Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak látnánk már belőle vmit... Szerdától megint emelik 10ft az üzemanyag árakat.

Most már nemtaxis blokádot kéne csinálni, hanem országos blokádot, a határokon is keresztbe állni, a pályákon meg politikus kergető versenyt rendezni.
ANTIGASGAS:
A rendőröket se értem, nekik is jobb lenne ha átállnának a civilek közé tüntetni , úgymond az ő érdekeiket is védik, vagy féltik inkább az állásukat, vagy hogy is van ez?
Ja meg ha átállnának nem lenne kivel összecsapni, lemészárolnának pár gecit összecsapás nélkül oszt példa van mutatva mi lesz azzal aki kekeckedik a néppel, csak jó helyre célozzanak.
szeva...

majdnem megverte..
és akkor azokat a cseppet sem elhanyagolhato dolgokat már nem is emlitem hogy ezekben az országokban lofasz ado kedvezményt kaptak a multik, nemhogy 5 év mint nálunk...
meg pl már a legelején szerződésekben rögzitve volt hány %-ék hazai terméket kell átvenniük, amit szigoruan ellenőriznek, és még sorolhatnám a szárazabb szabályzokat, amik kisebb, de lényeges dolgokban kötik a multi kezét...
S mi lett a nagy V-vel? Gazdagabb lett egy Berggel vagy elküldted a picsába?
Reggelt. Munkanap, meg hétfő is
Gabikám te okoskodni azt nagyon tudsz üresen...nagy gratula hozzá. elmagyarázom mert akkora kis okoska vagy rögtön megragadsz valamit amiröl kb fogalmad sincs....

a pláza stop egy kifejezés... kb azt jelenti ,( hogy te is megértsd,) adott ország vezetése nem enged be minden multi céget az országba szarásig, mint ahogy nálunk már falu szinten is van egy penny, aldi, spar, cora, metro, interspar ,billa, stbstbstb....
beengednek valamennyit de szigoru mérték szerint, igy megörzik a saját kis és középvállalkozásaikat....és meg fog maradni egy kisvárosban a barkácsbolt, nem kell bezárnia mert nyilt egy tesco, mellete egy praktiker,meg egy auchan,meg odébb még egy obi....

szoval nem azt jelenti hogy efektiv nem nyilhatnak plázák a belvárosban, ami butikokal van tele, max alul van egy nagy kaja bevásárlo multi...

érted okoska.? észerü hazai érdekeket első sorban figyelembe vevő piac védelemröl szol.

kicsit többet kéne olvasgatnod témákban,nővelné a látásmododat, vagy többet csendbe maradni okosabb maradnál...
Jó morgentet
morgen evribadi !

te Bálinyó! mikor jártál Aradon? nem mostanában. méghogy plázastopp! hát ezen befostam.... szerintem sok kv -t ittál reggelire. vagy kevert bele valamit az asszony .

este kishíjján szétvágtam a tv-t! 11 kor volt kiírva a dakar 14 szakasz. erre a tetves sznúkert kellett néznem míg le nem lökdösik a kibaszott golyóikat a jukakba. ráadásul fejhallgatóval mert csajom szeretett volna aludni már.

addig húzták míg fel nem adtam a várakozást. egy kurva szót mondhattak volna közbe hogy várjunk vagy ne . tegnapelőtt meg a pikádó ment előtte. én nem tudom hol élnek ezek ,hogy minden szar fontosabb a dakarnál. legközelebb gombfocit közvetítenek az úszó vb helyett...faszom belebaszom. ja ismétlés meg nincs!
hát igen ...... mindenkinek több esze volt / van
ezt a visszanyulni csunyán bebörtönözni, vagyon elkobzást mindenképpen meg kell-ene tenni,

enélkül sose lesz megujulás a következő, vagy a jelenlegi tovább probál lopni anyit amenyit csak bir, nincs jelenlegi kontrol, és nincs elötte példa sem hogy járhat ha megteszi.....

románok jol csinálják.... ezt is... náluk volt plázastop már az elején is....és egy csomo dolgot 100-szor jobban csináltak mint mi, ovták a saját piacaikat okosan....
van benne igazság, és visszamenőleg 21 ével kellene kezdeni, mert a fő bajságokat onnan kezdték...

fuuu szép nagy listát össze lehetne dobni....
szeva.
mifaszt meséljek...?
megent pont olyankor hivtál amikor pont valami baszott feljároban huzkodtam el őles kidőlt száraz fákat hogy legyen ut végig fel...

mondjuk az ut meglett , de a végére besőtétedett, és otthagytam a feljárot betöretlenül hiányzott még vagy 10 méter...
az utolso probánál olyan sötét volt már ,neki mentem 1 fának.. vagyis kiütötte a kezemböl a kormányt...
Reggelt
én öszintén evallom nem haragszom rájuk...mondjuk nem is kedvelem őket, és ezért tettek is rendesen...

a normális vadász amugyse tekinti fő ellenségnek az edei motorost, beszélgettem már párral és elmondták semmi bajuk velünk hiszen nem is igazán találkoznak motorosal, mivel amikor ők járnak ki hajnalban és esti szürkületkor, olyankor már nincs motoros sehol, sőt volt olyan is aki (ez már jopár éve volt) elmondta ő tökre szereti a motoros ösvényeket mert igazi jo cserkelő ösvények,faszán karbantartva nem gazosodik vissza stb, jokat elszokott sétálni rajtuk , nem ropog a faág-levél.
mondjuk a nagytöbbség egy igazi felfuvalkodott tajparaszt aki tényleg azt képzeli ővé az erdő, csinálhatnának a vadászok maguk között egy tisztito tüzet, aki nem szereti a motorost azt kizárni a picsába...

najo nem igy de a tényleg tajparasztokat kirekesztenék, mondjuk álltalában pont ők az újgazdag miller gecik, utána megveszik a bakonyt zsebböl és királykodnak tovább a többi vadász meg nem mer nekik szolni...
politikailag extrém a fhórum
nem is igazán nyerhetőt akartam írni ...de esetleg jól ki lehetne jönni belőle...ami áldozatokkal jár...de megáll ez a lehúzásos trend.....még ettől független jó nem lesz az biztos de fordulna kissé a felállás,,,,,
jobb volna atudatom hogy éhezünk kicsit vagy nem annyira okos a telefonom...de odabasztunk nekik..és ezzel sok ember kezd így lenni ....hogy ilyenért lenne meghúzva a nadrágszíjunk....ami amúgy is meg lesz húzva a vérszívók által....
igaz .
én kérek elnézést
beásítok az már lyaúreggel?
nálam meg a kálypifelhívás =
. .
inkább mesélj
lyaúreggelt béláim az úrban
tegnap volt nálam a Vevő..a nagybetűs V mint Vágomszét a fejét az ilyen pofamantesnek(mer kicsit pofátlan az ilyen)