Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Időben jöttem,látom Igen megjött Holnap szétborítom őket
Jó estét mindenkinek!
Csika megkaptad a csomagot?
ez komoly...
Gondolom a palackban uralkodó nyomástól függ a nyomaték. Arról elképzelésem sincs, mennyi lehet a hatótávja. Mondjuk az érdekes lehet, hogy fixen annyi a nyomaték 1000es fordulaton mint 6000es fordulaton, nem tudom mennyi pöröghet csak a hasamra ütöttem, lehet e miatt spórolják ki a nyomaték váltót is, bár 1,2 fokozat akkor is elférne benne, sose lehet tudni meddig elég az a FIX nyomaték amit lead a motor.
reggel küldődik elfelé viktorka a cuccod...kivitelezhetetlen volt ezidáig...
Akkor ki csinálja meg a telóimat?
Komolyra fordítva, nemrég Zoozee idézett egyet a Dalai lámától, szerintem gondold át:
Amikor arról kérdezték a Dalai lámát, hogy mi az, ami leginkább meglepi az emberiséggel kapcsolatban, ezt válaszolta:

"Az ember. Mert feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen, aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét.
És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, elfelejti élvezni a jelent;
az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben; úgy él, mintha soha nem halna meg és aztán úgy hal meg, hogy soha nem is élt igazán."
Jó neked! Itt ma esett a hó, aztán kocsival el kellett ugranom a városba és végig korcsolyáztam az utat, pedig téli gumma, lehet kéne bele pár csavar
de minek neked a krossz pályára blokkvédő?
Tudtam én, hogy nem váltasz te krossz műfajra az endúró az jobb dolog
Estét!
na most híttam az aluheggejtőt.. megheggedt a blokkvédő..reggel mehetek érte.
zozi...
meg se merem kérdezni...
only I prie
Estét.

Ide szerintem nem kell a szöges guma,+3 fok volt az előbb. Pedig délelőtt már azon gondolkoztam,leszedem a BWS-ről a műanyagokat.
Néha olyan Se éjjelem se nappalom Remélem nem borulok föl
akkor te most a föld tuloldalán vagy?

mert itt nagyon este van.
a multkor dumáltuk ezt a motort, rákerestem a weblapjukra, gyártanak minden lofaszt a targoncátol a kisautoig, még fűnyirot is, csak éppen sehol nem találtam a mennyi ideig megy és kb mekkora teljesitményt ad le.....
pl ez a terepmotor verzio..
Jó reggelt
jahhh én is voltam erdőne kutyát sétáltatni.. üvegre van fagyva a föld rendesen, nekem is fel kéne raknom a szögest,

ilyen fagyottban "csak a szöges"

http://www.motorinfo.hu/bemutato/2011/12/10/q2_pursuit_motor_suritett
_levegovel/

Nem tudom milyen nehéz lehet az a sűrített levegős tartály, meg mennyi erő lehet benne, ötletnek nem rossz ez se.
A váltót vajon miért hagyják ki a buliból, de az elektronyos esetében is igaz. Ok, hogy plusz alkatrész, de jobban szabályozható vele a motor erő, na ezt jól leírtam de remélem értitek mire gondolok.
nem emlékszel..órákig néztemn gyerekkoromba....tudom ezért vagyok hülye...

dutra dömper
hály bélályim az úrban.
süt a nap.
-8 fok volt reggel

holnap kerül fel a szögesgumi a megérdemelt helyére...
nem a mennybe.... hanem a 19colos kerékre.

zozi.
köszi.. akkor az ufó láncvezető veszem meg akkor.
veszek hozzá 8as csövet és ha ideér már ugrik is fel a thermosztát a helyére.
mer hidegben thermosz nélkül egy lépést sem.

pampi nyugodj meg. én zarándol maradok...
az hogy elgurulgatok a helyi qwadosokkal a théli bohóckodósba..attól még továbbra is félned kell tőlem a román hegyekbe
visszafelé földgyalu?
ezmeg mialofasz? oda-vissza vezetős dömper markolo...