Jó a szöveg!
Tetszik nagyon!
Nyomtam már backflippet előre Fe 501-el és 300 exc-vel is, 2 gerincsérvvel (bár akkor még nem tudtam hogy van) de még is itt vagyok és még mindíg motorozok 14 éves korom óta és most vagyok 33. Úgy hogy ha a motort majd egyszer el is adom, akkor csak is egy másik miatt!
Mesterem!Mi az a teljesen más?HA teligázon jársz akkor mindegy mikor nyit,ha meg pirickálva rececézel akkor meg azé remegsz,hogy mikor szoríjjad meg a markolásost,hogy nyit az istenátka,de megszorítod ujj lilulásig ,azt nem nyit ki időben mikor várnád,erre enyhítel a szorításon,ekkor lenézel,na mi van ezzel a gáz persze úgy marad azt nyit az istenátka ,eleje levegőben,kormány elcsavarva,ember felnéz,elernyed majd fetreng.Ember haza ténfereg azt hirdetés felad me szar a moci vagy túl erős
Kösz.
Az a gondom hogy erre felé senkinek sincs ilyen bringája!
És hát csak saját tapasztalatból tudok meríteni, az pedig 2T-ből csak 300 EXC 98-as és KX 250 03-as, de mindegyik teljesen más volt.
Tetszik nagyon!
Nyomtam már backflippet előre Fe 501-el és 300 exc-vel is, 2 gerincsérvvel (bár akkor még nem tudtam hogy van) de még is itt vagyok és még mindíg motorozok 14 éves korom óta és most vagyok 33. Úgy hogy ha a motort majd egyszer el is adom, akkor csak is egy másik miatt!
Az a gondom hogy erre felé senkinek sincs ilyen bringája!
És hát csak saját tapasztalatból tudok meríteni, az pedig 2T-ből csak 300 EXC 98-as és KX 250 03-as, de mindegyik teljesen más volt.
Egy pici gondom van vele csak.
Úgy érzem a power teljes nyitása előtt egy picit gondolkozik és utána indul meg.
esetleg adhatnál...