Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva Bélám, tultotuk...

http://youtu.be/g0A8jfosr2Q
látod mekkora pöcs vagy? kezded már megint a buzulást. ahelyett,hogy egyszer sírás helyett inkább beneveznél már egy román versenyre és nem a bográcskupákon és fórumokon menőznél. inkább irígykedsz életed végéig és közben vadul tagadod. bezzeg 3 napokra ingyenszállásssal lenne pénzed ,nameg két motorra egyszerre .....
időröl időre mindig előjön belőlled az amiért egyszer talán nem is soká végleg elokádom magam ettől az endúrózgatástól azon kívül hogy gecidrága... a másik 50 % ot biztos neked fogom ajánlani :))

amúgy nem járok a plázába és élménybeszámolókat sem szoktam tartani. mivel nem egy kategóriában indulunk ,nincs sok közös téma :)
Nnnnna mivan? Együttek művellődni?
Határeset! De akkor ahhoz már 50 forintosokat kell tenned!
szewasztok béláim !
csak vizi..pipa ér

na itt a 5tödik generationos szögesgumi...hvas thémára is.
ez egy szpály videó...csak hogy tudgyjátok hova tünt zozi...a bélák parancsnoka...már egy ideje...
http://youtu.be/EL3XEJAFu28
csuzlim is van, az is ér.. ?
ezzel vajon jo leszek?
A gyereknek csak vizipisztolya van.Az is ér?
ez a foto viszont egy jo pillanat...
Téééleg bazz! A napiszaron szoktak ilyen képek lenni!
megyek elveszem a kinder patronos puskáját, meg nyomok pár fénymásolatot .. nehogy lemaradjak a fészbukro...
ez igaz.tényleg kissé fészbukkos. bugic..nem?
vagy inkább napiszaros
Napot nyavalyások!

Most nézem,hogy ez meg a maffia fórum lett? A faszbukra szoktak kirakni ilyen pézzeltörrelműanyagpuskávalfeszítek képeket!
Sziasztok ! Aki bejáratos fészbukra, azt had kérjem meg, hogy nyomjon egy lájkot erre, egy kedves barátom csinálta a képet, ezért lenne fontos. Köszönöm !

Pályázat
ályem sztory

rikiúr...
nyugodtan lemagázhat..kedves bálint..sz
hát minek? 60rugó egy hétvégére...nekem az sok motorkázás hegyekben.
de azért lyaú lenne...de majd a helyi racerok elmesélik milyne wót..nekem ennyi pont elég is.
Egy sz lemaradt!
Indulsz majd a versenyen Viktor?
Indul majd a versenyen?
nálunk szakad az eső.
locsolja a pályát..a szombati hajtáshoz
még egy utolsó hajtásidén schíma koccgumival...aztán kezdetét veszi a szögesgumi korszaka...utána meg itt a tavasz...szalajtósék ismét kibúyank a plázabarlangból...dévai race..lyaly de várom már...megent lesz mit hallgatni a raceroktól
ezek...betegek.
még jó hogy senki nem fulladt be a sárba
ezt nem hívnám racénak...viszont állat lehet benne menni..
inkább extrém..... szuperlotyónak raknám be

én mindégh is ilyen buszról álmodoztam...
elfér benne minden...meg úgy is autóváltásban voltam..akkor legye már ilyen.
pl imádom hogy nem kell futózni...nincs azzal baj..de ezt imádom...
építkeztem is vele...4m es gerendákat beraktam..hazahozta..
picike helyen elfér parkoláskor...stb stb tbc
amúgy meg azt mondom aki merdzsót akar az vegyen azt..aki vanettet az meg azt... igaz van közte különbség..ez ugyan azt tudja 1,5millával rövidebből
mondják hogy japóhjoz drága az alkesz..hát még a mergához.