láttam olyat hogy ilyen szupervékonyfaló csöveket lehet kapni ..valami gecikemény cucc...na azt csinálták hogy felszedték picit a belét a csövet meg belesajtolták csak előtte megcsinálták faszán sorjamentesen meg jó pozícióba a
a furatokat rajta..és ezután új javítószett és örökös mint a szegénység....ilyet láttam...
sőt kocsiknál divat is most a nagy modenségben amit utálunk ...műanyag kuplungmunkahenger vagy felsőhenger és benne ilyen kemény cső....állítólag sose megy tönkre...mi úgy szereltük persze hogy tönkremnet...
Tudom hogy segíteni akarsz !
A réginek az a baja,hogy szét van kopva a belseje.Hiába cserélem ki benne a karmantyúkat,2-3 út után elkezdi pisálni az olajat.
Délután leveszem,aztán lefotografálom.
ne 250 ért vedd ez csak infó, hogy tudjad mi a rés.....meg a cikkszám....(nem bunkóságból szórom az észt hanem tágítom a tudatodat hogy rá nem bassz barátilag....mint én a lengővillával )
használtba vegyél ....régit fotózzad mi lett vele aztán küld ide lehet megcsináltatom.....
Azt a használtat amit maki belinkelt én is hagynám,de a mesterszállásiaknál szokott lenni.
Este mondta a cimborám,hogy ők azok akit a maki is belinkelt.
Elhiszem hogy az originál a legjobb,de 250euróér nincs kedvem venni.
amúgy meg kéne nézni a dugattyúátmérőjét, hogy a crossé mit csinál az olajjal......mert ezt a két fajtát nem cseréltem ....de cseréltem már fekete brembót ilyen sx-fé re és nem volt jó mert nem tudtad olyan finoman csúsztatni a kuplungot hanem hamar kidobta és lófasz volt....egy endurón ez is ki van találva mennyi a munkaútja...ez az áttételéből fakad és ha ez pont nem jó felejtheted az endúró kuplungfestegetési varázsolását....
ezt csak infó jelleggel írtam.....hogy 40 ezerért rá ne bassz...esetleg....
ezért ragaszkodnék én az originálhoz amihez a lenti munkahenger párosítva van....tudományosan...
Ideges meg ezek miatt vagyok, bár még ezt sem kéne, csak a saját egészségem kárára megy a dolog ha ez igaz, akkor még nagyobb gecik, mint vélem.
Mert 0 valós értékért (szimpla hitelszerződés) eddig is kaptak egy csomó valós értéket (forint), amit már nem terhel hitelszerződés.
Arról nem is beszélve, ha valaki nem tud fizetni, kié lesz a jelzálogul fedezetként felkínált valós érték szintén 0Ft valós értékért, hát a banké... Aki hitelt vesz fel, rögtön csapdába kerül
Bár részemről azt is agyonütném, aki engedélyezte jogszabályban a hűségszerződés lehetőségét, mert ez megint egy csapda.
Na mire jó a jog? Hogy törvényesen csapdába csalják az embert aki nem gondolkodik vagy kényszerpályán van.
megy münnich ferenc és a haverja pesten... ..münnich bemegy egy házba kint hagyja a bőrőndjét a haverjával a sarkon...közben megjönnek rendőrök és kérdik a havert hogy ez a maga cucca ..mire ő ...nem ez a münnich ferencucca
a furatokat rajta..és ezután új javítószett és örökös mint a szegénység....ilyet láttam...
sőt kocsiknál divat is most a nagy modenségben amit utálunk ...műanyag kuplungmunkahenger vagy felsőhenger és benne ilyen kemény cső....állítólag sose megy tönkre...mi úgy szereltük persze hogy tönkremnet...
A réginek az a baja,hogy szét van kopva a belseje.Hiába cserélem ki benne a karmantyúkat,2-3 út után elkezdi pisálni az olajat.
Délután leveszem,aztán lefotografálom.
használtba vegyél ....régit fotózzad mi lett vele aztán küld ide lehet megcsináltatom.....
Este mondta a cimborám,hogy ők azok akit a maki is belinkelt.
Elhiszem hogy az originál a legjobb,de 250euróér nincs kedvem venni.
úgyhogy ne vedd meg ha nem próbálhatod....
Nekem az első képen lévő van. Ezeket össze lehet csereberélni?
Ha jól tudom,a fekete brembó az nem jó rá.
ezt csak infó jelleggel írtam.....hogy 40 ezerért rá ne bassz...esetleg....
ezért ragaszkodnék én az originálhoz amihez a lenti munkahenger párosítva van....tudományosan...
plusz újakon van egy széria brembo is....(ami fékolajos )
amúgy a 04 esre való felső rész gyárilag új komplett mindennel....... 59002030200 MASTER CYLINDER CPL. RACING 04.... 250 euro
Jó éjt!
Mert 0 valós értékért (szimpla hitelszerződés) eddig is kaptak egy csomó valós értéket (forint), amit már nem terhel hitelszerződés.
Arról nem is beszélve, ha valaki nem tud fizetni, kié lesz a jelzálogul fedezetként felkínált valós érték szintén 0Ft valós értékért, hát a banké...
Bár részemről azt is agyonütném, aki engedélyezte jogszabályban a hűségszerződés lehetőségét, mert ez megint egy csapda.
Na mire jó a jog? Hogy törvényesen csapdába csalják az embert aki nem gondolkodik vagy kényszerpályán van.
Csak már forr a vérem az idegtől
erről egy vicc jut eszembe ....
megy münnich ferenc és a haverja pesten... ..münnich bemegy egy házba kint hagyja a bőrőndjét a haverjával a sarkon...közben megjönnek rendőrök és kérdik a havert hogy ez a maga cucca ..mire ő ...nem ez a münnich ferencucca
Tényleg KT,,Maki cuccával mi történt?
Ha ennyibe kerül a használt, mennyi lehet az új?
ilyen?