Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Voltam jósnőnél hogy megtudjam milyen lesz a 2012-es évem. Azt mondta, hogy nem lesz gáz... de lehet, hogy villany se.
fegyelem
jó reggelt !
oldalsztender lehet ?
na visszaolvastam....
Nem haragszom,de nem segítek Összetolod ruggajtó níkű,azt 125mm legyen a lígríse annak,ha ócska pirostetejű tekerentyűs és buzi belsejű me szerintem az.
Hello!Ne haragudj de tudnál abba segíteni hogy mennyi olaj kell a wp 40 es teleszkópba villaszáranként?Előre is köszi
Jaja,most vennék zsééjéé
hát olyan az élet mint a gyerekgatya rövid és szaros
Szasz madame Látode,ez ilyene
szewasztok..kurvák

látom meghalt szegény mika... beszarás ...5 ször volt világbajnok..hétszer meg nyerte a six days-t plusz egyebek...

hihetetlen 37 évesen ...

nyugodj békében!
hosszám képest kosztolányi deziré..csak buta szófordulatokkal játszott..
ez az igazi költészet
lyaú élyt mindenkinek..aki már legalább egy társát...meg...meg...meg viccelte
álmodjatok azzal hogy jön a tavasz háború van nincs lóvé meg ilyesmi..kaja nuku..benzin óne..forum kihalt
oszt mikor felébredtek a 450ft gázolaj betankolása után ..megpuszilod a kutast..aki kigúvvadt szemekkle törli le nyálas pofályáról, kesenrés ízű nyáladat...
miközben kérdé?buta arcából
-hát ez meg ...mé..
-mert lehetne ennél sokkal szarabb is
Ez van.
hú bakker..
ezt kár volt elmesélni
Van reflex Ahogy lehet mozdulnak,még sincs baj,itt má lenne tömegszerencsétlenség
Hm hm,akkor én mit mondjak?2 hónapja a csivavám jampizott,azt kerítésen keresztül pofázott 2 nagy rotweilernek,az utcasarkon.Azok meg megunták azt kijöttek.Harcolt az utolsó mp-ig.Szétszedték mint a szart,szerencse nem láttam ,a szomszédok mesélték.
huu baker. ide ha betévedne egy kisvárosi mazsola magyar nő friss jogsival...ááááá