Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sikerült megnézted a Ricsi-féle torrentes oktató videót? Vélemény?
S azóta melyik csoportot népesíti? Akik elkapták, vagy akik még sem, csak elrontották a gyomrukat? Hogy van a kölyök?
Igen, ez a tuti azt szokták mondani postán sorban állni nem jó móka, nekem belefér, olyankor megyek amikor nincs senki
Jó reggelt!
Igazi harcos most a terep , aki megy motorozni készüljön rá, sárdagasztás és többet kell tolni, mint amennyit tudsz haladni motoron ülve
kalózvideók a holnapi hajtásról góing tú de sár
http://youtu.be/QMfPHVtRwgg
ez tetszik...
fel tudjuk adni mer kissé az esti sms után mikor hajnalban elkezdet szakadni az eső+10mm esőt mutat mára aradra holnapra meg gyakorlatilag semmit.
majd holnap ...sárban eső nélkül a malajban áááálllat lesz ott osz köll majd figyelni felfelé kicsit parasztgáz 2ben ha nem megy akkro háromban csak lefelé ne kelljen menni de megoldom mert mindég úgy megyünk hogy csak felfelé..egész nap ...szalajtósnak a sár a kedvencemer akkor oszt kitudja engedni a szellemet a parasztból...de majd tanulunk és úgyfogunk menni mint az isteni dévid knályt kétszer
az hogy is van nályt kétszer =tonight
morgen......szar az idő itt is.... mi lesz így a hétvégén ...esik meg ilyesmi szarok....áááá
alukállyá!
feküggyé vissza
bubukállyá
kitaláltuk a mai napot mocskossul...de az eső szakad..
mindegy várok egy órát oszt ha a radarkép azt mutatja... akkor inkább holnap...mer hülye nem vok...remélem
a gyerkőc most hányt..
mer nem kapt ela rota virust amivel a bölcsi 50%táppénzen van +vagy 2-3 dada is..
mer azt mondják nincs járvány ...hát igen az 50%az még laúfasz
de nem lázas a nagy -kisember....kis nagy mert ....1m magas 18 kiló és 2,5 éves ...
nem nehéz kiszámolni...5 éves korában ...2m magas 36kilós lesz...kicsit gizda kicsit nyúrga...de ilyen ez a matek
legszebb történet..kollégámnál...
áramszolgáltató andgyalok....
küdözgetik a fiktivkigondolt havi számlájukat...ez a fasz meg nem figyelte oszt egyelemaradt..vagy hogy de lényeg elég hamar ott voltak azt már csak azt látja este...nincs villany...
több mint kellemetlen
3 nap szarakodás...közeb kiderült 36ezer forintos túlfieztése volt!de mivel lekötési dijj 6ezer vissza még.hat az tizen kettő minusz igy a 36ezres túlfizetése csak 24ezermaradt a számláján. . . .
mindenki fasz volt mert ezek küldözgeték a felszólítást a kollegális feleség meg nem figyelte...
de közbe az áramszolgáltató le sem szarta mennyi a valódi óraállás!csak hogy a számlák nincsenek kifizetve..a képzelt fogyasztási számlák.és faszán lekötötték ...meg mikor kiderült a tévedés vissz is ...csak a +36ezer túlfizetésből...24 ezer maradt meg az 3 nap emlékek a sötét házban
na ezért kell a valósat bediktálni..kifizetni...mert van vele dolog ..havonta ugyan akkor ...bediktálni...3 perc..és utána meg a valósat kifizetni...és az elszámoláskor nem ér meglepetés
déw.
az fasza.
az általányos dijjas...gáz a legjobb...mer az év közepén a leolvasás után meg jön a tényleges számla..ez szomszédtól függően...30-120ezerig szokott lenni...ki mennyire üdjessen számolja kia hogy ő a télen menniyre kicsit fütöget...mer mind okos oszt akkor havi tizenpicire értékelei a telet meg a z egész éveset...mer az ő háza lyaúl hőszigetelt!+korszerű fütttés+ levonja az ikúlyának háromszorosát az éves számlából..és jön tavaszzaél hogy ő kifűtögette 130ezerből a télen a házat 22fokkal...ilyenkor mindenkinek hajlongok mer nekem ez 140eft nyi fatüzelésű a téma...majd mikor kijön az elszámolója 70eft re akkor azért csak 200ból fütti ki magát..ilyenkor meg már panaszkodik
onli bediktálós fogysztásfizetés..átutalás zéró..amiért mondod is..mert ha nem akkor ők mikor jön a számla egyből leemelik...amennyit kívánnak és ha az nem anniy akkor rohanhat a paraszt a pénze után..a számlámról ne emelgessen senki csak azért mert sok a szabadideje
Köszönjük, jövöget
Hova lett mindenki?
Lehet ennyire rémisztő vagyok , avagy tényleg történt valami amiről nem tudok és mindenki aki tud róla, felszívódott
Csak felfogtam, még is csak karácsonyi ajándék
A lényeget nem skubiztam, csak a sok csekken akadt fel a szemem.
Az éves elszámolót elkúrták, befizettetek +13eFt-ot, most kihozták helyesbítőben, hogy nekik kellett volna nekem fizetni közel 30eFt ot, azóta csengettem rendesen, az 5.havival kb. 30eFt túlfizetésem van.
Egyébként a mai naptól befejeztem ezt az átalánydíjas buziságot, bediktálom és annyit fizetek, amennyit használok, ezzel csak a szívás van, még ha most jól is sült el. A biztonság kedvéért még dumálok velük, hogy ők is így értik-e ahogy én, s ha így, akkor csengessék ki SOS KP, kell a motorra a zsé
Ezt se vágom...gondoltam karácsonyi ajándék
Jött ma az áram szolgáltatótól 4 vastag boríték, kibontom számlák és csekkek tömkelege, ezek a gyíkok kiszámlázták újra az egész 4 hónapot, de úgy, hogy a régi befizetett számlákra sztornó számlákat állítottak ki, s új számlákon, totál más összegekkel meg kiszámlázták újra az egész eddigi időszakot Most ha nem csekkes vagyok, hanem banki átutalás, akkor lenyúlják így karácsonyra a számlámról az egész eddigi összeget? Mondjuk az enyémről aztán nyúlhatnák , de akinek van rajta pénz és megcsinálják vele ugyanezt? S természetesen szaladgálhatok utána én, hogy tisztázzam magam
Még jó, hogy 1-2 évre visszamenőleg megvan minden csekk és befizetést igazoló cucc a számlához csatolva, most nem tudom mivel bizonygatnám hogy én befizettem, ha ez nincs elrakva
Kapják be
Hasonló eset valakinél? Velem most csináltak először ilyet.
Köszi, hogy segédkeztél a feltöltésben
Mi van ma azon kívül, hogy sok helyen nincs közvilágítás? Már forradalom lenne, csak nem szóltatok?
Több sünt láttam ma este 3-4 városban, mint az idén összesen, ráadásul nem csak sima 5 ajtóssal, hanem nagy buszokkal is
Mit tudok segíteni?
Letöltögeted egyesével az összes fájlt, eddig megvan?
Total commandered van?
Ha van, akkor ahova letöltötted őket, kijelölöd mindet, majd a Fájl menüpont és a fájl egyesítés.
Sün mentes estét!