Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

award-bread-snow=felé-bred-tél.
itt nálunk seggeden - 23 fok van még a seggem is befagyott
reggelit !
hály.

akár hogy is olvasom nem jön át a keresztneved.
szóval...zsolti...most akkor jaú lett a thelló wagy nem...találtam a krisz súlyához való rugót...a golyÓs tollamba. mert krisz is egy nagy mamut, ő csak szeretne 110kiló lenni..de ahhoz egy 30ast kéne fogyni.
szóval küldök egy throll rugó csak add meg a csillagkapu címét..ha úgy adod meg egyből a thellószár belesejébe is thudom kül-Deni...
amúgy meg ha dzsi-púzni jár ...minek neki a schuper teló
akkor inkább kuldje át ide azt a 6napos gizgazt majd itt motorkázok vele.
sms-be küldöm a cÍmet
Aki járt már ilyen helyen, az meg tudja állapítani hogy a videón "vérprofik" szerepelnek ! Én a vidi feléig azt hittem hogy a Blazusiak meg a Graham Jarvis edzenek, csak később vágtam le hogy magyarul beszélnek
A Csoki az a Mamut haverja...
Mamut = Nagy Lamantin ...
Köszi, neked is!
Igazad van, nekem aztán tényleg jó dolgom van, kimegyek a kert végébe és onnan terepen nyomom
Végül is lenne erre is olyan finom rész, hogy megnyalnám mind a 20 ujjam utána, csak van egy elvem, nem megyek tájvédelmi területre, így maradnak ezek a lájtos helyek amiket ha végigcsinálok így is kiköpöm a tüdőm , azaz végeredményben ez is tökéletes egyenlőre
Csak a változatosság jól jön néha, de majd beiktatom valahogy.
mindenkinek lyaúélyszakát kíwánok.
ezér vok erős...átemelem hip hopsz
ne rillyá déw
ha itt laknál te is seggeden akkor megtudnád mi az: veszíteni
ha egyedül akarsz motorozni a hegyekbe egy tizes még tán épp futi a kocsiköltséget. jó utána olyan helyen vagy ahol a legfinomabb használható hegyet csak el tudod képzelni:
gumibarát.
patakos meredek lankás turistamentes vadregéynes szelíd szolíd mégis kellően zura...
na ze a heléy ahova járunk innen seggedről.de ide egyedül..hát az nem nórmális...ja hogy én is.. mondom hogy nem nÓrmális
szóval mennyé ki oszt simogasd meg a legkissebb dombot shúgd a fülébe a ha seggeden ilyen domb lenne mint te kinyalnák a segged.

A motor is át tud menni "gyalog"?
Kellemes helyeken mennek a srácok!
Ó be jó lenne, ha gondolnék egyet és ott lehetnék, ahol akarok, nem kéne utazgatni hozzá
Kinéznénk a google earthon, hol lenne jó motorozni, ugranánk egyet a térben, megyünk ott egy frankót és utána haza hiperugrunk.
Azt nem tudok,mee nincs! Ha sok pénzem lenne,nem mennék sehova!
gyalog..akkor nem esel el
Ügyesek! Az a fás jelenet ismerős valahonnan , velem is mindig ez van , nem is tudom, hogy lehet az ilyen levegőben lógón normálisan átmenni, hogy a másik oldalon ne ess fejre
ááá,annyira nem .....megcsömörlik az ember annyi hótól
azóta már ő is 2010 sx 250el tolja.

itt a krzeszoviceiek őket lálykolom a félsz-bukkon
http://youtu.be/zQQSPNrp_pA
Vedd le a Vitoról a páncél borítást, mindjárt nem lesz olyan nehéz
A hó már megjött, te vagy rossz helyen
A Mátra már most is havas, bár a Mount everest tutira mindig.
Oda szeretnél költözni?
sok pénzt hozz magaddal
Már össze is vagyok csomagolva! Indulok!
Szépeket ugrál a berges srác