Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

maga a verda..múszakilag 110%..aszolylerezéseén nincs matrica..azon kivül...full patent..redi tu év!
330ért semmi dolga 1évig csak olajat kell cserélgetni 8óránként oszt gó
májkül nájt én is távozok, béke
na mék alukálni mer mindjárt itt...a reggel és dobozoljuk be magunkat 2,5 órára mert aki seggeden lakik a lyaú motorzásért szenvedni...utazni kell
brút nályt
irjatok meséljétek el milyen volt a hajtás...vagy hajtsatok és meséljétek el milyen volt az ír-tás
az durva, pedig 330ért 2005ös szerintem ajándék, ha tényleg patent
a berget...
330.000ért..a 2005öst...
eddig csak...bilek de hivtak..milyen bilek de...
hát de..bilek...
tegnap egy filyat ..al..ember...telen..mer egy..igazi szépeség lehet...
hogy gyakorlatilag odajukadtunk ki hogy azér jó lenne ha minden új lenne rajta...és még az árából...engedjek mert az sok!
mondom a tsávónak...
persze persze engedek azárból negyedmilla lyó lesz...neked...vagy 150ezer?neked mindent.. sót ha eljössz akkor felrakom neked a futóra és még fiezetek is hogy elvidd.
jó nem mind ilyen. de ez a tegnapi..hoyg 300ér van 20,001!műszakis
sem gyuszi, delortopéd karbi..autómatán évente tönkremenő gyújtással
vegye meg.
én motort árulok..megbizható! üzembiztos...sokat tapasztalt!az is igaz de 100al van ár alatt...mit akar..vigyem ki az sszonyt osz mikor megkötjük az üzletet..húzzam férre a bugyellárist és amúgy hátulról megcsinálja tartsam a fejét?
mer az lesz.
eljön...
bejön a házba...
elkapom és úgy meg...manka elfordulni...baszom hogy azt sem tudja hol volt a segge meg hol a szája..először könyékkel szájba aztán meg kipufogóját szárazon...
mondom nem baszott fel agyilag
ma nem lesz melegünk.
de legalább nem kell a 30fokba a porzó hegyen hajtani
viszont masszív shár..az lesz
mi sem megyünk http://youtu.be/QMfPHVtRwgg
akkor eladom a motort ...meg az egészet...nem pénzé..hanem ingyé csak ne kelljen ilyen tehetetlenséget érezni
vagyis: ne olvasson vissza
majd nem szólunk neki, hogy olvasson vissza sikerült a berget elpasszolni ? vagy még kéreti magát?
mindég tudtam hogy szar a gasgas..azér is nem veszek újat.
csak bálint el ne olvassa ezt mert...fel-vaágja az erei...nket
beállítom a gugli krómót zarándol-magyar nyelvre való fordításra
téhá-MX

bakker lebuktam.mer én előbb KÍNalyiul megirom gugi fordit angolra onnan a román hegyi kutyámajommedvenyelvre és onnan a kárpát pool- nyelvre(pool medence mint pl:liver pool...vesemedence )
szóval meg van a hiba..ha csak a kínalyi lenne és nem fordítanám mongóólra akkó lyobban átjönne?
megpraúbálom
azé gyorsabban írsz mind én ...gondol... inkább szótagolok
ol-vas-om
vagy
od-vas fog
vagy ilyesmi
zozi.
most akkó nem értem.
neked több néwel van adatlapod egy személyiséggel
or
több személly szeretne the lenni
wagy maga a mátriksz hiályaés egy 8 éwel filyatalabbzozi van aki nem találkozhat vewled mert ha egyszerrre egyidőben vagytok...
megsemmisül a világegyetem...vagy a világfőiskola ....vagy csak a világszagközép
vagy a sportmotor pont hu
akár hogy is legyen mi az igazi zozi mellett állunk.
ha több igazi is van akkor meg közöttük .
a kör közepén az ...o-rigó
már csak ki kell bogozni, úgy mint a te irományaidat kell mármint, ne vedd beszólásnak
ilyesmire fordítja le a böngésző

Kezdődik termelés az új enduro 2012
Szövődmények a végső fázisa "tesztek" fejlesztési szeptemberében vezetett a kívánt megváltoztatni néhány előírások a kerékpáros és elhalasztja bevezetése.
Több hónapos kemény munka, hiszen örülünk, gáz azonnali belépés a szerelőszalagról az üzemünkben só az új EK 125, 250 és 300 cc a 2012-es szezonban. Elmúlt hetekben már alapvető fontosságú a cég, és leküzdeni néhány legnehezebb pillanataiban a legutolsó szakaszban, de ez lehetővé tette számunkra, hogy ismét megerősítik a bizalmat az ügyfelek, forgalmazók és szolgáltatók számára a projekt hogy hű elkötelezettségünket a minőség és elkötelezettség gáz szenvedély és a jól végzett munka, szükséges, hogy megváltozott a terv az iparosítás.

A főbejárat a termelés enduro modellje a cég úgy döntött, hogy elhalasztják, miután legyen az utolsó tesztelési folyamat által végzett szakembereink és a pilóták azt mutatják, hogy a szintek hatékonysága és megbízhatósága nem felelt meg a kitűzött célok által foka az innováció és a minőségi szabványok a márka. Bár a változások az utóbbi években rendszerek patron légszűrő Gas Gas volt fogadás egy ugrás a jövőbe, hogy jobb teljesítményt, nagyobb praktikus és egyszerű használat, végzett vizsgálatok a legszélsőségesebb körülmények között megállapította, hogy a versenyképesség ennek a merész innováció nem fedi a legmagasabb értékeket a kereslet, hogy szeretnénk kínálni ügyfeleinknek.

Tekintettel erre a helyzetre, és annak ellenére, hogy a problémák hozott a pénzügyi és az ipari, a Gas Gas úgy döntött, hogy menjen vissza, és feláldozni a gazdasági teljesítmény elérése érdekében, mi tartjuk fontosabbnak: a szenvedély, elkötelezettség, a csapatmunka és bízom abban, hogy egyesít bennünket az egész családdal márka. Ez az egész csapat, a technikai végfelhasználók részére, a pilóták, a forgalmazók, az importőrök, a szállítók és a cég alkalmazottai, akiket el kell ismernünk azokat az erőfeszítéseket és együttműködést mutatja az elmúlt hetekben olyan helyzetbe, hogy nem Több mint megerősítik hitünket a jövőben: tanulva hibáinkból, hogy jobban minden lépésnél.

Annak tudatában, a nehézségeket, amelyekkel a folyamat átalakítás végén az EK 250 és 300 okozott az egész gáz üzleti struktúra, már csak azt mutatják, újra őszinte köszönetünket a megértést, míg ratifikálása azon óhaját, hogy alapos átalakítása a szűrő doboz modellt, annak jellemzői megfelelnek a bizalmat a felhasználók már évek óta márka helyezett minket.
hát ez tényleg állat...
mi?
hát ez
legalább angolul lenne...vagy kínalyiul...
mer igy egy büdös kukkot sem értek belőle..de látom neked átjött
látom aszó.
én is
Csika, valamikor megáldalak majd egy pár teleszkóppal ..... csak szabaduljak ki a könyvek mögül...
Azé is megcsinálom az enyimet