ez igy igaz..de nem tom feltűnt -é
hogy azok külföldi részek ...csak valaki elbaszta a térképedet.
azért nem kéne ezt románba mutogatni...mert félő azok a kiba jó fej rendőrök meg lakosok!nem szeretik ezt a népnemzeti fazsságot...viszont ha nem igy mész ki...ellentétben köcsögországgal ott kint kiba szeretik és tisztelik a motorosokat!még a rendőr is ..ha közúton vagy lerobbanva az erdeiutakon haladás ...nem megoldható...nem ugat be ha vissszpönytyörögsz a kocsihoz...köcsöghon meg úgy megaláznánka.... tévébe bele.. hogy a természetgyilkos motoros....
szóvla jó hogy az románia
zozi.
nézem ezt a képet... és nem tudok most már a büdösrohadt életbe nyugodtan aludni...ez még ffbe is gáz nem hogy helló kittisbe
a tűz lyaú.. a kandallóba.
ez meg így...szar ügy
tegnap mi is megnéztük a mániánkat...lyaúú volt nagyon...
nagyonnagyon.
a talaj ideálissan szopatós-levélel boritott...ami a fölfelékben még nem is volt olya gáz...de lefelé a zavarban megbúlyó fadarabok...
én is zakoztam párat...olyan mia rák volt ez thípusút...de szali..szalajtós az meg kishihjjlyjlyján...odaadta az erdőnek az edgyik régebbi úját
után a kikaptam mer mér mentünk erre
de aztán megnyugodott és azt is észrevette hogy elsonfordálok a sárgavége feljáró tövében...de csak miatta tettem hogy fályós kézzel ne kelljen kudarcot vallania
másodjára fel is ment...másodjára én is felmentem volna ..csak nem mentem neki kétszer
a ktm nehezen vette a kezdést és mint új gazdinál bepraúbálkozott...
nem akart dógozni...leált még a várig sem jutottunk...
akkor befenyitettem...hogy tudja már ki a főnök.(össze vissza vertem majd lenyomtam a fejét a földig és míg morgott nem eresztettem...
de aztén behódol...megjuhászkodott..és minden gázparancsot gondolkodás nélkül a legkisseb erölködést sem tanúsitva...fokozattól függetlenül...csak ment előre mint a tank
volt olyan is hogy nem előre mentünk hanem zuhantunk vissza pár métert mert az avarból a trükkös fűggőleges fal..megviccelt...gabesz meg röhögött ..egész addig még a végén ős is a saját kátélyemje alatt nem fetrengett...elfelé csúszva a zavarosban
úgyhogy jókat nevettünk meg patakoztunk...
jan, meg van az új patak felfelé...gabesz már előre ...hogy ez húzós lesz..szerintem meg nem ..bár kellően meredek és csúszós ..és nyomos és meredek és geciszemét...de lefelé megcsináltunk és szerintem ....persze azért most nem praúbáltunk be...nem akartuk meggyalázni hogy igy a csúszós avarosban is egyből felfelé
ezek új részek mocskos meredek.... belátható..hegyi görgős -fogós talajrésszel....
oldalaztunk rajta meg minden csúsztunk lefelé a kilátástalanban...majdnem...hát az fájt volna..
úgyhogy mocskosjó új részeket találtunk naon közel a kempignyóhoz.
na itt esik azért és éjjel is esett végig...és látva mi volt a rajz tegnap talajügyileg sajnos meg kell állapítsam ha tovább is így esik nem kell motorozni szerdán ....
amugy ha fogyasztás , kettesbe szoktam menni egy ec 250-el, új az egész bele kisebb az ff. mégis egy napos együtt motorozás alatt kb 3 literrel többet nyel...
az lenne a legegyszerűbb csak van hogy benzint nemtudok venni mert nicsn pénzem így elég nehéz venni motort ezt eladni mert szarét hugyért tudnám szóval most ezt kell valahogy megoldani
nem tolerálja a pötyögést, visitásra találták ki, krossz motor ennyi.
a furat-löket, a felömlök-beömlő-kipufogo nyilás mérete, magassága mind erre lett csinálva.. ezen egy karbi csere nem fog segiteni,
ha meg tul kicsi ff. raksz bele akkor leszegényited a holmit persze lehet nem fog annyit enni, de menni se, és a kenés is hiányosabb lesz... ez van.
ha 2t akkor vegyél endurot, exc 300, ec 300, és a lista bezárult..
hogy azok külföldi részek ...csak valaki elbaszta a térképedet.
azért nem kéne ezt románba mutogatni...mert félő azok a kiba jó fej rendőrök meg lakosok!nem szeretik ezt a népnemzeti fazsságot...viszont ha nem igy mész ki...ellentétben köcsögországgal ott kint kiba szeretik és tisztelik a motorosokat!még a rendőr is ..ha közúton vagy lerobbanva az erdeiutakon haladás ...nem megoldható...nem ugat be ha vissszpönytyörögsz a kocsihoz...köcsöghon meg úgy megaláznánka.... tévébe bele.. hogy a természetgyilkos motoros....
szóvla jó hogy az románia
nézem ezt a képet... és nem tudok most már a büdösrohadt életbe nyugodtan aludni...ez még ffbe is gáz nem hogy helló kittisbe
a tűz lyaú.. a kandallóba.
ez meg így...szar ügy
tegnap mi is megnéztük a mániánkat...lyaúú volt nagyon...
nagyonnagyon.
a talaj ideálissan szopatós-levélel boritott...ami a fölfelékben még nem is volt olya gáz...de lefelé a zavarban megbúlyó fadarabok...
én is zakoztam párat...olyan mia rák volt ez thípusút...de szali..szalajtós az meg kishihjjlyjlyján...odaadta az erdőnek az edgyik régebbi úját
után a kikaptam mer mér mentünk erre
de aztán megnyugodott és azt is észrevette hogy elsonfordálok a sárgavége feljáró tövében...de csak miatta tettem hogy fályós kézzel ne kelljen kudarcot vallania
másodjára fel is ment...másodjára én is felmentem volna ..csak nem mentem neki kétszer
a ktm nehezen vette a kezdést és mint új gazdinál bepraúbálkozott...
nem akart dógozni...leált még a várig sem jutottunk...
akkor befenyitettem...hogy tudja már ki a főnök.(össze vissza vertem majd lenyomtam a fejét a földig és míg morgott nem eresztettem...
de aztén behódol...megjuhászkodott..és minden gázparancsot gondolkodás nélkül a legkisseb erölködést sem tanúsitva...fokozattól függetlenül...csak ment előre mint a tank
volt olyan is hogy nem előre mentünk hanem zuhantunk vissza pár métert
úgyhogy jókat nevettünk meg patakoztunk...
jan, meg van az új patak felfelé...gabesz már előre ...hogy ez húzós lesz..szerintem meg nem ..bár kellően meredek és csúszós ..és nyomos és meredek és geciszemét...de lefelé megcsináltunk és szerintem ....persze azért most nem praúbáltunk be...nem akartuk meggyalázni hogy igy a csúszós avarosban is egyből felfelé
ezek új részek mocskos meredek.... belátható..hegyi görgős -fogós talajrésszel....
oldalaztunk rajta meg minden csúsztunk lefelé a kilátástalanban...majdnem...hát az fájt volna..
úgyhogy mocskosjó új részeket találtunk naon közel a kempignyóhoz.
de figyelek hidd el mi a helyzet....
por nem köll:-))
szerdán is szép idő lesz ...középmagyarországon..
középmagyarország mi?
az észak...mer északon van.
http://km-3.jspcdn.com/p/10/05...
mondjuk az a rendszám a meleg pite.....nem olcsó mulatság itt ilyesmi....
Nem kicsit csúszott az erdő
Jó volt
ez van jobban pörög, többet eszik.
a furat-löket, a felömlök-beömlő-kipufogo nyilás mérete, magassága mind erre lett csinálva.. ezen egy karbi csere nem fog segiteni,
ha meg tul kicsi ff. raksz bele akkor leszegényited a holmit persze lehet nem fog annyit enni, de menni se, és a kenés is hiányosabb lesz... ez van.
ha 2t akkor vegyél endurot, exc 300, ec 300, és a lista bezárult..
önmagában a villahid meg a világito tekercs meg egy oldalsztender fing a gatyában...
itt volt a környéken egy srácnak , gyorsan eladta, elég hirtelen egy technika, krosszos...