
Hátizsák is nagyobb fog kelleni, amibe belefér a tartalék aksi, mert a 220 at nem fogjuk kihúzni az erdőbe.
Bár ha belegondolok előnyei is vannak, mindig viszünk két kampós áramszedőt elég sokfelé fut távvezetéken áram, a tartalék aksit feldobjuk, motorozás végére feltöltődik, kicseréljük és hazamegyünk, nem otthon töltjük ám pörgő villanyórával Csak valami transzformátor is kell, mert a nagy távvezetékekben nem 220 szaladgál általában
Tuti gazdaságos ez gyerekek ingyé lesz a nafta
igazábol a KTM-nek ez egy uj hűlyesége mikor már valami 4-5 honap körül piacra dobják a jövő évi modelljüket...

gondolom kitalálták a nagyon okos agyon iskolázott piárosok hogy igy tudnak a piac elé kerülni...

lehet hogy januártol már árulni fogják a 2014-es modelleket... pár év és simán lehet majd kapni 2030-as new KTM-ket...