nem sütiztünk ...sugárba voltunk kijevi csirkézni (sugár étteremben az a jó ,hogy ha hánysz ott mindíg sugárba hánysz !) ...naccerű volt a kaja ...előtte zanzival csináltattunk tündérvizet vagy 10 litert ...frisset lugos 9.1 ph ...már fél litert megittam ott helyben és már múlik a gyomromból a sav...tök jó....
majd este lehet kimozdulunk...még nem tudom...
volt kis bizniszem is ...meg fürdőszoba projekt ..tovább babásítom...még küldtek kis pénzt is ...úgyhogy nagyobb álmok szövődnek....de ma költöttem is szépen...
ja telcsi lassan ideér ...
A termelői ár ugrál ennyire, hogy állandóan változik az ár?
Gondolom az adók fixek Ok, áfa most ugrott +2% ot.
Illetve az adó a termelői árból számítódik?
Akkor ha jól értem, a termelői ár 100Ft, akkor 50Ft adó akkor 150 a benya,
ha 10Ft ot ugrik a termelői ár akkor nem 160 lesz a benya, hanem 165, mert az adó is nő...
Na mindegy elvileg a benzin "valódi ára" a jelenlegi fele, mert a többi adó.
Már csak azt kéne kalkuláni, hogy a termelői árat hogy határozzák meg...gondolom van valami kőolaj ár, aztán arra rádobják a finomítás árát+munkadíj, stb. Ok vegyük a +2% áfa mindent vitt, a finomítás árát is.
Viszont ha a kőolaj ára felmegy, akkor más országokban is emelkednie kéne a benzin árnak. Pl a szlovákoknál megy felfelé? Ha csak nálunk ugrál, akkor itt valami nem kóser
Na, maradt még csempe?
Úgy is nagyon benne vagy, ha ott végeztél, jöhetsz hozzám is vakolni a műhelybe végre nincs kupi, viszont levertem egy rakat vakolatot ami átázott, fel kéne vakolni valami vízzáróval, meg körbeásni a házat és kívül is újraszigetelni na ez se most lesz megcsinálva
zaránid lyégkrémes..nem volt..öreg vagy már szelektív a memóriád...
most sincs máshogy ha neked 11ig kell aludni akkor én is hisztizhetek hogy 18ra vissza vigyé a tsáládhoz..vagy kejjé csajossan nyóckó! és akkor nyomhatjuk este nyócig
ne legyé kemény aki kő keményen tud 11ig alukálni
a kempingeben is ..csak egycő sikerült veled 10 előtt indulni..mikor beetettelek hogy kilencre jönnek a várhoz a szegediek..nem is jött senki de bálintot... sikerült 8.30kor motorra ültetnem
előtte sem azóta sem... BB=Brumimaci-10ig alvó- Bálint
megérettünk a csődre..ha a kisker nagyker termelői ár...50%alatt van..megértetünk a csődre..büdös köcsögök..meg is érdemlik hogy az emberek nem akarnak adót fizetni...
a buzi amerikának mért nem kell jövedékiadó? neki menedékiadós van?ez az únió köcsög itt csak a ukránok akik éretek az életre.
nem emlékszel már a jégkémes sztorira mi.? szelektiv a memoriád... azt is gyorsan felejted mikor behisztizel hogy neked mára eleged volt ...haza akarok menni brühühüh...
Jobb esetben egy Windows újratelepítés megoldja a gondod.
Rosszabb esetben valami hardver probléma.
Esetleg túlmelegszik.
Nem zúg nagyon? Ventillátorok forognak még benne?
Vedd le a kazán tetejéről vagy hámozd ki a ruhakupac alól
Egyszer volt egy ilyen valós eset, bezárták a gépet a szekrénybe, semmi levegőt nem kapott, utána meg csodálkoztak, hogy mi lett vele
dawe. mi lehet a gépemmel? állandóan lefagy. aztán semmire se reagál. ki se tudom kapcsolni normál módon. hanem a kis reset gombal ujrainditom. aztán lassan észheztér, megy egy darabig ,majd ujra lefagy. biztos tele van vírussal.trágyakazal.
ez hazughság...
mert volt bálint a zarándba.. meg volt a jégkrémes sztori is..csak a kettő kötz volt time beli különbség...
a lyégkrémes sztori.,. még mikor afen hoz mentünk a bakonba..bb meg becsastlakozott... mondták óó..ide nem kell viz..minek..de 11óra felé már vagy35fok voltnyár legkeményebbje..és mindenki megitta a vizemet..bálint meg ..megszopatott..enniy én meg nyeltem bőszen a gecijét...azóta a zarándba..mindég törlesztek..de csak kicsit..nehogy megharagudjon
legnagyobb mondása..nem vagyok én hülye..oda ?már 42éves vagyok van egy tizen 8éves lányom....még jau hogy gabesz nem látta
aztán jött vili és ö meg mondé én 41éves vok és 17éves a kölköm..nagygáz és felviharzott ...aztán bálint is belátta..itt a babér nem azokank terem akinek 18éves csodaszép lánya van ..hanem aki be is dobja a közösbe..mer akkor bárki felsegiti..persze csak a 2t filyús motorosok
megverték..
aúú szegény...viszek raúzsát a sírjaára...
lya nem halt meg....de sajnálom
már mint nem azt....
köcsögök
rossz az aki rosszra gondol..
ály em en énydzsel
majd este lehet kimozdulunk...még nem tudom...
volt kis bizniszem is
ja telcsi lassan ideér ...
más nincsen...
A termelői ár ugrál ennyire, hogy állandóan változik az ár?
Gondolom az adók fixek
Illetve az adó a termelői árból számítódik?
Akkor ha jól értem, a termelői ár 100Ft, akkor 50Ft adó akkor 150 a benya,
ha 10Ft ot ugrik a termelői ár akkor nem 160 lesz a benya, hanem 165, mert az adó is nő...
Na mindegy elvileg a benzin "valódi ára" a jelenlegi fele, mert a többi adó.
Már csak azt kéne kalkuláni, hogy a termelői árat hogy határozzák meg...gondolom van valami kőolaj ár, aztán arra rádobják a finomítás árát+munkadíj, stb.
Viszont ha a kőolaj ára felmegy, akkor más országokban is emelkednie kéne a benzin árnak. Pl a szlovákoknál megy felfelé?
amugy ha jol tudom a kurva náluk is azt jelenti amit nálunk.. kb cirka.
Úgy is nagyon benne vagy, ha ott végeztél, jöhetsz hozzám is vakolni a műhelybe
most sincs máshogy ha neked 11ig kell aludni akkor én is hisztizhetek hogy 18ra vissza vigyé a tsáládhoz..vagy kejjé csajossan nyóckó! és akkor nyomhatjuk este nyócig
ne legyé kemény aki kő keményen tud 11ig alukálni
a kempingeben is ..csak egycő sikerült veled 10 előtt indulni..mikor beetettelek hogy kilencre jönnek a várhoz a szegediek..nem is jött senki
előtte sem azóta sem... BB=Brumimaci-10ig alvó- Bálint
a buzi amerikának mért nem kell jövedékiadó? neki menedékiadós van?ez az únió köcsög itt csak a ukránok akik éretek az életre.
majd legközelebb viszek neked ultra pamperst...
esik az eső..hogy kurváznak
Jobb esetben egy Windows újratelepítés megoldja a gondod.
Rosszabb esetben valami hardver probléma.
Esetleg túlmelegszik.
Nem zúg nagyon? Ventillátorok forognak még benne?
Vedd le a kazán tetejéről vagy hámozd ki a ruhakupac alól
Egyszer volt egy ilyen valós eset, bezárták a gépet a szekrénybe, semmi levegőt nem kapott, utána meg csodálkoztak, hogy mi lett vele
csak a berg
mert volt bálint a zarándba.. meg volt a jégkrémes sztori is..csak a kettő kötz volt time beli különbség...
a lyégkrémes sztori.,. még mikor afen hoz mentünk a bakonba..bb meg becsastlakozott... mondták óó..ide nem kell viz..minek..de 11óra felé már vagy35fok voltnyár legkeményebbje..és mindenki megitta a vizemet..bálint meg ..megszopatott..enniy én meg nyeltem bőszen a gecijét...azóta a zarándba..mindég törlesztek..de csak kicsit..nehogy megharagudjon
legnagyobb mondása..nem vagyok én hülye..oda
aztán jött vili és ö meg mondé én 41éves vok és 17éves a kölköm..nagygáz és felviharzott ...aztán bálint is belátta..itt a babér nem azokank terem akinek 18éves csodaszép lánya van ..hanem aki be is dobja a közösbe..mer akkor bárki felsegiti..persze csak a 2t filyús motorosok
aúú szegény...viszek raúzsát a sírjaára...
lya nem halt meg....de sajnálom
már mint nem azt....
köcsögök
rossz az aki rosszra gondol..
ály em en énydzsel