Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt biztos nem panaszkodott senki a porra...

nálunk fele ilyen sárban fele ekkora dombokon már nem engednék elinditani a versenyt...
Jézusom milyen fejem van inkább ne is nézzétek
Jóó kis flinták azannya Igaziak legalább vagy csak azok a kis műanyagbogyó kilövős?Mert olyanból nekem is van
Lehet jönni...
Azta ezt a durva versenyt.A végén hillclimb lett belőle
G style talán harcművész? Trükköt vetnék be és úgy tennék szert a pénzre,nem használnék nyers erőt Amúgy elkellt a az egyik terrano onnan a pénz vagy csak jó helyen dolgozol?Vagy nem kötöd az orromra
itt is szakad..
sok sikert hozzá...
Hol vagy méterre pontosan?Meglátogatnánk barátilag
milyen az idö a nagy viznél?
Fehérvár esik,6fok valahogy kibirom
Mennyiért adod a hóbájkot?
Amúgy meg már régóta tetszenek ezek a Vanettok csak nem tudnám kihasználni.Néha jól jönne hogy be lehet pakolni a moccit de legtöbbször elég a Swift mindenhova.Plusz van futóm is még azt se használom
amugymeg eladtam..
mercedes oder nissan,.. nem mindegy...
ne rinyálj..neked is szivódieseled van 80-100utazóra örök élet..te is szereted nem ?
bálinté mercedes..árban is van nem kicsi difi...+alkatrészárban...
lóerő...
a kocsival utazok odaérek valahova...kipakolom a motor és azzal majd vadulok..nem kicsit.
hály. hát nekem ilyenvan..lassan egy éve.
tizen piciezret verettem bele...
nekem bejön..nm egy vadállatt a teljesitménye de pl futóval sem rosszabb mint üresen..a fogyasztása sem gáz.
a pótkerék elöl van a motormeg alul.
90-100 utzót lehet vele nyomni(nem kétszázat!)
két motor+csomagok 2 taggal jól elfér benne ha kiveszed a hátsó ülést.
családiautónak sem rossz..arra is szeretem ..kényelmessen elfér az ember benne..nyaraláskor:kétbringa babakocsi krosszmotor motoroscsomagok+ táskák... asszony gyerek meg én.el fért ez is

mivel 2300ccm szivó diesel.. normál adagolónyomású!alap esetben örök élet. lendületessen lehet vele előzni is kényelemesek az első ülések!a hátsó üléspad helyére én raktam be a egy kétszemélyes padot+ egy falat ami a fűtést meg nyáron a hűtést segíti elő...elválsztható igy a motor szépen elfér bennen+ 4 fő csomagokkal +a futón a három motor+ ezzel a szerelvényel sem fogyaszt sokat! és ezzel is sima utazó a 90-100. csak 2300as szívo diesel..de mondom a 69 lóerőtől komoly előzési gyorsulást nem kell várni,de azért szerintem tök jó gép és a lendület ereje...
suhhanok vele mint a szél
mikor megvettem mondom a szomszédnak..nem hittem hogy 36évesen újra szerelmes eleszek..de egy kocsiba

a motoron ülsz kissé hangos de nem vészes (az enyém)..a scudó halkabb ill az utazója is 100felett van kényelmetlen az ülése

+a duplatolóajtó a pakoláskor a vanett mellett szól.. árban sem rosszak.

nem áradozok tovább vele..idén vagy 5000km tettem meg vele csak motoros túrák miatt...lehetne nem szeretni
félmeztelenül futkosni az esőben, jo délutáni program..
szar eső....
elrontotta a délutáni tervemet
én nem hordok bugyit...

szoval azok mind női bugyik... és nem én hordtam őket..
Viktornak van ilyen förmedvénye...

rosszul mondtam ,ilyen remek hibátlan autoja..
ne add el,fordítsd ki,jó lesz még holnap az a bugyi
fix az eleje... és elado ez is még a szaros bugyim is...
Az ott a pótkerék én is úgy látom:)
én nem tudom,ilyet még nem láttam