Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm.
az
0,5..
ez igaz ? ááááááá
ez szép volt szomszéd
naná majd felhuzva 26le re picsákat tanuljon a némber ha endurozni akar
Szasz!Olyan 4-és fél centi Mint a pöcsöm -20 fockban
Dee, az is lebutítva
Jó estét!
Ronis lehet egy szakmai kérdésem EC 300 ügyben?
Milyen vastagságú a bevált hengertalptömítés 2008-as EC 300-on?
lofaxt cz175 valo nektek wazze lehet endurozni ujj gépekkel könnyü bár nektek az se megy
hmm.... ja
amugy ha már új modellek, én személy szerint azt tartanám igazán örvendetesnek ha valamelyik gyár komolyabban hozzá merne végre nyulni a jol bevált felépitési formákhoz...

pl, tank mehetne kicsit lejebb, és máris be lehetne a hűtőket kicsit forgatni a vázba, rögtön nem lennének tele falevéllel,+ soha nem kellene rá merevités védelem, örökös lenne mint a szegénység...

mondjuk ez az new műanyag váznyulvány benne a kivehető filteres légszűrővel már mutatja hogy nyitogatják a szárnyaikat, csak nem elég gyorsan...

tulságosan röghöz kötöttnek érzem a mai terepmotor tervezőket, ritka az olyan korszak alkotoan átfaragott verda mint az Ossa....

pedig a mai tecnologiával már hihetetlen sok lehetőségük lenne, csak meg kellene hogy loduljon a fantazi, meg némi szabad kéz politika, máris lennének igen okos dolgok...
lassan már nem kell semmi.lesssz öntusko kerülö,onballábas.önjoblábas csizma.önárokátugrato-önesö stb jah önsisak
szerintem attol féltek hogy rájuk ugrik egy román szirtimorc...

vagy tudja tököm...
jol látod,sztem nem is motoros hanem turista aki ön és önmagainditoval jár.
röhögsz bakker de télyleg nem tudom a 40cmis macsete mi a lófasznak kell.
a vokitóki már bizonyított a nagy belátható hegyen! a muntele micnél
a macsete.. majd ha kitör a forr a dal om.
szerintem az önindito felesleges kacat rá..., nézem a 2012-en nem is erőltetik, gondolom luzereknek kűlön rendelhető opcioban hozzá..
felesleges plusz suly, és hiba forrás.
felfelé érdekes lehet ez a mély nyomvályu, a videon volt pár kritikusnak tűnő rész, aztán az is lehet nem nagy gáz...

álltalában azok a helyek amik már ennyire szét vannak motorozva nem nehezek,

egy macséte elkel arra a környékre , váznyulványra betűzve, igaz Viktor.? mint Zsé-nek
jól van nem is azért modtam az árakat.....csak majd mesélek valamit ...

amúgy röhögsz nekem még tetszik is és tudnék vele menni is .....
nem is nagyon drágább mint a ktm ....
közben találtam kereskedőt aki 200 eur-al olcsobban vagyis 6795-eur brutto -ért adja...

amugy erröl tényleg ne nyissunk vitát, hogy a KTM menyire mocskos drága lett...

ezzel végül is nekem nincs bajom, komoly reklám munka van mögötte, akinek van az újjra pénze az ugyis leszarja menyibe kerül...
köszi
ránéztem neked gyorsba, mert olyan szépen kérted, 5000 eur-ért már van 2011-es, az öninditos 6 ezerért...a zsir new 2012-es 6995-eur brutto, 5878 eur netto ajándék TÜV-el.
Ja valahogy felmentek oda hogy le kellett jönniük
fogalmam sincs... ugysincs rá pénzem ugyhogy nekem tökmindegy..