Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Estét népek! Ma igen fasza volt a bakony is! Nem tudom utoljára mikor fáradtam el ennyire!Rendesen kifingtam a nap végére! Nagyon fasza idő volt,sütött a nap,a hab meg ömlött a hátamról!

Ha a mai különítményből valaki olvassa,KAPJÁTOK BE!
nekem a fűnyiro tetszik a legjobban, szétröhögtem az agyamat rajta... kell hozzá egy rohadt nagy teljesitményü kompresszor meg josok áram... igazán öko

cserébe csöndes, kivéve a giga kompresszort..
csáó..huuhhuu kx már ezer éve mást boldogit,vagy nem (amugy jo volt az)..igen motort kéne venni,csak az igazság ,hogy február körül megyek külföldiába melozni,és igy h bizonytalan a motorzás a közeljövöbe, nem 100%..de ha ráakadok valami kedvemre valóra akkor feltétlen
szeva
motorvásárlást tervezel? kx elment? miújság
szevasztok..huu de rég irtam ide....zarándol egy email cimet tudsz adni?(berg ügyben)
gondolom ugy tekeredik ki hogy nem volt meghuzva se a csavar, se a felső telobefogo csavarja.... tádááám feltaláltam a spanyol viaszt..
ez már megint egy ilyen "ha meg sem szolaltál volna okosabb maradtál volna" tipusu beszolás volt..
annyira azért nem örültünk nekik, mert szétkurták a bulit mint hivatlan , és cseppet sem kedvelt közegek...
Az még,de még a rugó is feszíti
kis teljesitmény sokáig ...
sok teljeseitmény...nincs is
ha kifolyik a sav..nem kell kimosni többet a gatyádat
valaki forditsa már le légyszi, mert mindjárt szétfeszit az ideg...

megkerestem a veblapjukat is, látom csinálnak targoncát, kisautot, robogot stb, de sehol nem találom mekkora teljesitmény mennyi ideig...?
de hogy a rákba tekeredik ki?
sok a menet...nincs ami csavarja csak egy kis 4t rezonancia...lefolytva a kiegyensúlyozó tengellye.
nem értem
sün..aki nem akarja felszúrni a motoros testet...
attol hogy 2011-es attol még lehet szar..sőt minél ujabb annál kezd kacatabb lenni, és ez mindegyikre igaz, mielött valaki márka elfogultságal vádolna..
azért annyi még a meséhez..szali meg én..a chupakabrák szülöttei
nekünk azért ez megy..itt születtünk..+ a sáros falevél még jobban kívánja a szellemes paraszt kinyitását..ez meg megy zsigerből.
itt ha kicsit is nem bizik magában az ember...csúnyán megeszi ez a talaj...felfalja motorstul emberestül...vagyis inkább csak meghempergeti a falaveles sárban..de úgy rendessen..miközben a kabát alatt..meg izzad mint kúlva a templomban
az egyik ember aki nagyot küzdött az pl bármelyin itthoni ec ,endúró bajnokság stbstb tbc csúnyán megalázna minket...
jo meglátás..
Nem a szelepsapka tekeredett le? Beszarok mik vannak Kűggyítek ide
na akkor mesélek én is...

ott nálunk szezonzáro bányás motorozás volt... eljött sok ember aztán egyszercsak benézett két sün zöld mellénybe...erre a társaság nagy része elhuzta a csikot....

kiderült nem is helyi rendőrők voltak csak arra autokázott két fakabát, és gondolták megnézik miért áll a bejáratnál az a sok auto meg furgon...

kicsit nézték a motorozást, aztán elmentek a sunyiba... mi páran akik ott maradtunk jot motoroztunk tovább...rá kb 1,5 orára megjelent megint 2 sűn... na azok már helyiek voltak , gondolom az előzö kettő szolt nekik hogy ott valami nagy "esemény" van...

mondjuk azok se akartak lofaszt se a bejáratig bejöttek aztán elhuztak 10 perc után...
már lement

telósapka letekeredés
senki sme hallot ilynről..én meg most láttam is. a mai nap azért sok érdekes dolgot láttam küzdés az elemekkel..elem nélkül
hát én még ilyet nem basztam..
csumi kli olv tekeredve..2011es motor!
MAjdnem elolvastam Hogy a icsámba tekeredik le a telósapka?
Nem is írok neki vissza semmit,aszonták az ilyet le kell szarni ennyi
jézusom, ezt mire elolvasom lemegy a nap...