amugy ha már új modellek, én személy szerint azt tartanám igazán örvendetesnek ha valamelyik gyár komolyabban hozzá merne végre nyulni a jol bevált felépitési formákhoz...
pl, tank mehetne kicsit lejebb, és máris be lehetne a hűtőket kicsit forgatni a vázba, rögtön nem lennének tele falevéllel,+ soha nem kellene rá merevités védelem, örökös lenne mint a szegénység...
mondjuk ez az new műanyag váznyulvány benne a kivehető filteres légszűrővel már mutatja hogy nyitogatják a szárnyaikat, csak nem elég gyorsan...
tulságosan röghöz kötöttnek érzem a mai terepmotor tervezőket, ritka az olyan korszak alkotoan átfaragott verda mint az Ossa....
pedig a mai tecnologiával már hihetetlen sok lehetőségük lenne, csak meg kellene hogy loduljon a fantazi, meg némi szabad kéz politika, máris lennének igen okos dolgok...
röhögsz bakker de télyleg nem tudom a 40cmis macsete mi a lófasznak kell.
a vokitóki már bizonyított a nagy belátható hegyen! a muntele micnél
a macsete.. majd ha kitör a forr a dal om.
szerintem az önindito felesleges kacat rá..., nézem a 2012-en nem is erőltetik, gondolom luzereknek kűlön rendelhető opcioban hozzá..
felesleges plusz suly, és hiba forrás.
ránéztem neked gyorsba, mert olyan szépen kérted, 5000 eur-ért már van 2011-es, az öninditos 6 ezerért...a zsir new 2012-es 6995-eur brutto, 5878 eur netto ajándék TÜV-el.
Ronis lehet egy szakmai kérdésem EC 300 ügyben?
Milyen vastagságú a bevált hengertalptömítés 2008-as EC 300-on?
pl, tank mehetne kicsit lejebb, és máris be lehetne a hűtőket kicsit forgatni a vázba, rögtön nem lennének tele falevéllel,+ soha nem kellene rá merevités védelem, örökös lenne mint a szegénység...
mondjuk ez az new műanyag váznyulvány benne a kivehető filteres légszűrővel már mutatja hogy nyitogatják a szárnyaikat, csak nem elég gyorsan...
tulságosan röghöz kötöttnek érzem a mai terepmotor tervezőket, ritka az olyan korszak alkotoan átfaragott verda mint az Ossa....
pedig a mai tecnologiával már hihetetlen sok lehetőségük lenne, csak meg kellene hogy loduljon a fantazi, meg némi szabad kéz politika, máris lennének igen okos dolgok...
vagy tudja tököm...
a vokitóki már bizonyított a nagy belátható hegyen!
a macsete.. majd ha kitör a forr a dal om.
felesleges plusz suly, és hiba forrás.
álltalában azok a helyek amik már ennyire szét vannak motorozva nem nehezek,
egy macséte elkel arra a környékre , váznyulványra betűzve, igaz Viktor.? mint Zsé-nek
amúgy röhögsz nekem még tetszik is és tudnék vele menni is .....
amugy erröl tényleg ne nyissunk vitát, hogy a KTM menyire mocskos drága lett...
ezzel végül is nekem nincs bajom, komoly reklám munka van mögötte, akinek van az újjra pénze az ugyis leszarja menyibe kerül...