Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaaaaaaaaajjj,ne,inkább fizetek
ez így legyen jövőre is hát ha a Börzsönyben motorozunk majd együtt
mert telót szerelsz a garázsba ..gondolom ott nincs homokvihar...

de lemegyünk bálinttal és beállunk az ajtóba és összekaparjuk a műhelyt ...
Azannya a szörny lerágta a bal ujjáját a rujájának Hun jártok ti ?Rajtam egy szem por sincs sosem
pedig elkelne a segítség...........
Hát olvasok én...de nincs sok időm szakérteni. Bár nincs is szükség rá, mert megfejtitek ti az univerzum titkait ahogy látom nélkülem is
Jó étvágyat
Én is voltam,de a ködtől semmit nem láttam
Na és ha felhív? Majd elbeszélgetünk!
Na én meg nem vagyok paranoiás!
ma voltam pesten cuccokért mert nem volt egy spéci alkatrészem..aztán fent a pilisben ilyen idő van....
mivan főenduós ? hát hova a punciba voltál eltűnve ..valamelyik nap eszembe jutottál majdnem felhívtalak hogy mi van nincs sávszélességed ?
Moi aussi!
ÉN is kérem az oktató anyagot
Újság link

Ilyen néven keresheted: pilotage enduro "special franchissement"

Részemről nem találtam semmit egyenlőre, egyik helyen fent volt még 2009 ben, de azóta törölték.
Még csak belekukk, de jónak tűnik
Előbb végignézem az egészet párszor, elemzem.
Aztán kivagdosom belőle a lényegi elemeket, felnyomom valahova, aztán azokat lehet fordítani
Kell hozzá egy kis idő
Torrent, FTP-is jöhet...
ha felraksz részeket ,majd megkérjük Kelemen Andrist forditsa le a franciát, sokat nem beszélnek benne...

meg elég jol elmutogatják részekre bontva a lényeget.
örűlök neki hogy tetszik a kari ajándék,

egy belga enduros ujsághoz adták ajándékba, sok jo dolgot megmutatat, lehet belőle tanulni...

erröl jut eszembe te ugyis nagy video szerkesztő vagy ,és most ugyis kosár endurozol, ha tudsz felrakhatnál belőle részeket, had tanuljon belőle más is...
Nem tudok franciául
Maga az oktató anyag nagyon jó ennek ellenére is, meglesz az esti program, addig már motorra sem ülök, míg ezeket fejben/elméletben nem tudom. Kíváncsi leszek arra mennyi meglepetés lesz benne, ha végignézem, hogy amiről eddig azt gondoltam jó, azt még se úgy kéne Még egyszer köszönöm szépen!
Egy jó tanács, ne higyj el semmit amit itt össze vissza írogatunk, legalábbis amit én írok azt tuti ne, mert nem értek hozzá
örűlök neked hogy tetszik a forum, ahogy zoozee szokta mondani itt van az 1 négyzetméterre juto legtöbb enduros...

igazábol magunkat szorakoztatjuk..
jimi halgass Dew-re dobd az első csatornába a kártyát,... mielött valaki felhiv szerb akcentussal..
öregem ez a legjobb fórum ezen az oldalon itt mindig vannak érdekes dolgok 2tvs4t aztán maják meg minden nagyon jó olvasni ezt a fórumot Ronistól jó vidik stb...
Ha létezik az ember, akinek a nevén van igen őt keresik, viszont ha nem létezik a mobilt fogják bemérni, az meg nálad van, azaz hozzád lyukadnak ki, s te leszel a nem létező ember, aki hamis személyivel nyitott bankszámlát, stb. Ezért mondtam, hogy a helyedben ezt lehet rendezném , de én paranoiás vagyok