mit akarsz tőlem tanulni ? androidos mobil nyomogatás simogatást ? vagy gyógyfürdés elengedett kézzel...esetleg már makival kezdünk jók lenni a zabálás reggeltől estig mutatványba is ....
meg ezen túlmenően főleg amiért rakják az atf-et....kisköbcentis gépeknél főleg sokat számít.....a kis viszkozitása (8) miatt nyersz kb. 1 estenként másfél lovat...azért az a valami....
és kiválóan olajoz van benne csúszásgátlóadalék is a kuplunghoz...úgyhogy lehető legjobb cucc ...5-8 óránként kidobni és fasza ,,,,,nem is drága
Csak 3 hely van tervben Zoozee mesterhez elmenni okításra,
egy kis Romaniacs, tanulni romániát, meg Bálint ha még lesz motorja megmutatja azt a feljárót, meg még pár trükköt ellesek tőle
Ami kérdőjel hogy február közepére összeáll-e a vas, mert akkortól el kéne kezdeni tréningezni, hogy szezonra összekaparjam magam
nekem csak az ATF el indult a 200 as exc..volt..hogy szétrúgtam a ricnit a berúgón,üresbe tenni is könnyebb valahogy az ATF olajjal..próbáld ki egyszer nem vesztesz semmit.
én is sebességben rugdosom az enyémet, elf gear synt olaj van benne mindig, .. ritkán van gond..
néha előfordul ha nagyon nyektetve van, vagy valami, akkor bemakacsolja magát, ..
ha nem indul két rugásra sebességben, nem is érdemes tovább rugdosni, kiveszem üresbe indul egyre.
Jó reggelt...Mi ez a motor?..jaa gáz-gáz azért nem indul jól fel kell húzni
egyébként pont erre jó az ATF olaj..sebességben is jól be lehet rúgni a 2t motort
peterhansel is egy kancsó geci volt...szegény motoros srác...és könnyen lehet ilyenkor iszik a légszűrön a motorja és oda a nagynehezen összekuporgatott 15 milkája ....egy ilyen gyökérség miatt....pedig peterhansel sokszoros enduró világbajnok meg ilyen olyan bajnok motorral is volt néhány dakarja ha én tudom hogy szopás akkor ő is ......
Szar is az kellből kellbe nap mint nap és még tudatban ott van veled egy rakat kellene
és kiválóan olajoz van benne csúszásgátlóadalék is a kuplunghoz...úgyhogy lehető legjobb cucc ...5-8 óránként kidobni és fasza ,,,,,nem is drága
Csak 3 hely van tervben Zoozee mesterhez elmenni okításra,
egy kis Romaniacs, tanulni romániát, meg Bálint ha még lesz motorja megmutatja azt a feljárót, meg még pár trükköt ellesek tőle
Ami kérdőjel hogy február közepére összeáll-e a vas, mert akkortól el kéne kezdeni tréningezni, hogy szezonra összekaparjam magam
anyagilag mekkora hakni .....
eccer érjem utol magam ....soha többet semmit nem csinálok vállalok....
néha előfordul ha nagyon nyektetve van, vagy valami, akkor bemakacsolja magát, ..
ha nem indul két rugásra sebességben, nem is érdemes tovább rugdosni, kiveszem üresbe indul egyre.
enyi...
mert forever 2t.
etépné sziriléket a menetszele a nyeregből ,ahogy elrongyol mellettük a trabantállat! ezt meg nem kockáztathatja egy ekkora cég mint a ktm!
nem tudom valaki hallotta e hol tarthatnak cirilék a bamakón? állítólag indultak .
egyébként pont erre jó az ATF olaj..sebességben is jól be lehet rúgni a 2t motort
cirillke is köcsög volt a sárban.....
olyan mintha a franciákkal kivételeznének ....
egyedül csikusz irhat de neki van 4t gasgas, és a legjobb motor a világon sosincs baja, semmit nem kell rá költeni, igaz nem inditotta be vagy 5 éve..
alap eset ha egy 2t nem indul 2 rugásbol akkor kiveszem sebességböl és indul elsőre... ezt még egy ovis is tudja...
a 2t ilyen ha sebességben rugdosod, a 4t nem tudom milyen mert azzal kislányok szoktak motorzani... és hát nekem ugye kukim van ...
http://www.youtube.com/watch?v...
http://youtu.be/dWMCcS4cMxo