Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gratula
hát szomszéd ez kva jo jot nevettem és elöjöttek az meseszép perecek és pover se volt hy fain
Jó a szöveg!
Tetszik nagyon!
Nyomtam már backflippet előre Fe 501-el és 300 exc-vel is, 2 gerincsérvvel (bár akkor még nem tudtam hogy van) de még is itt vagyok és még mindíg motorozok 14 éves korom óta és most vagyok 33. Úgy hogy ha a motort majd egyszer el is adom, akkor csak is egy másik miatt!
Csáá,minek politikázol?Tőzsdézzé
Mesterem!Mi az a teljesen más?HA teligázon jársz akkor mindegy mikor nyit,ha meg pirickálva rececézel akkor meg azé remegsz,hogy mikor szoríjjad meg a markolásost,hogy nyit az istenátka,de megszorítod ujj lilulásig ,azt nem nyit ki időben mikor várnád,erre enyhítel a szorításon,ekkor lenézel,na mi van ezzel a gáz persze úgy marad azt nyit az istenátka ,eleje levegőben,kormány elcsavarva,ember felnéz,elernyed majd fetreng.Ember haza ténfereg azt hirdetés felad me szar a moci vagy túl erős
http://youtu.be/1ul4ZoeJV_s éjjel nem bírnátok aludni ....politika sajnos [/L]
Azt hittem az enyém egyedi ,na menek nyújtok rajta
imádlak drága
Kösz.
Az a gondom hogy erre felé senkinek sincs ilyen bringája!
És hát csak saját tapasztalatból tudok meríteni, az pedig 2T-ből csak 300 EXC 98-as és KX 250 03-as, de mindegyik teljesen más volt.
385/65 22.5 az enyém michelin
hiszek neked komolyan
normál
Az jó lenne!
Egy pici gondom van vele csak.
Úgy érzem a power teljes nyitása előtt egy picit gondolkozik és utána indul meg.
de tényleg és 500000km garancia van rá komolyan
nem is te lennél
na erre már emlékszem
na azé szomséd ilyen az elsö gumim is
fuu mit szedsz, jo cucc lehet, már fantáziálsz is tőle...

esetleg adhatnál...
oriás a törpék közt...
minnyá mérem 22/6.5 most Mint egy baseball ütő
még egy jo kipuf se árt rá, bár anyira nem igényli, de jobb lesz tőle...
szijja drága , én másra emlékszem
húú de rossz vagy
Tsókolom Hogyne lenne igaz -20 -ban az a 4 és fél az óriásnak számít
jájjj ,te,, há mereven van annyi...