Még csak belekukk, de jónak tűnik
Előbb végignézem az egészet párszor, elemzem.
Aztán kivagdosom belőle a lényegi elemeket, felnyomom valahova, aztán azokat lehet fordítani
Kell hozzá egy kis idő
egy belga enduros ujsághoz adták ajándékba, sok jo dolgot megmutatat, lehet belőle tanulni...
erröl jut eszembe te ugyis nagy video szerkesztő vagy ,és most ugyis kosár endurozol, ha tudsz felrakhatnál belőle részeket, had tanuljon belőle más is...
Nem tudok franciául
Maga az oktató anyag nagyon jó ennek ellenére is, meglesz az esti program, addig már motorra sem ülök, míg ezeket fejben/elméletben nem tudom. Kíváncsi leszek arra mennyi meglepetés lesz benne, ha végignézem, hogy amiről eddig azt gondoltam jó, azt még se úgy kéne Még egyszer köszönöm szépen!
öregem ez a legjobb fórum ezen az oldalon itt mindig vannak érdekes dolgok 2tvs4t aztán maják meg minden nagyon jó olvasni ezt a fórumot Ronistól jó vidik stb...
Ha létezik az ember, akinek a nevén van igen őt keresik, viszont ha nem létezik a mobilt fogják bemérni, az meg nálad van, azaz hozzád lyukadnak ki, s te leszel a nem létező ember, aki hamis személyivel nyitott bankszámlát, stb. Ezért mondtam, hogy a helyedben ezt lehet rendezném , de én paranoiás vagyok
de lemegyünk bálinttal és beállunk az ajtóba és összekaparjuk a műhelyt ...
Ilyen néven keresheted: pilotage enduro "special franchissement"
Részemről nem találtam semmit egyenlőre, egyik helyen fent volt még 2009 ben, de azóta törölték.
Előbb végignézem az egészet párszor, elemzem.
Aztán kivagdosom belőle a lényegi elemeket, felnyomom valahova, aztán azokat lehet fordítani
Kell hozzá egy kis idő
meg elég jol elmutogatják részekre bontva a lényeget.
egy belga enduros ujsághoz adták ajándékba, sok jo dolgot megmutatat, lehet belőle tanulni...
erröl jut eszembe te ugyis nagy video szerkesztő vagy ,és most ugyis kosár endurozol, ha tudsz felrakhatnál belőle részeket, had tanuljon belőle más is...
Maga az oktató anyag nagyon jó ennek ellenére is, meglesz az esti program, addig már motorra sem ülök, míg ezeket fejben/elméletben nem tudom. Kíváncsi leszek arra mennyi meglepetés lesz benne, ha végignézem, hogy amiről eddig azt gondoltam jó, azt még se úgy kéne
igazábol magunkat szorakoztatjuk..