Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot!
Miújság bálint a futóműved feljavult hogy már motorozol?Csak óvatosan!
Én szeretek horgászni.Gyerek korom óta az egyik hobbim de én is csak az a jóidőben horgászós egész napos tó mellé leülős rekesz sörrel ember vagyok Ejj na ezért is várom a tavaszt
a kukacomat logatni én is szeretem..
Jó motorozást!
Itt szakad az eső.
mindenképp, életemben egyszer voltam kint gyerekkoromban, harcsázó hatalmas horoggal kifogtam egy icipici halat akin csúnyán átment a horog, na akkor el is ment a kedvem az egésztől, sajnálom a halakat. A csendben üldögélünk a vízparton része bejön, feltölt, ki is szoktam menni, de csak pecabot nélkül.
jonapot.. menjetek motorzani.. tavaszi idő van.. én ki is megyek..
te nagy horgász vagy
A halaknak nincs füle, viszont érzik a víz rezgéseit, s a vízben bizony terjed a külvilágból érkező hang is, berezegteti, RGO a halak hallják/dekódolják a dumádat
öreg hal már nem mindent hall
szerénke
a nagy vezetők már csak ilyenek...nem csak el magyrázza meg is mutatja hogyan kell.
én pl ugyan ezt tudom... csak horgász téren.
csendbe kell lenni mert a halaknak jó a fülük...vagy nincs is ..na mind -egy...
mihez is kezdjen mikor már "csak" vezetni kell....

ezért szeretem magamat...én szólok, hogy kéne feljönni és ha kell fel is jövök a motorjával egyből....
aztán ráültetnédamotorra éslenne meglepetés.....
ronis
akkor rendbegyütt a térgyed-kalácsa?
az avarosba kezded te is a rehabilitationét?
nem thúl okos gondolat...
tegnap ha nem 100% a láb akkor ott konnyen maga alárottyint az avarosban egy kidőlt ferde fán.

szerinted egy motorversenybe mit csinál a néző...
ott mindenki okos....geci okos
Az a lényeg, hogy nálatok nem lett gubanc,
mondjuk így télire azt sem irigylem, akinek leégett a háza
nyáron is gáz persze, de most...

Miért nem mentél rá motorral a pályára, megmutathattad volna hogy is kell itt menni
Sokan a hangulat miatt mennek, nem azért lesik a kanyart, hogy megy a pilóta, hanem azt várják, hogy mikor borul rájuk a kocsi, kigyúllad, stb. persze van kivétel és végül is mindenki másért megy ki. Mi endúrósok általában azért, hogy motorozzunk egy jót
kigyulladt.....

nekem itt van lent a házam ....szerencsére
Ezzel mi lett? Remélem, nálatok nem égett le semmi, hallottam már olyat, hogy a szomszéd ház kigyúlladt és a tűz átterjedt a másik portájára és ott is szépen leégetett jó pár dolgot.
Lesz belőle motor , de csak február/március elejére , addig gyűjtögetek rá. Hajtókar, dugó tuti csere, tegnap széthúztam a blokkot, pár csapágy erősen darálós, úgyhogy azokat is. A többi az csak ilyen javítgatós buli, ezeket szép lassan véghezviszem.
Kérdezd meg Csikát, hol veszi a 60 Ft-os benzint
na mi lesz a motoroddal ?
Merrefelé sikerült menni? Kimentetek Romcsiba?

Nem azt mondtad, hogy krosszozni akarsz, azért vettél SX et?
Jó volt a vidi!
A rendszámon meglepődtem, ritkán látni ilyet szerintem jobb az, ha nincs ott, még ha van is.
Szép napot!
Hozzád (Veled) is örömmel! A rendszám az ugye 3 csavar, meg nagyon könnyen sáros is lesz, valahogy megoldjuk...