Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudok,mert levették a víz óránkat,a kút meg befagyott ahonnan a vizet vödröztük!
mi van itt.
na mindenki mennyen a dógára.
ez vicc.
de annak nagyon szar.
én sem értem. elad a cég egy kocsit én meg megyek a főnökhözt adja ide a százalékom mer eladott egy kocsit?
holnap bemék és így lesz mostmá.

a minimál béremelés...egy nagy lószar..
benne volt az ujságbana nettó bér össze vissza 600forintal fog emelkedni miközben a bérről lejövő összeg megtiplázódik..a munkáltató nem kivánja majd csak 6 órában dolgoztatni...papí-ronis(ebbe is megtaláltam nem csak a nyá-ronis hanem papi-ronis...a ronis papi. ááá ....kiláj wagyok kiláj-sannnyííí.
szoval papi-ronis csak 6 órában lesznek pénzt ugyan annyit kap állambácsi meg megint de emelte a minimálbért...hál istennek az igazságos lopó..ill adórendszernek.
az orvosok tudnak csinálni valamit...elhúz mind a picsába...ha nem ..és elérik amit akarnak akkor a többi ember is jogossan kérhet több bért...úgy is muindenki az eruróval hadakszik....felment az éara emeljük az árát..a munkabért i s euróban kérjükk hisz úgy is abban számolják ha veszek valamit.
éllyen az ályró hip hip ...kopp
Állítólag 5 Milliárd az egész, ebből fejenként 150ezret kapnak?!?
Csak mondom: gondolom nincs mindenkinek részvénye aki jogosult lesz ebből, akkor meg mire föl?
Erre azt szajkózza király urunk, hogy nagy bűn volt a MÁV teherszállítását privatizálni, hát akkor szerezze vissza, vagy próbálja meg, vagy tegyen ez irányba lépéseket!... de nem fizetni...
MOL részvények visszavásárlását követően lett valakinek jobb olcsóbb benzine?
Simán megcsinálnám: Ha teherszállítás visszakerülne állami kézbe egyből kitiltanám az átutazó kamionokat Mo-ról, tessék vonatra szállni!
Az is lehet az összes vasutas összeállt mint a főtt tészta ahogy zoozee fogalmazna és megmutatták a mintát, hogy egységben miket el lehet érni, de ezt tartom a legkevésbé valószínűnek.
Egyébként milyen már, kell egy ember aláírása és meg van oldva, az ilyen volumenű dolgokat simán parlamenti szavazás, de inkább népszavazás hatáskörébe kéne bocsátani, persze ha lenne valami hatékonyabb szavazási mód. Küldenének egy sms-t, válaszban igen/nem na jó így nem titkos, akkor tököm tudja.

Ha van vasutas dolgozó ismerősötök(pl kalauz) kérdezzetek rá, egy két hét múlva hogy láttak e egyáltalán egy forintot is ebből a paktumból, mert ebben sem vagyok biztos, hogy eljut ideáig

Ja és azt látta valaki mekkora összeg szerepel ezen?
Mi az a híradó?
Verzió 1: Ha tudsz valamit a főnöködről/cégről mint dolgozó és megzsarolod a főnököt, hogy ha nem ad neked zsét a bevételből, kitálalsz és annak következménye az lesz, hogy a főnök megy dutyiba meg tönkre az egész cég, inkább aláírja
Csak a gond az, hogy a privatizációs pénzből már nyaralnak valahol, most meg Viktor bácsi a mi adónkból jótékonykodik...

Egyébként meg a fasz tudja, sokkal többet kéne ehhez olvasni ilyen geciségeket, meg látni a háttérben húzódó összefüggéseket, hogy az okosságot meg lehessen látni.
Szép napot!

Jó ebédhez szól a nóta,
üljetek hát endúróra
jahh ezt a máv cargot én se értettem...

vajon mi a tökőm lehet a háttérben amitöl azonnal kifizetésre került a dolog.? ki menyit kapott zsebbe, mivolt a motivácio? hiszen már régen lecsengett téma volt......
Tegnap gyerkőc mellett kb 2 percet láttam a híradóból, egyből 200-as lett a vérnyomásom!
Mi történt? Viktorkirály aláírta hogy kifizeti a vasutasokat? Mireföl?
Világosítson már valaki föl! Ha egy cégnél mint munkavállaló vagyok, eladják a fejem fölül a céget a főnökök nekem abból jár zsé? vagy miaf*sz van?
Vagy Királyunk megint önkényesen magánakciózik? Mint pl.é anno mikor a tárgyalások (munkaadók, -vállalók közötti minimálbéregyeztetés) közepén lazán aláírta hogy ennyi legyen...?
Pedig állítólag aki dolgozik az nem ér rá pénzt keresni
- szépség és joság felelős tündércsoport....

ezt az elöbb hallotam a retekklub reggeli műsorába három műkörmös picsa beszélgetett az életröl és igy nevezték magukat.. ...
ne fogd rá a krémre..

mosdjál...

fűrgyéle..
na hali
minden kész lett...már csak kettő van amihez tegnap jött cucc..azt ma behányjuk és évvége... remélem ...
Reggelt béláim!

Valami vírus keringhet itt a fórumon,mert én is lesérűűtem! Rosszul mozdultam,valami bovden meg beakadt a derekamba. Kenegetem a mankaféle krémmel. A gyerek már fintorgott az előbb,hogy mi ilyen büdös.
például 1-szer ha bent aludnál Ricsi-rics művekben, reggelre minden kész lenne, nappal nem is kéne dolgoznod...
nincs mit 6000. ft.
zéé ilyenkor szoktál valamit meg titok szerelni a garagéba, tutto most is cseréltél vezérmű láncot a motorodon, az embereknek meg hinted ezt a bontatlan a blokkom dumát 8 milliárd ora van benne, 6x kerülte már meg a földet szöveget....

aztán meg igazábol alva szerelő vagy... reggel felébredsz nem emlékszel rá,,
na jók legyetek ............lépek...

Béláim az urban, tultotuk..
jó a kutyaszart jóóó.....mehetünk dolgozni ....agyvérzés...

mondjuk nem rossz ha van melód de aztmondom inkább pénzed legyen....
lyaú reggelt béláim.
este..este hol a laúfaszba woltatok?
itt irogattam magamnak.
de jól megy itt mindenkinek...wellnesz..melegh vacsora okliszemüvegeg a polcon még nyá-ronis..mÍ?
vagy én nem bírok ?
nem bírsz aludni ?