Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elmondom..figyelek..de most vissznéztem és tényleg..18.30kor..itt vagy
de ez a kúrva monitorgyán az előbb nem mutogatta.
helló zozi.
annyit írtatok mint az állat ...azokat éjjel kell visszaolvasnom...
mert nem figyelsz
ezt honna tudod...a főbéla még mindégh nem jelenkezett béé
az imént látott kis videlyó:
-narrátor: dzsorzs klúni.. aliasz ronis
- ülök a motoron mint egy darab szar...a 380sxes zohandol
-snálydig kátélyemes ..szalajtós
a videjó meg kimaradt..az előbbiből.
de itt van
http://youtu.be/Zy_VIO-oPSs
Látom semmi nem változott, vagyis egy dolog igen, Zoozeenak lett nete
mikor még a szerelem bimbaja összetartott minket..mondhatók egy csecset szoptunk..bálinyó..gabesz meg a hordozó...hogy milyen hordozó...hát a konfliktus hordozó ÉN
Estét
de ez vagyok..lebuktattál
a telód viszont nem birta soká..hilyába a sok lemezelés
szalit felismertem..dee az a nagy kö...vér az ki..csak nem dzsorzs klúni
Ez nem Te vagy-é?
még egy kis homok...ozsó
http://youtu.be/qh7joOoVTNI
homokozás...
áá ne is mond ..mióta zsana 2 is bezárt ezeknek csak a buzulás megy a zoránba
régebben méga a bajnokkkal hajtottunk a homokon...de már az sem jön neki át..csak a ...meg a déva...pedig ott a kelemenné csúnyán bekerült a malyterbe...ullehet azt szeretik nyalogatni.. a várfalon.
itt egy kis ditcshő múlt. emlékezz mikor még nem csak románilyába indult a ktm sx 250
http://youtu.be/zuYVy9ORGRw
Viktor Gabesz...
tényleg ..nem kell a bergem...mer akkro egymotorom lenne csak a kátélyem oszt akkor szeretnétek megent..a dévai racer kifejezésig
Na bazzeg,most meg átcsaptok itt a homokos fórumba!
szomoru lennék ha megen azt látnám hogy rozsaszinű bimbozo, zőld réten vidáman szökkenő szerelmetek porba hullna...
bálint..
figyejjé joda a szerelem rózsát teremt...meg haragot gyűlöletet majd újból termelődikés ismét szerelem lesz meg raúzsa szin ködöt..nálunk ez narancssárga köd...mondhatnók kátélyem felhő

ugy lehet beindítani ezeket..hogy anniyt mondok...a dévai racerok...
hú bakkler ezek akkor besértődnek hogy... kafa.
kissé ...a konfliktus a létem.
persze szali más kategória a dévalyi racén is...ezért is nem mernek vele kimenni kettesben...mert félnek a haverok hogy megeszi öket mikor elfáradnak valahol...
hát a múltkor is...ezért maradsz otthon..te gyagyás..mert túlságossan is félelmetesssen mégy..én meg ezt szeretembenned...
hogy nem fáradol el..jaú lyaú aa kocsiban szundizik oda vissza..de kint 3 óra megállás és nyüszítés nélkül...itt ezen a környéken ez nem divik.ezt szeretem benned
ahhoz hogy nyüszíts a fórumra kell jönnöd
ezaz..telitalálat tudtam én mivel kell kicsalogatni a motorost a phlázából
hát megjöttél
mekkora egy akkora vagy
a bajnok.
a megmagyarázás bajnoka...mindenre van indok és ez szimpi...ha nincs kedved hajtani akkro arra ha van akkor hivogatsz veszettül meg nyüszítessz mert veled egyedül...nem megy senki.
de nem baj én szeretlek..jó..jó...nem is de azért jókat hajtunk...amig az ujjad be nem sérül
az biztos nem vagy egy kategória a plázában...sem mega racén sem...ez a jóú.
irok még csak elküldöm lásd itt vok..a plázaszálykarate indul
Gabikám, ha te még mindig be tudsz rágni Viktoron akkor ez már szerelem köztetek...

nyugodjál meg , üjjél le, mit iszol..?
Béláim,most leszünk valakik
nemdohányzo falu, egy új jeruzsálem lesz rátooooottt..