Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most esett le .............Hozod a formád
Írj már rám zsore ha tekersz errefelé a jóféle 525-öddel.Mert jó lenne már motort is látni körülöttem
Ejj a jó kis viadutykt.Ez a lezárt híd a másikon lehet átjárni.Ezen még a tökösök se mernek átgurulni.Na jó ilyen zsülien düpon meg hasonló elmebetegek biztos átmennének.
Megkímélve meg van de ez nem azt jelenti hogy nem is hajtom
Már dolgozom a problémán...
és oda, hogy rakjátok be a motorokat hogy lehessen nyomulni a csíkokon ?
tegnapelőtt tuska húsvét....tegnap tuska karácsony....... matuska szilveszter
Be jó is a levegő ott a magosba...
Vége lett volna a mocidnak
addig lett volna a megkíméltség.....
Nincs valakinek occsson 1 nagyon jo állapotu hátso sárvédője a vasamra?Matricával esetleg egy 1000 ért? Aki nem tudná 525 EXC re
Ja és a viaduktot békénhagyni!Arra megyek ki az erdőbe amit jobboldalt láttatok az az én hazám
Hűlyevagy a telefon nem ér annyit
Kolmanicshoz mentetek gondoltam.Ájj pedig kipróbálhattatok volna egy megkímélt 525-öst a Biai pampákon Sebaj majd Januárban viszem a vasat hozzád vagy ha erre jársz inkább dobj egy SMS-t arra biztos tudom hogy te vagy
Ahogy bálint mondaná:nincsmithatezer!
Az lesz
a viaduktot mentünk felrobbantani mxtibivel....aztán gondoltam rádcsörgök...ott voltunk pont a sóskútfelé vezető út körforgalmába és indultunk felfelé viadukt felé....mentünk lacchoz a bótba...offroad depó
Akkor a régi telefonba tedd bele a kártyádat,aztán másold át rá a neveket,és kész.
De nem az újjal van baj hanem a régibe mentettem a telefonba nem pedig a kártyába.Ez az új telefon se újnak mondható 2009-es csak mégse 7éves mint az előző.Költsön a rosseb drága mobilra
Erre mondta a haverom nekem,hogy basszad meg,okosabb a telefon mint te! Minek kellett neked ilyen szar?
Régi szar nokia de megnézem kösz az infót
Jaja akkor.Azt mijáratban errefelé ha szabad tunni?
testrablok állnak a háttérben...