Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jájjj.. mi lett ezzel a joféle NÉGYÜTEMÜ MOTORKERÉKPÁRRAL...

csak hogy kicsit szivjam a véreteket..
Hoppáhoppá! Kinézett a hajtókar!
Azért is mert nézhetetlen olyan gagyi a gépem 5 mp ként egy képkocka, meg azért is ami történt.
Nekem ezért nem kell elmennem a zarándra. Van amikor a bakonyba se tudom hogy hol vagyok! Mentem már győrtől veszprémvarsányig 110km-t,pedig van vagy akár 35km! Amikor azt mondom hogy persze hogy tudom hol vagyunk,a többiek csak röhögni szoktak!
ezért szeretem a zarándot.
ott ha elindulaok valakivel 30 perc múlva még akikkle odajárok évek óta azok sem tudják merre kéne visszameni a kempingbe.
4 ember 5 felé mutatja az utat. én meg...én meg csak tudom oszt kész.
a bihar az más.. ott pl kurva egyszerű a tályékozódás +minden völgy aljában út ami a patak mentén kivezet a betonra onnan meg már csak haza bocorkál a paraszt...

a regiment 13...az más....a muntel mic
ott geci nagy hegyek vannak az a kárpátok lá-baszá-ra
ott pel egy haver akinek behalt a verdán az öninditó és egy meredek részt nem tudott megcsinálini visszafelé...100km ment úton hogy hazajusson.

amúgy a tályékozsódás naon egyszerű.
a patakba ha lemész a folyásirány mindeég kivezet a hegyből..infó bály bear vicki.hahahahah
de tély..leg.
mindenhol!
a problem az szok lenni mikor átbukol olyan helyen a hegytetőn aminek a túloldali patakja...hogy is mondjam ...kivezet a hegyből de...mondjuk nem arra az oldalra amiyleikre szeretnéd...pl mikor tönkrement a 380sx és nem tudtuk áthúzni a hegyen a motort...azért 140km utaztam kawagabiért ill a motoromért.
de a hegyből kijut a parszt...és sokszor itt románba csak az a fontos!mert bent aludni nem ildomaos...főleg ilyenkor.

father megharagudott rám....tutti
bálint nem tudom miről beszélsz.
a túrák az nem tartozik ide!
az másik lap.
az olyan mint amikor dolgozol..van hogy nem épp kellemes de megcsinálod mert azért van.
a hobbi az más...mindenki úgy csinálja ahogy szereti.
aki a halőrökkel az a halőrökkel.de ezzel nincs gond mondom..aki ugy szereti ugy csinálja.
Na én pont ezeken szoktam kiakadni!
Szívesen elkalauzolok bárkit a bakonyba,de azt szoktam mondani,először tanuljon meg egy kicsit menni,gyakoroljon,aztán eljöhet.Sokan meghallgatják a sztorikat,eljönnek,aztán meg picsognak egész nap,és elbasszák az időt,meg a másik motorozását.
A legjobb az,amikor meglát valami helyet,hátra arc,aszfalton haza!
szerintem csak a pénzükért viszi őket...

te is tudod, egy idő után rohadt idegesitő tud lenni mikor valaki még egy közepes helyen is csak kapirgál...
a tempo lelassul, már megint fél orát kell várni ,

a kicsit is nehezebb helyekre már el sem mered vinni őket mert alapbol tudod nemhogy nem mennek fel rajta hanem még meg se probálják...
Ha mocskosul cefetül el vagyok fáradva,és iszonyatosan beszívtam,esetleg akkor szoktam mondani hogy segítsenek,amúgy nem kell.
Dew ,elmondom neked a nagyon fanatikok mind ilyenek.. ha segiteni probálsz neki van hogy szabályosan leűvölti a fejed, hogy : - NE NYULJ HOZZZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..!

a pschihopatizmus egyik sulyos fokozata már ilyen...
megnéztem megint...melyuiket hát a ipszilony zés 450est

meg a másikat i...hát a hely az zurva. igazándiból nem értem mi s ia gond? kb minden irányból elhagyható a hely...persze a jhalőrök nem képesek visszadobni a halat és ezért marasztalja őket a hely.
dév nem kéne bántani azokat sem akik képesek megfordulin heylben egykeréken...nem az ő hibályuk...mindenki a maga életének a kovásta.
van egy olan mondás..aki nem lép egycőrre nem kap rétest estére..ja nem ez az ideillő...aki nem szeret úszni az attól még járhat uszodába...
vagy
aki nem tud úszni...még szerethet búvárkodni(pl nekem van ilyen kolegám.

száz szónak is egy a térgye...lyaú a vidi. jókat röhögtem rajta...
az ilyen srácok itt nálunk a sikságban hamar elkóborolnának a szárnyaim alól.
de pl a father most ilyeneket gyüjt... nem tom lehet a testükre pályázik
nyugi father nyugi...

Viktor, Robi sosem hagyja, hogy segítsenek neki motort cűgölni?
A sziklás fellépőt leszámítva mindenhol egyedül cűgölte fel a motort, pedig többször is kérdeztem, menjek-e segíteni.
Mondjuk lehet én vagyok a fasz, mert nem kérdezni kéne, hanem menni kérdés nélkül, ha látom, hogy harcol de ha valaki azt mondja nem kell, akkor nem megyek.
Bár azt meg én nem szeretem, ha kérdés nélkül jönnek húzkodni a motorom, részemről szólni szoktam, ha nem akarok vele kínlódni, vagy ha rákérdeznek és nem akarom húzkodni, akkor azt mondom köszi, gyere mert már a belem lóg.

Ti hogy vagytok ezzel a motor cűgöléssel? Pre kontra, azaz ha te cűgölöd illetve ha társad látod cűgölni? S nem arról van szó, hogy ráhullot a motor 5 méterről és azért nem kéri, hogy segítsetek leszedni rólam, mert nem kap levegőt , hanem a pl feljáróban tolizza valaki felfelé, vagy a seggét emelgeti, stb, amikor látszik, hogy életképes a harcos
küldtem neked egy kis "tanulni" valot, amig nincs motorod nézegesd sokat...
bálintot is ezért szerethetik.
lyami. ály láw lyú.
ez a ádám reimann a kedvencem(+graham járliszt+ dévid blályt teddi blazu +krisz görgy és még sokan akik nem mások:-))).. és a motor alatta a du biz dö beszt endúró..ettől nem áll fel a halascsokis tíím hátán a szőrme.
de télyleg már te is látod... látod.

ez
a videlyó ez kiba lyaú.
szerintem ott...dév en értem ezt a helyben megfordul egykeréken?van aki tud ilyet
inkább úgy kérdem van aki nem tud?

az endúró alaplyalyi:

-integetni felfelé a feljárók legmeredekebb pontjától.
-lefőzni a telyát az erdőben.
- egy keréken fordulás a szakadék szélén.
- segiteni a többinek ... kötél mindég van nála...
- keveset pofázni a megfáradt rálydereknek, mert akkor még szeretni is fognak.
Valóban roppant találó..."nyugállományú ronis"
dehűje vagy te.. ez a nyá..ronis -on jot röhögtem...
igen, ez egy érdekes dolog hogy miért van ez, hogy sokszor emberek a legegyszerübb megjegyzést is rögtön valamiféle személyes támadásnak veszik.... nem igazán értem, mitöl van ez a flusztrácio...
jó ha jó a szemcsi a polcon:)
Én az KTM-el.

Ha kell,megkötjük a tiédet,aztán húzatlak. Elbír a traktor téged is!
Ne ríjjál ott a kosárba Összerakod azt GO
"Motorozzunk ez a lényeg!"
de mivel?
Na ez a baj a fejben mikor motocross megy az amcsik nyomják az ugratókat egyszerre hármat ugrik be lapolja a motort közben meg elszív egy cigit azt ha a magyar felrak egy videót ahol motorozik viccelődik olykor bazdmegol de a lényeg hogy neki hobbi a dolog és tizede annyiból él mint az amcsi motorosok.Na az ilyet fikázza a sok kis majom de ebbe nem gondolnak bele.A motorozást lehet hobbiként is venni meg versenynek is.Mindenki annyit áldoz rá amennyit szeret és tud!Én nem szólom le azt se aki az alföldön csak körbe körbe szaladgál a motorral.Lényeg hogy senki se szálljon el magától hogy mit tud!Motorozzunk ez a lényeg!
nem figyeltél. nekem is oklily van itthon mint neked oklijj de occó.

ne haragudoljá bálint...nem tudok figyelni a szemüveg márkára.
nekem rikizuzi szemüvegem van 5ezer öccá.
vettem hozzá tari lencsét is...meg csimmát is..a szemcsihez.
na pl annak tudom a márkályát...szőlő.
vettem a nyáron is(nyá ronis egy két dolgot ruházatilag...de pl annak sem tudom a márkályát..ullehet az is szőlő.

ez a rikizuzi féle szemüveg ez nem rosz mert voltam vele jópárszor kapott a bokroktól ...rosszat is jót...jót nem,de nem karcos jól látni benne..egy lencsével sem párásodik...a szekrény tetején
1/2 re a trályfát ha nem abba állok neki öltözni akkor azért tényleg nem párásodik ...menetben meg ha párás is volt jól kitisztul... az eddigi szemcsijeim nem voltak ilyen jók..(scott , progripp , ami még egész jó volt hebo.)