Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

konkrétan egy vödör geci csak mert nem ember az tuti.. legalább egy kicsit várt volna..kizárnám a faszba..szándékossan elütötte...
az itteni motorsok.. ha mondjuk a magyar dakaron csinál ilyet csúnyán összeverék volna

a filyús motor... azé fogyaszt ez keveset mert..fel kell húzni mint a lendkereskes autót ..már világít a lámpálya jobban mint alapjáraton...de még nem indult be...
karburátorállítás minek
na léptem ...bankba ...beszarok..
Nem tom kivolt.De ahogy mondta a haver.Még a motort se engedte felállitani neki.Rálépet a hátso kerékre azt egyböl telefonált a köcsög hogy ismét el kaptam egyet gyertek,Gondolom a vergásoknak szolt.Aztán dulakodtak meg pistolyt fogott rá meg kiabált a vadász vedd le a siakot te geci körény aztán össze öklöztek a haverjai vissza mentek aztán adtak neki.
Ez lenn volt a nagy vadetetönél ahol neki indulsz a dombnak és fel a háromlábunak.
Nagyon el durvult ez a része a dolognak.
csodálkozik A PARÉJ HOGY elverik....mire gondolt , hogy nem voltunk katonák ? vagy mi a kurva anyjára ....hogy mer ilyet csinálni a patkány? hihetetlen aztán meg van sértődve ha dadogósra sétáltatják...

vicc miket képzelnek ezek az önjelölt ávós tolvaj köcsögök...
ANTIGASGAS:
Ronis, ha van egy kis időd, okosítsál már ki pls, hogy miből is áll össze a benzin ár, meg ki határozza meg, mennyi legyen Szerintem a kutak a Moltól veszik a benyát, a benya árát a MOL szabja meg, igaz a MOL részvényeinek tulajdonosa az állam is, de én olyan törvény módosításokat nem látok, hogy állambá azt mondja a benya mától legyen X forint, azt értem, hogy van rajta áfa, azaz ha 25%ról 27 lesz, akkor indokolt a 2% os emelés, de egyéb ilyen benya ár növelő rendelkezést nem láttam
MOL tulajok RGO szerintem ez is valami néplázító igyekezet...
hányszor megfogadtam már ezt!
ki volt az a jopofa vadász? tudjuk-e mi a neve, lakcime, személyi száma...-?

a zöld szamuráj terepjáros idiota, aki a gumisgyuri mögött lakik.?
vagy ki volt az érdekelne, csak hogy tudjam mire számitsak..

meg persze ő is.
paradicsomos halat esznek csokival, kenyér nélkül...

erröl jut eszembe, egyszer zarándba Viktor kezdett el pityeregni fuu dejol esne neki most valami jégkásás holmi itt az erdő mélyén valami szoposon mire felkapirgáltunk, persze mindenki ki volt mint bili füle...

na mondom neki itt van nálam jégkrém, erre Ákos rögtön kapcsolt mondta jahh tényleg a jégkrém amit hoztál most együk meg de jol fog esni...
veszem le a hátizsákot Viktor azonnal oda tipor asszondja : HU basszus tényleg van jégkrémed, adsz?

kicsit még keresgéltem a hátizsákban ... mire leesett neki hogy csak hülyitjük... ááá sokat röhögtünk rajta...

utána jodarabig szálloige volt , Viktor kérsz jégkrémet,? csokist vagy vaniliát..?
Hát a forgácsnál szoktak lenni juppok.De nem kell ennek nagy dolgot tulajdonittani.Viszont most nagy a harc a vadász motoros köszt az adidasfele föleg.
Haver akit le rántott a motorrol pisztolyt fogott rá a vadász meg dulagodtak a haverok vissza mentek azt meg verték a vadászt.Havernak van rendör ismeröse és kérdezte tette fel jelentést valaki de senki.Mondta is a rendőr hogy nem foghatta volna rá a pisztolyt.Köcsögök ezek.
szoval arra ne nagyon gépelj.
forgácshoz mentek ki több autoval,motorosokat elfogni, meg kocsmáros csajjal üzengettek a motorosoknak hogy fuu, meghaaa.. állitolag...

aztán lehet csak városi legenda..
Én inkább attól tartok azért nem tudok ellesni tőle semmit, mert sose érem utol , amikor meg utolérem már nagyban majszolja a sütiket Makival, s kérdi, hol voltam ennyi ideig
Dew.. nem tudsz sokat ellesni zéétöl mert folyton fékez... csak nyomja nyomja azt a kurva féket...
Király úgy lesz márciusban hosszú hétvége de április is tavasz még
na milyen jó ötletek vannak ....nálad a pont......benne vagyunk ...pálya az van
Szasz ronis.

arrol nem tudok hogy kivonultak vagy sem de volt motorosnak kalandja a vadásszal és meg verték a vadászt.nevet nem mondok és lehet abbol lett most valami story most meg.Az Adidas fele ne nagyon mennyetek vagy menny.Arra volt most a sok el kapás meg ilyesmik.Baglyasfele meg ösküig ok.
Arrol nem hallotam hogy kivonultak volna meg hajtóvadászat lenne meg ilyesmi.
probáltam már az atf-et, nem rossz.. de ebböl az elfesböl van itthon vagy 6 liter , és olcson kapom,
Dew , csinálhatjuk ugy is tavasszal hogy én szivesen felmegyek zééé-hez a pilisbe, ott elmegyünk egy kétnapos ottalvos kiscsoportos gurulásra...
az neked is közel van, nekem sincs messze... jo lesz, zéé tud rövidebb utakat...
szeva Yami.

mesélj már itt nekünk mi ez a spájszerkodás arra felétek rendőrileg, hogy a kocsmába üzengetnek a motorosoknak a sünök...
meg a multkor is kivonult a motorosokra egy csomo sünmobil...

most akkor szabad arra menni, vagy mi van.?
tudom ti is csak a cukiig, meg a kocsmához jártok ki motorral
Mijaza az android?
Valami olyasmit, megyek utánatok és ahol esek kelek, meg látod, hogy itt nagyon nem jól csinálom a dolgokat, azt korrigálod a fejemben, hogy is kéne, vagy mit cseszek el, aztán megpróbálom úgy, illetve menet közben ellesem, mit hogy is kéne. De a lényeg, hogy ne csesszem el a hajtásotokat, meg mindenki jól érezze magát
gyere csak..majd el hízol van hogy reggeltől estig eszünk..husikákat meg sok sütikét akkor megyünk haza ha bezár a cukrászda..este 8-kor
hát amikkel itt utol kéne érni magam lehet jobb lenne előbb meghalni...
Van egy iylenem elado.Yamaha Wr.yz-kre 49-es JT Lánckerék.0-km-es 5500ft posta utánvét ok.