Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bálint elaludtál ?
láttam olyat hogy ilyen szupervékonyfaló csöveket lehet kapni ..valami gecikemény cucc...na azt csinálták hogy felszedték picit a belét a csövet meg belesajtolták csak előtte megcsinálták faszán sorjamentesen meg jó pozícióba a
a furatokat rajta..és ezután új javítószett és örökös mint a szegénység....ilyet láttam...

sőt kocsiknál divat is most a nagy modenségben amit utálunk ...műanyag kuplungmunkahenger vagy felsőhenger és benne ilyen kemény cső....állítólag sose megy tönkre...mi úgy szereltük persze hogy tönkremnet...
Tudom hogy segíteni akarsz !
A réginek az a baja,hogy szét van kopva a belseje.Hiába cserélem ki benne a karmantyúkat,2-3 út után elkezdi pisálni az olajat.
Délután leveszem,aztán lefotografálom.
06-70-660-5261 hívjad őt is felfelé....g-style
ne 250 ért vedd ez csak infó, hogy tudjad mi a rés.....meg a cikkszám....(nem bunkóságból szórom az észt hanem tágítom a tudatodat hogy rá nem bassz barátilag....mint én a lengővillával )

használtba vegyél ....régit fotózzad mi lett vele aztán küld ide lehet megcsináltatom.....
Azt a használtat amit maki belinkelt én is hagynám,de a mesterszállásiaknál szokott lenni.
Este mondta a cimborám,hogy ők azok akit a maki is belinkelt.
Elhiszem hogy az originál a legjobb,de 250euróér nincs kedvem venni.
az se jó
sőt faszt fekete magurát is cseréltem ...ott is 450 sx-f ét 2.kép raktam egy 690 supermotyóüra ..ott is ez volt a baj ....

úgyhogy ne vedd meg ha nem próbálhatod....
Reggeltet neked is! Itt olyan idő van,hogy mindjárt hagyok mindent a picsába,aztán kimegyek motorozni! Ja,nincs kuplungom!

Nekem az első képen lévő van. Ezeket össze lehet csereberélni?
Ha jól tudom,a fekete brembó az nem jó rá.
amúgy meg kéne nézni a dugattyúátmérőjét, hogy a crossé mit csinál az olajjal......mert ezt a két fajtát nem cseréltem ....de cseréltem már fekete brembót ilyen sx-fé re és nem volt jó mert nem tudtad olyan finoman csúsztatni a kuplungot hanem hamar kidobta és lófasz volt....egy endurón ez is ki van találva mennyi a munkaútja...ez az áttételéből fakad és ha ez pont nem jó felejtheted az endúró kuplungfestegetési varázsolását....
ezt csak infó jelleggel írtam.....hogy 40 ezerért rá ne bassz...esetleg....
ezért ragaszkodnék én az originálhoz amihez a lenti munkahenger párosítva van....tudományosan...
jó reggelt ! látod erre a kettőre gondoltam......aztán még van feketébe is.......van quados meg utcai ktm re való apró eltérésekkel...

plusz újakon van egy széria brembo is....(ami fékolajos )

amúgy a 04 esre való felső rész gyárilag új komplett mindennel....... 59002030200 MASTER CYLINDER CPL. RACING 04.... 250 euro
Szerintem igen.
Igen 2004-es.
jó 8!
Menjünk alvadni
Jó éjt!
Ideges meg ezek miatt vagyok, bár még ezt sem kéne, csak a saját egészségem kárára megy a dolog
ha ez igaz, akkor még nagyobb gecik, mint vélem.
Mert 0 valós értékért (szimpla hitelszerződés) eddig is kaptak egy csomó valós értéket (forint), amit már nem terhel hitelszerződés.
Arról nem is beszélve, ha valaki nem tud fizetni, kié lesz a jelzálogul fedezetként felkínált valós érték szintén 0Ft valós értékért, hát a banké... Aki hitelt vesz fel, rögtön csapdába kerül
Bár részemről azt is agyonütném, aki engedélyezte jogszabályban a hűségszerződés lehetőségét, mert ez megint egy csapda.
Na mire jó a jog? Hogy törvényesen csapdába csalják az embert aki nem gondolkodik vagy kényszerpályán van.
Bocsi, szóval Jimmy525 kuplungjával akart lenni a KT,,MAKI cucca
Csak már forr a vérem az idegtől alvadni is kéne és nem vagyok ott agyilag
milyen cuccával?

erről egy vicc jut eszembe ....

megy münnich ferenc és a haverja pesten... ..münnich bemegy egy házba kint hagyja a bőrőndjét a haverjával a sarkon...közben megjönnek rendőrök és kérdik a havert hogy ez a maga cucca ..mire ő ...nem ez a münnich ferencucca
Köszi a választ!
Tényleg KT,,Maki cuccával mi történt?
kéccázvalamennyi euró
Atya ég
Ha ennyibe kerül a használt, mennyi lehet az új?
ez az újabb