Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hájj emberek!Kinek van itt Nissan vanette cargo?
Mi az a motortérben a pótkerék?
Vagy csak nekem van még reggel és káprázik a szemem..
http://www.hasznaltauto.hu/auto/nissan/vanette/nissan_vanette
_cargo_kombi_5.szemelyes_legzsakos._szervos-5354570
Ejj de vagány
Látom van herevédelem rajta Az első deszka fix a villához vagy csuklik?
Jóreggelt!
Esik ez a szemét eső A hónak már jobban örülnék így ünnepekre meg lehetne hóbicajozni
jót bizony
jobbat
jo morgent..
a mocim előző tulaja az crossba verenyzett vele és asszem egyik versenyen nem ment valami jól és nem volt nála fúvóka és akkor basztatták meg ezt a kis lemezt ha jól tudom a történetet
egyszerű parasztésszel tuning..többet kap jobban megggggy.
a laúfaszt.
kéktély kifejezetten nem feltétlen.
csak akkor kell baszirgálni ha valami változik..a kipufogó rendszerben vagy dugó más lett vagy hengertalp...membrán thunning vagy ilyesmi.
nekem az sx en kissé nagyobb a cső mint a gyári..nem örültem neki de még mindég nem vészes..pl domától..akrától sokkal kissebb
szóvalk csak annyit kért hogy egy 5 nagyobb ff és +egy a súberon...mindjárt olyan kis ugrós aressziv lett az amúgy sem gyengélkedő 525 hogy
a fogyazstás...
hát az akkor a legkissebb ha a gép a legpöpecebbre van karburálva...szóval most
amúgy nemtudm hogy jólett e mert mikor vettem oylan volt hogy megcibáltam utána megélt mert lassan fylott a benzinaz úszóházba elvittem hajtókar cserére be lett állítva de kicsit el lett túlózva ma ahogy állítgattam előszür azvolt mint vételkor hogy nyélgáz után megál a motor mert elfoyg az anyag, megpróbáltam hangyafasznyit állítani nemtudom mennyire sikerült, annyi biztos hogy már nem áll meg, fogyasztás majd következő motorozáskor kiderül
szali is azt hitte hogy akkor lyaú a kék tély ha gecisokat kap mer csak akkor van kenése.
aztán karbulált a sx en és kevesebbet fogyaszst és jobb is lett a gázreakció..nem kell beszarni nem vette el tőle..nem szegényedik le a keverék...
mert cső gázon elszegényedik..ezt mondják a okosok...
én azt mondom amig benya folyik át a főfúvókán ..fogyaszt!addig olaj is van benne és ken is.
képzeljétek mikor a robogók nyélgázon vannak veretve...mer a kéttély nem szereti az állandó gázokat...a robogók ezt biztos nem tudják mert azok állandó három/4 ed ill csőgázon vannak.akkor dolgozik a variójuk is...
szóval le a benzintúlfogyasztással éjjen a lyaú kever-ék
középsúbert neki meg 165 ff(a 380sx azzal volt a legjobb a románilyai hegyekben..pályán meg a 168assalde ez nem nagy difi ugyhogy igazándiból mindegy melyik...
szalinak 172 ff van
Megint egy festős kérdés
Kromofágot kell, szoktátok passziválni valamivel?
Nem díjaznám, ha az új festékréteget is úgy lehagyigálja, mint azt amit leszedtem vele, mert marad a felületen belőle. Egyébként tuti anyag
A választ előre is köszönöm
Jó estét!
itt tartunk gyerekek
asszem az elkövetkezendő napokon beninszagút fogok izadni és körülttem minden benzinszagú lesz (karbit csináltam) isten áldja azt az emebrt aki basztatta azt a kis lemezt ami szabályozza tű
szelepet a karbiban, ezért fogyasztott ez ennyit
azon agyaltam melyik vagy the
mert tényleg...itt oszt látszik a theló hogy dógozik

riki
milyaz amit te nem tudol tecshikszkailag.
az endúrózás 3 alap tv(tör-vény) je:
1.üjjé előre.
2.mégl több lendület.
3.ha nem megy nagy gázzal... old meg nagyon nagy gázzal.
itt ugrik a paraszt a gáz-markolatnak
így kell videót csinálni,de felesleges,me úgyis olyan gyors vagyok sose láttok így tanulni sem tudtok
Letöltöd és úgy tudod megnézni a gépeden
Enduros videó amin ügyes emberek mutatják meg mit és hogyan is kéne csinálni motorozás közben.
Persze neked nem tudnak okosat mutatni.
Csak kiscsíráknak mint pl én vagyok
BASSZA MEG ettöl sokkot kaptam mi van ?
pontoszan kecoknak is 6ora GENOVÁBA
ez a vége az évnek ez olyan csalóka...
nincs vége semminek.
hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap...hétfő...kedd...
hol a vége..
ezek a körfolyamatok, ezek már csak ilyenek..senki nem tudta hogyan kezdődött
lyaú lyaú a biblilya szerint hétfőn...de előtte mi volt vasárnap...akkor csak nem hétfőn kezdődött.

és mikor lesz vége...mikor száll kia za ember a mókuskerékből...
józsef ati a sinek közt bóklászva kereste...és találta meg a választ
az a baj hogy mikor megjött a válasz az egy többszáz tonnás szerelvénybe jött és nem egy ujságos papírt hordott oda neki a szél
szóval nem mindegy hogy egy parillás reklám ujsággal vagy egy gőzmozdonnyal vágnak szályba

egy szónak is száz a térgye...nemsoká vége az évnek pl idén december 31ig lehet dolgozni...mer után a már 2012 január elseje lesz.
nah bmeg
Megint eszembe jutott ezekről a képekről,hogy egyszer egy sziklán ülve arra fent montés kárló felett,a tengert lesve gondoltam arra,ha ez a nagy víz megindul bammeg ,vége mindennek Még a nagy hajók is kis picsa semmik a vízen Hátakkó mink?