Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ezt a listát én meg pont magasrol leszarom... ezért vagyok én is 1 angel..
dejo volt a mai motorozás.. ugy csuszott az erdő mint a szappan de tökre élveztem ahogy uszik az eleje...
Helló Zsore, igen általában én is hétköznap érek rá inkább a munkám miatt, meg amúgy is nyugisabb az erdő. Mostanában mondjuk hanyagolom az erdőt, inkább kijárunk sóskútra a pályára, meg a homokbányára. De oda csak hétvégén. Ha kicsit jobb lesz az idő, akkor mehetünk. Küldj egy elérhetőséget az email címemre.
bugic01@freemail.hu
Köszi
Taddy gyerek megint aratott több helyen is nem tudom mi van ennek a motorjába úgy legyorsulja rajtnál a többieket, mint a szél, bár az is lehet tud valamit, amit a többiek nem
Jó videózást
http://youtu.be/4fcJ3m7xTXo
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube
.com/watch?v...

http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.
com/watch?v...
jobbulást a nagyfiúnak
láttad volna az én fiamat annyi idősen....mindig azt mondták nem kap enni most 9 éves lesz,135 centi és 35 kiló....
sőt,fiam kapott a Pézsmatuloktól egy légpisztolyt amit össze kell rakni meg bőrdugó vagy mi a bánat kell bele,na az a nagy szám most,hogy azt összerakni
lassan profi leszek ezekben
nálunk nyár óta légpuska-láz van itthon,már van nekem a gyereknek is saját és gyakoroljuk a lövészetet
nálunk nem madár volt a célpont hanem céltábla...igaz a fiúk verebet is lőttek a cicának néha
Hétközben ráérsz? Én gyakorlatilag csak akkor szok menni, kerülendő a konfliktust halász, vadász, madarász, túrista, szalámi, lovas, lovatlan, rendőr, polgárőr, munkásőr, halőr, malőr, és mindenki egyéb hasonló szerzettel. Én amolyan békeszerető forma vónék... Akár egy
déw ez kedves volt....
úgy meg tadeusz blázusilyak mint ...na vik...
ez kdeves volt déw mondom de azért inkább vik szeretne úgy menni mint na teddy

látod bálint ez az előnye ha az alföldön lakol...majd holnap mer fél napra minek mennyünk ki.
na pl aradon még eseget az eső..de ott is tisztul..délig szakadt..már lehetne menni..de a múltlkor 9.30 tól félháromig mentünk..ami azt jelenti hogy az első 3órában azért szakadó esőben kentük volna...
majd holnapra ...megszivja magát a hegy.. a tetejéről elmegy a csúszós szappanos réteg...és marad mélyen beszívódott lyaú erős szappanmentes sááár amibe osz csak a szellemből kiengedett paraszt amielőre visz...lefelé..meg a gravitáció meg a full vizes ferdefákon elcsúszó elsőkerék
geddonban hasznos tudás ha tudsz lőni... csak ugy mondom.

madarakra nem lövöldözünk, én csipem őket.

inkább sörösdobozra..

ez a vaddisznos dolog is csak anyiban volt érdekes hogy soha nem gondoltam volna létezik enyi erő egy légpuskában, mondjuk specko töltényel löttek..de akkor is meglepődtem rajta..
Szerintem ezt a Dani(GD) vágja melyik csúzli jó, melyik nem.
Ezek szerinte te tudsz lőni? Én max az OFP ben seregben is ritkán találtam el a céltáblát az egyetlen éles lövészeten, mindig alá hordott az a szar kalacsnyikov
Jó okítást, de inkább céltáblára lődözzetek, részemről sajnálom az állatokat, védtelenek, nem fer küzdelem.
Ma is holnap is
tegnap művelödtem a neten ,akarok venni egy légpuskát, hogy tanitsan a kindert lőni... engem is ennyi idősen tanitott az apám..elmennénk ilyen erdei sétákra kutyával stb...

a lényeg a lényeg bujtam a netet mi a jo végül a legtöbben a szlovák slavia 630-631 -re esküdtek hogy jo minőség lehet tuningolni ilyemi..

amin lehültem láttam olyan Gamo légpuskárol videot faszi lelőte vele a vaddisznot... anyád.. sose gondoltam volna..
mé holnap? inkább ma.. elált az eső, tutti szép lehet az erdő..
Ahoj fő motoros!
Mi újság van térd fronton? Lesz holnap motorozás?
tádáám..
Amerre a motor visz, na jó, néha én is beleszólok az irányba.
Egyedül általában saját pályákon messzi minden embertől, amerre a madár sem jár, errefelé másik motoros sem , szigorúan tájvédelmin kívül.
Csapatban meg a többiek után, ilyenkor többször nem igazán tudom merre is van az arra
Mátrában a hegyek-völgyek(kövek ) között, tőled egy 100km el odébb.
dehogy ülök rá én lusta vagyok ilyenekhez eladom 30000ft ha érdekel valakit
Nincs rajta gáz meg kuplung, ez nem jó
Tényleg valami rugós csuklóerősítőt is szerelj rá, hogy a kuplung húzkodás ne okozzon gondot, ha visszaülsz a motorra
Hát a Taddy gyereknek is a többi profi mellett a motor szerintem olyan mint egy testrésze, olyanok mint az Avatarban a Na'vik, csak nekik nincs haj csatlakozójuk , hanem ráteszik a kezük lábuk a motorra és összekapcsolódnak vele, érzik minden rezdülését és úgy irányítják mintha csak a saját kezüket mozgatnák

Jó motorozást akkor holnapra
Aki télen nem motorozik és nem akar ellustuli
van rajta mindenféle fokozat 4terepviszony és 30 nehézségi fokozat pulzusmérő, km óra, kiírja h hány kalóriát égetsz el stb 30pénzért aksi le van benne merülve szóval bekell dugni konnyektorba
Néztem a vididet. Nagyon jók! Merre szoktál menni?
még nem...csak a 300 as ktm es srác ot meg a blazusiak freeride-ot ...

ez a blazusiakos király nagyon...a másik meg csak motorozik ..az van itt is..
de majd délután ráfeszülök a filmre....

most ha ígymarad az idő itt lehet motorozni holnap...mert hideg nincs ..és már nem is esik és szárad felfelé mint az őrült...