Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor ott volt a tündér gyermeke is mert voltak benne gyerek cuccok is...

lehet hogy ugy megrémültek a motor zajtol hogy ledobálták a ruháikat és elfutottak... ezt kötelezővé tenném az erdőben mászkálo csajoknak...
gondoltam felprobálom..

jol mutattam volna krossz ruciba meg mini szoknya...
de otthon nem mondtad el ugye mer ezt senki nem hiszi el csak mi, biztos az erdei tündért meg riasztottad
http://www.kepeslap.com/erdei%...
Vittél belőle csajodnak?Bár úgyse hinné el hogy az erdőben találtad
nem is meséltem nektek mit találtam ma az erdőben...

veretek haza felé itt a falutol nem messze egy erdei uton egyszer csak meglátok az ut szélén valami szines kupacot, vissza mentem megnézni mia tosz lehet, egy csomo női ruha volt eldobálva, de tök tiszták voltak...

szerintem ilyen betőrésböl származo cuccok voltak gondolom ott szelektálták ki a lényeget a többit ott hagyták...
a balett táncos beleszaladt az egyenesbe...
jahh,... nekem is ez a fő bajom velük hogy már trendi lett buzinak lenn, lassan szinte kötelező lessz...

ki nem szarja le hogy ők buzik és egymást tolják seggbe... de ne várják már el tölem meg a társadalomtol hogy most őket a másságukért el kell fogadnom...mert jajj szegénykék nem házasodhatnak, meg nem fogadhatnak örökbe gyereket

mekkora beteg egy világ már ez...
ennyi erővel a szadisták is ,meg a neo nácik is kimehetnének felvonulni, hogy miért baj az hogy ők másképp gondolkoznak...
követelhetnék a szadista olimpia megrendezését.. következő számok mint kerékbe törés időre, meg tök szorit verseny, meg ki tud több sulyt elvinni a testére tüzött huskampokon....
az nagy szivás mikor valakinek leég az otthona...
Ezen beszartam
Ez amúgy is diszkriminatív.
A rendes olimpiáról nincsenek száműzve a buzik,hisz nem feltétel a heteroszexuális beállítottság.
Míg itt gondolom ratyinak kell lenni.
ja ma jöttem haza motorozásból és a hegytetőn égett egy ház az enyém fölött....
na megmostam a rudimat
ez igy van, de csak egy bizonyos szint után élvezhető, addig csak küzdés
Látom voltatok a hazai terepemen is Sóskút meg Bia fele!Motorozhatnánk egyet majd ha gondolod!Mutatok pár finom részt
Ez szerintem szinte minden sporttal így van! Nézni nem, de csinálni azt jó...
dejót motoroztunk ma isten király idő volt..
dejot motoroztam ma. isten király idő volt..

megálltam egszer nézni ezt a mikulás rallyt.... hogy az mekkora csömör unalmas egy dolog, ott áll egy rakat ember és azt nézi hogy elmegy a kanyarba farilva egy auto...
meg az a sok "szakértő" jáájjj ,, mintha mindenki aki ott ácsorog és osztja az észt legalább a Janikával nött volna fel, vagy az Asinak lenne a felmondoja..
akkora űber hozzáértök.

meg jokat vigyorogtam a sok öngyilkos szervdonor jelöltön akik tucatszámra állnak egy ugrato utáni rohadt nagy kanyarba...persze a külső iven...

jo kis eset tanulmány volt 15 perc alatt...nem értem mit lehet rajta bámulni, ezt a rallyt is csinálni lehet jo,bent ülni a kocsiba és erőböl menni, nade bámulni egész nap egy kanyart...naneee...

aztán elmentem a sunyiba motorozni
Hát ezt kár lett volna ma kihagyni, jót mentem... igaz egyedül...
Mindenesetre, volt földút, árok, meredek, sár, betonpadkán ügyeskedés, meg egy 20 perc motocross...
Maradhatna ez az idő egész télre!
2006-ban volt az az enyhe tél? Azt hiszem... akkor feküdtem itthon dupla lábgipsszel!
Megint csak amolyan nézelődős, gombaszedős, de azért jól elvoltunk. Aki szereti a kirándulós videókat az nézze...

http://youtu.be/ssahtt_QDU8
írtam mailt,majd lesd már meg a dealer netben hátha tud valami újat dobni a géprőől!Végülis megvettük...
Győzelem (a fúrásról és a lánggal való melegítésekről nem raktam fel képet, de képzeljétek oda )
Nem hogy örülnél, kicsit extrémesíti a pályát
A kérés jó ötlet, ezt már tudjuk, most 50 cm-es rönköket kérünk
aztán kiírjátok, hogy métereseket.
Te nem lehet, hogy a 20cm es rönk tele volt verve szöggel mert ilyet már láttam
Olyan itt is volt,hogy az egynyomosba a nyom közepére levert karókat.Elkezdték figyelgetni,meg mondogatták sok helyen hogy kitekerik a nyakát,aztán abba maradt!
nem én vótam me akkóa többi lett volna saras