Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem 35 perc volt a kocsi hanem 65 perc..makjd ráfagytunk a motorokra...
bezzeg amikor a patakokban mega feljárókban voltunk...nem pansszkodtott senki hogy fázik..meg hideg van.. mer szerintem nem kicsit csorgott a viz a hátukon
grút nályghötö.

na megjöttünk.
románilya kilökött minket. idénre

talaj:olyan igazi finom erdei takony+5cm lehullott falevél
hát mit mondjak volt dolguk a srácoknak...az a baj hogy kissé mellényúltak ezzel a motorozással..mert nem volt...kevesetmotorozok a zarándba thípusú emberbaráti a talaj egyébként mocskos jó volt...lehetett forgatni mint a barom felfelé iszonyat lehetett tolni neki..a szellemet ha valaki nem eresztette ki a parasztból..annak ott meszeltek...és a lefelékben is...lehetett menni.
de sok volt a gond..nagyon sok...túl sok..
sárvédőtöré.. foltozás...
felakadt a ktm 525sx hipergépben a súber negyedgázon...setöbb se kevesebb...épp felértem egy fincsi szutyi feljáróban már guritgattam tovább a hegytető felémikor azt vettem észre...nem megya paraszt...súőt a visszaengedés sem...szépen felsergettem a maradékot Qúplungal..majd a tetején lefulytottam
karburátor ki..szét súbert kimozdit szorult helyzetéből...szétszedd átnéz...semmi...összeszerel...visszarak..gó
mintha mi sem történ volna soha...
gó továbbb...aztán már épp haladtunk volna valamit mikor...az egyik rályder...beleszorult megent a kis V-é típusú átkelésbe..an akkor megent ..lemegy cibál össze viisz borultak szalival..szalira ráborult a ktm ahogy húzta vonta az elejét..én majdnem rályuk hullottam mint a hó..de aztán végül is kiciáltuk az embert motort a szorult helyzetéből....majd gó tovább..persze addigra már vagy3szor főszte lea telyát a 450exc
lejutunk feltöltjük.. gó
szali kivánsága az volt hogy alehetetlen szuperfeljárót...ami ideális esetben egy jó kemény nekitöltös hely..de most a talaj és az ideáliss..nem volt azonos..szóval melletea nyári bé nyomon(valójában az az A nyom csak olyan hülyék voltunk hogy mellé 20mre csináltunk egy A+ nyomot is
szóval szali az A+ra akart küldeni de én maár akkor tudtam...itt ma nem kell az A+..még aa sima anyomon is mire mindenki felétrt vagy 20percet nézelődtem...még jó hogy volt pufikabát.
gecimód megdolgoztak a rályderek....szali azért mindenmindegy alapon az A + nyomra rápróbált....nem jutott a tizedéig sem...
na ott lefőttek a rályderek...
de onnan jött a szopómer mikor minde felert gó a kisnyomon fel..ami nyáron..nem is számit semminek...
most az újoncok(romániai újoncok...)...na ott volt olyan ordibálás..hogy már röhögtünk a fatövébe kucorodva...nem kell beszarni..nem vok köcsög nem full újoncok!magyarhonba nem kis nevek....
de az ott kint...más..nagyon más...
szóval..lementem hozzájuk már mikor szali iss lefáradt a kuncogásba...kiosztottam az észt...mer azt tudom mocskossull...felkúrtam úgy a bajnokunkat... egyből odabaszta a teligázt és lám egyből feljöttek...csak nem nagyon akarták kiengedni a szellemet a parasztból(a gyűlölet ereje én kinyitottam neki ka zúj távlatokat...
ugyan úgy fel tudom kúrni az agyukat az erdőbe mit itt a fórumon
de mondom meg lett az eredménye
na csak továbbmegyünk..már 13óra is elmúlt..szali benézett egyfába...utólag mesélte mikor már visszamentem mér maradtak el
de semmi komony megyünk tovább..már az utolsó hegyfefelé jön a kemping előtt mikor...baj van
az egyik rályder nem jön..kálypolunk vele...pihetetjük ebédszünet kinek alul kinek felül...majd egyszer csak...jön gyalog...akkor már tudtam ...gebasz van gabesz...
szali lemegy a motorért felhozza...
csak nekics gebasz... megint javitás...első telószár felső záróanyája kitekeredett
visszahajtjuk meg a qúplungal is baj van..felfort benne az oil.
pihentetjük majd megyünk felfelé kisssé(tudod bálint ez ott van ahol zsé meg kelegabi levált a csapattól)
a hely nem lett könnyebb sáros falevelesen sem mint nyáron volt
na felérünk a tetőre..450exc megent megforr..rátöltünk...szali visszameg a megent lemaradt emberért...itt már nincs semmi csak egy ködőlt fás ösvényen guringázunk felfelé...mi a gond...
hát kiderült nem a qúplungolaj fáradt meg haneme ...csúszik a kkúplungh...
faja..már kettő óra is elmúlt...a motor kúplungja mocskossul csúszik...kiagyalta ma vészterv útvonalat..majd végrehajtottunk 35perc guringázás lendületessen egy gerincösvényrendszerben...gyakorlatilag egy feljárót sem kelelt tbelevenni...még igy is a kissebb emelkedős részeken cska is a lendület vitte a motort előre...
3kor vissazértünk a kocsihoz...szerencsésen..mert még ennél is lehetett volna nagyobb szopó...ha nem jut fel a gerincig...met akkor a lenti ösvéeny..kemegyünk a betonig és a kocsi onnan röpke 40km lett volna..
na az lett volna cimu..

mondjuk a mai nap is elsülehtett volna gondmentesebben..plusszhiábaa bajnokok romániá sárba falevélbenne nem könnyen megkapható dolog...
igy extrémben a normálhajtás 1/4sikerült megcsinálni...10- du 3óráig..
most itt piheg a megfáradt qúplungal a motor a garagéban a szuper 525sx mellett holnapra megnézem az embernek....valami kitásmasztásos dologra gyanakszom...holnap de kiderül.

szali ha kell korrigáld a mesémet ill kiegészítheted itt ott
téhá-mx
akkor rakjál a tiédre valami terndit .. az biztos cool lesz..
érdekes.. de mennyi ideig működik egy teli tartályal, és mekkora teljesitményt ad le?
De ocsmány az a matrica a telószáron
Pihentünk ma is
Sziasztok!

Zoozee sikerült hozni tömítést?
http://www.motorinfo.hu/bemutato/2011/12/10/q2_pursuit_motor_suritett_l
evegovel/
http://www.motorinfo.hu/images/news/2011-12-10/10876-q2_pursuit_motor_s
uritett_levegovel/big_O2_pursuit_prototype_03.jpg
Tíííííííík is így menteke?
estét..
gondolom , ez így van , de az idő neked dolgozok , erre gondoljál
mikor mentek ?
Örülök ha leléphetek!elvagyok anyuval csak igaz a mondás hogy két dudás nem fér meg egy csárdában.még egy kicsit ki kel bírnom aztán minden jobb lesz
Szervusztok ! :)
Tegnap este került a tulajdonomba egy gas Gas EC 125-ös motor. Nagyon megy, jó a hangja, nem csörög-zörög, viszont van vele egy kis baj. Az első kerékcsapágy cserére szorul, és nem tudom, hogy milyen csapágy kell bele... :) Valaki tudna nekem segíteni ? :)
Meg ha már én is Gas Gas-os lettem, akkor csatlakoznék a klubbhoz.. :)
mizu drága , hogy bírod otthon ?
Ilyen embereket mint akik engem körülvesznek!nem tudnak semminek sem örülni.nyáron ha meleg van az a baj,télen ha hó van akkor az.de eszükbe nem jutna hogy télen micsoda jó kint a hóban.amúgy még dódozóba vagyok,utálok itt lenni vasárnap...
Hát olyat sokan szeretnének...
De még nem élt olyan ember a földön aki tudott volna ilyet csinálni...
bocs Vik ezt muszáj volt.
ezt én is tanusithatom...Viktor csakis kizárolag boltba járásra használta azt a berget...szinte új a bele...és én mindig csakis a szintiszta igazat mondom....

ti még hisztek a csodákban? jo nektek..
jo motorolást,. ott a földcsakra szivében...

nekem még gyorsba össze kell dobnom az elsőkerék csapágy cserét...tegnap elkezdett kotyogni..
jahh már leforditottam én is, de látom más is...

szoval evvel az új patron légszűrővel vannak bajok....

gondolom beusztaták sáros patakba derékig a tesztelő konkurencia piloták aztán rögtön sikoltoztak nem jooooo....

bár az is igaz hogy hiába nascar tecnologia attol még azok a kocsik aszfalton döngetnek, port sarat ugratást sose látnak, mindenesetre én szurkolok nekik hogy jo legyen mert ötletes és egyszerü...
na mentem báger ...hály bélák.....
én a nő- magyar magyar -nő szótárat szeretném valahonnan letölteni már végre.....