Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a témára visszatérve..azért ez egy kicsit egyeduralkodás ez igy,nem? ..aki meg nem csinálja úgy ahogy Ő akarja (parancsolgat!10szer!ha nem úgy van ahogy mondja az az ember akkor...az meg menjen a pokolba?
ez nem szép ez olyan zsideszes ...nem?
mér pont ő?
meg lett választva?
mi neki állt a kétharmad?
az ott lent meg az isteni...büntetés végrehajtó intézet?
nem bizos.

lehet hogy ők is voltak fent látták ezt a káoszt és inkább vissza léptek és hangos énkelésbe kezdtek?
mer ez is lehet.

figyu ez itt a gg fórum .megoldások mindere rowatát olvastátok.
ami beválik,döbbetetessen de beválik.
-jónapot kivánok én a ...banktól hívom és piripalkóval beszélek?
-jónapot kivánok igen én vagyok az és érdekell az ajánlata...de előbb maga hallgassa meg az enyémet...porszívókkal foglakozom és 660ezerért van önnek egy nagyon lyaú ajánlatom
píípíípíí
-leteszi de milyért pedig ez nagyon lyaú ajánlat.

vagy mikor azonositót kér..rosszat olvasol be..
tessék déw
én...megteszem neked, kimondom amit hallani akarsz:
a szolgáltató neked akar lyaút...de naon lyaút
léplyé be.
abba is
A másik,amikor felhív az ember és az első kérdése,hogy érdekel-e engem az egészséges táplálkozás? Mondom neki,szerinted ha sült sonkát eszek kolbásszal,napi 4 kávét iszok,és pont most gyújtottam rá,akkor érdekel az egészséges szója faszom fasírt meg a magok?
Engem a vidanet-től hívott a picsa,elkezdi mondani a szokásos szöveget,hogy most ő aztán olyan net csomagot ajánl nekem,hogy húha! Mondom neki hogy nem érdekel,de a csaj csak mondja a magáét.Még kétszer el kellett neki mondani,hogy nem érdekel. Erre jön a kérdés,hogy és miért nem érdekel? Mondom azért,mert egy fos amit szolgáltattok,a semmiért fizetek! Ha nem hiszed hogy mennyi problémám van veletek,kérdezd meg a hibabejelentőtöket,hányszor telefonáltam már nektek a szájbakúrt net miatt,és hányszor volt itt a szerelőtök a semmit csinálni!
Volt egy 10 másodperc szünet,illedelmesen elköszönt és lerakta!
Még ilyet, ma felhívott az invitel már nem is az hívott, akit a múltkor elküldtem az ajánlatával melegebb helyre.
Olvassa a sablon dumát, hogy régi hűséges ügyfél vagyok, adnak ilyen meg olyan szolgáltatást, ami a fenének se kell, látják, hogy 0 Ft a telefon forgalmam csak a net miatt van bent az a szar, erre mondja ingyen telefonálhatok 2 vezetékes invitel számra , természetesen 1 év hűség beugrik, amit nem mond, hanem mindjárt kérdezi a 2 számot , s aki nem figyel az már csapdában is van. Erre mondja a csaj, ha lejárt a hűségem és nem kötök újra hűséget felemeli az árat +X ezer forinttal. Kérdezem tőle miért, hol van ilyen a szerződésben, meg hogy felvilágosítsam, nekem nem most jár le a hűségem, hanem már rég, akkor kiszámlázza az elmaradt időt is visszamenőleg, azért mert ez csak most jutott eszükbe? Mondtam neki akkor esetleg kötök hűséget, ha adnak valami kedvezményes előfizetési díjat a mostani helyett. RGO ha a következő csekk ultra ibolya összeget tartalmaz, akkor visszadobom nekik a cuccot, nem fizetem ki, megyek máshova. Ez után mondja valaki, hogy a szolgáltató nekem akar jót
6000.ft már...
elmesélek nektek egy ehez kapcsolodo sztorit.

párszor voltam egy társaságal barlangászkodni, olyan igazi csuszol mászol 25 -30 centis szikla repedéseken préseled át a testedet, meg fűggőleges repedéseken ereszkedsz kötélen 10-15 métereket a korom sötétben, csak a fejlámpa ,tipusu igazi barlangászkodások voltak.
na egyszer eljött egy fiatal srác, kisportolt ifjusági kickbox bajnok volt stb, a lényeg az egyik ilyen párkányon rtört egy olyan pánik roham én még addig sosem láttem élőben ilyet....
remegett mint a nyárfalevél, leizzadt ilyesmi, turavezető lefektette a földre hanyatt, mondta neki hogy probáljon mélyeket lélegezve megnyugodni....utána segitünk neki kijutni.
aztán kb 15 perc után a srác jobban lett, azt mondta mostmár talán jol lesz hagyjuk őt nyugodtan ott és menjünk tovább lefelé, ő képtelen lenne tovább jönni , merthogy ugyis erre jövünk majd vissza, ő majd addig egyedül megnyugszik szépen....

igy is lett , mikor kb 2 orával késöbb visza értünk egész jol volt azt mondta lekapcsolta a fejlámpát és a tök sötétben ugy hogy nem látta a falakat semmit ,csak feküdt, a kifelé mászást is birta már....

enyit a pánik rohamrol.
Ha a fiam itthon van,akkor én is szoktam hallani sikolyokat. Igaz azt tudom hogy az asszonytól jön!
Azt szoktam mondani, ha valaki megkérdez tőlem valamit, amit nem tudok, hát izé, ezt kérdezd meg a GG fórumban, ahol mindenre választ kapsz de csak 5000 pénzé
A mai ember egy korábbi kúltúrához képest(pl. Maja) bizonyos szempontokból úgy el van csökövényesedve mint a csiga hozzánk képest agyban, lehet nekik nem volt számítógép, meg DVD lejátszó, de lehet olyan dolgokat tudtak, amiről a mai tudomány még csak nem is álmodik.

Arra nem tudok felelni, hogy ki mit akar rejtegetni, de ezt a pokol, meg olvassuk a bibliát, meg küld ima szöveget emailben dolgot én sem veszem be, pedig nyitott vagyok a spirituális ezoterikus dolgok felé is.
jehhh... ez igy van.. vagy nem de az biztos.
még mi a jelenlegi fejlettségünkel is ugy el tudunk rejteni bármit a föld, vagy a tenger alá hogy még mi sem találjuk meg...

minek rejtegetne itt bármit egy idegen civilizácio.?
mi itt ebbe a fórumba végülis mindenre tudjuka választ
ez is egy belemagyarázás... a buvároknál főleg a mélytengeri, meg a barlangi buvároknál nem ritka a pánik roham.... és bizony olyankor hallanak sikolyokat hangokat mindenféle kiabálást stb....
ez abban a közegben nem ritka jelenség...

ennyi.

magánvéleményem szerint meg a zsá kucko valoszinű soha nem mondott ilyen kijelentést....csak a szájába adják a hivők...
na megyek is templomba ..majd jövök ...
Ez lesz az okosság.
Valaki, nem feltétlen mostani emberi lényre gondolok(lehet korábbi civilizáció is) el akar rejteni ott valamit.
szeva.
a végén az az ocska hittéritő duma..jáááááááááájjjj...

csak a jézus, az igaz buddha meg minden mástol elkárhozol...
Jó napot!
pokolgép= egy olyan gép ami gyártja a poklot...
nekem az jutott eszembe , hogy ugye félünk az ilyentől...és ha tényleg volna ott valami amit féltenék az emberektől vagy el akarnám ilyeszteni őket onnan akkor ilyeneket nyomnék nekik....
ez is egy igazi vakolos történet...sika-vaka..