Gondolom a palackban uralkodó nyomástól függ a nyomaték. Arról elképzelésem sincs, mennyi lehet a hatótávja. Mondjuk az érdekes lehet, hogy fixen annyi a nyomaték 1000es fordulaton mint 6000es fordulaton, nem tudom mennyi pöröghet csak a hasamra ütöttem, lehet e miatt spórolják ki a nyomaték váltót is, bár 1,2 fokozat akkor is elférne benne, sose lehet tudni meddig elég az a FIX nyomaték amit lead a motor.
Akkor ki csinálja meg a telóimat?
Komolyra fordítva, nemrég Zoozee idézett egyet a Dalai lámától, szerintem gondold át:
Amikor arról kérdezték a Dalai lámát, hogy mi az, ami leginkább meglepi az emberiséggel kapcsolatban, ezt válaszolta:
"Az ember. Mert feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen, aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét.
És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, elfelejti élvezni a jelent;
az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben; úgy él, mintha soha nem halna meg és aztán úgy hal meg, hogy soha nem is élt igazán."
a multkor dumáltuk ezt a motort, rákerestem a weblapjukra, gyártanak minden lofaszt a targoncátol a kisautoig, még fűnyirot is, csak éppen sehol nem találtam a mennyi ideig megy és kb mekkora teljesitményt ad le.....
pl ez a terepmotor verzio..
Nem tudom milyen nehéz lehet az a sűrített levegős tartály, meg mennyi erő lehet benne, ötletnek nem rossz ez se.
A váltót vajon miért hagyják ki a buliból, de az elektronyos esetében is igaz. Ok, hogy plusz alkatrész, de jobban szabályozható vele a motor erő, na ezt jól leírtam de remélem értitek mire gondolok.
hály bélályim az úrban.
süt a nap.
-8 fok volt reggel
holnap kerül fel a szögesgumi a megérdemelt helyére...
nem a mennybe.... hanem a 19colos kerékre.
zozi.
köszi.. akkor az ufó láncvezető veszem meg akkor.
veszek hozzá 8as csövet és ha ideér már ugrik is fel a thermosztát a helyére.
mer hidegben thermosz nélkül egy lépést sem.
pampi nyugodj meg. én zarándol maradok...
az hogy elgurulgatok a helyi qwadosokkal a théli bohóckodósba..attól még továbbra is félned kell tőlem a román hegyekbe
Csika megkaptad a csomagot?
Komolyra fordítva, nemrég Zoozee idézett egyet a Dalai lámától, szerintem gondold át:
Amikor arról kérdezték a Dalai lámát, hogy mi az, ami leginkább meglepi az emberiséggel kapcsolatban, ezt válaszolta:
"Az ember. Mert feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen, aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét.
És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, elfelejti élvezni a jelent;
az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben; úgy él, mintha soha nem halna meg és aztán úgy hal meg, hogy soha nem is élt igazán."
Tudtam én, hogy nem váltasz te krossz műfajra az endúró az jobb dolog
zozi...
meg se merem kérdezni...
only I prie
Ide szerintem nem kell a szöges guma,+3 fok volt az előbb. Pedig délelőtt már azon gondolkoztam,leszedem a BWS-ről a műanyagokat.
mert itt nagyon este van.
pl ez a terepmotor verzio..
ilyen fagyottban "csak a szöges"
http://www.motorinfo.hu/bemutato/2011/12/10/q2_pursuit_motor_suritett
_levegovel/
Nem tudom milyen nehéz lehet az a sűrített levegős tartály, meg mennyi erő lehet benne, ötletnek nem rossz ez se.
A váltót vajon miért hagyják ki a buliból, de az elektronyos esetében is igaz.
dutra dömper
süt a nap.
-8 fok volt reggel
holnap kerül fel a szögesgumi a megérdemelt helyére...
nem a mennybe....
zozi.
köszi.. akkor az ufó láncvezető veszem meg akkor.
veszek hozzá 8as csövet és ha ideér már ugrik is fel a thermosztát a helyére.
mer hidegben
pampi nyugodj meg. én zarándol maradok...
az hogy elgurulgatok a helyi qwadosokkal a théli bohóckodósba..attól még továbbra is félned kell tőlem a román hegyekbe