Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azta kibebaszott kurva életbe... Mika AHOLA...
NYUGODJÉK BÉKÉBEN...

na most iszok még egy pálinkát....
Dew most értem haza a gyerekkel két személyel , robogoval sthil fürész, megcsináltam a feljárot, ha holnap jo idő lesz beprobálom...

sorry de én inkább motorozok mint fotozok...
Ketté van törve. Akkor most már csak azt mond meg mennyi a bontósoknál,vagy mennyi az új!
nem a mi kutyánk volt , hanem olyan Eurasier mint a miénk...

Ausztriában egy autopálya parkoloban kiengedték a kutyát ,és elfutott egy erdős rész felé egy macska után... kb 10 percel később egy BÜDÖS BUZI GYÖKÉR TAJ PARASZT VADÁSZ KILŐTTE....!

ÁLLITOLAG ŐZNEK NÉZTE...

ez 10 napja volt azota a kutyát kereste fél ausztria egy többszörös gyöztes kutyárol van szo rajta hám, biléta, be chippelve, keresték a Police-al Tűzoltok, kiszorolapozták a környéket , szerdán indult volna különleges speciális kutyás felderitő mentők akiket a saját pénzükböl fizettek...

és a bűdös tajparaszt vadász otthagyta a picsába , baszta bejelenteni.

a család meg 10 napig a poklokat állta ki..

azota kideritették ki volt.. most szarrá akarják perelni a faszit, pedig a fél fészbuk amerikátol angliáig azt tanácsolta nekik hogy lővessék ki a faszit, szemet szemért, fogat fogért....

amugy isten nyugosztalja ..ő volt a bal oldali.
csikamester holnap küldön a hátsó gatlokat is
show val
kimondtad a nevét
lebuktatod
adit
adi...endrét
Ádi. tegyél már fel valahogy fotót azokról a másfél kilós pisztrángokról ,amiket abban a rejtélyes patakban fogsz a bakonyban! léciléci... tudom ,hogy olvasod a fórumot . szóval várom a képeket!
Azért nálunk még nem a legjobb az erdei talaj:
Bálint. jól olvastam Ildi azt írta, lelőtte valami vadász az egyik kutyátokat? austriába vagy hol. hogy a picsába? nem látta hogy nem farkas vagy mivolt? szegény kutyuli...
Kicsit sűrű a január és lehet nem engedheti meg mindenki magának, hogy átutazik a világ másik felére
2010 jan 8 volt a Eddy’s X-treme, ahol a Knight nyert, most az USA ban jan 16 volt a Tought One,
Eddy's Enduro X January 29th aztán még ki tudja mik vannak de ez mind kemény extrém így januárra.
Február is így indul Fast Eddy XC Championship Round 1 February 5th, stb..
események
nem ezek még a 2006os ktmek
ez az csak az év nem 2012..hanem 2007?
az a lars enockl ,aki ott csapat ahol m. vette a motorját a bachnernál! ezt emlegette . zsírkirály! de hol van jony? megivott egy balantinest? és elcsapta a hasát?
egy rövidebb összefoglaló a versenyről...
kólát csipszit..sört rakjatok magatokmellé mert egy óra
nézem a tuch onet. ezek jeges szaron mennek meg ködbe. igazi tetű időbe. nagykabátba nyilatkozik. aztán a következő képen meg rövidujjúba huzza föl a veréb a motorost a feljáróba. elég szélsőséges idő lehet ott. de inkább szar mint jó az biztos., ez a tuch one máskoris havas szaron zajlódott. nem véletlen mennek ezek jól! nem itt ülnek a gép előtt mint én csíra ,szétszedett motorral ,hanem még fagyba is simán veretnek.

nem úgy mint bálint aki ott horkol a kanapén most is ,közbe meg azt kamuzza kimegy pályátépíteni! még nyáron is 10 kor kelt föl a kempingbe mikor ittvolt:)) pedig akkor szalonnás talaj volt és 18 fok madárfüttyel!

vagy ha nem alszik ,akkor meg olvassa a hvg-t ezerrel !
déw ez nem volt szép.
zozi úgy mondja finoman diplomatikussan..kiszappanozta a szályát

amúgy meg ezek a kedvenceim ..a sorrend mindegy...
gabesznál nem ez mert nála sétáló dzsoni..(jonny walker )nem a harmadik mint ezen a eddy extrémben ..hanem az első
na megint levizsgáztam időeltolódásból
Viszont az nem semmi, hogy már fent van az összefoglaló videó is, pedig ma/tegnap volt.
Eredmények részletesen
1 GRAHAM JARVIS ENGLAND HUSABERG 14 02:28:11
2 WAYNE BRAYBROOK ENGLAND SHERCO 13 02:35:12
3 BEN HEMMINGWAY ENGLAND KTM 13 02:41:43
4 DAN HEMMINGWAY ENGLAND KTM 12 02:30:02
5 MELCIOR FAJA SPAIN KTM 11 02:29:44
6 ALEXZ WIGG ENGLAND GAS GAS 11 02:32:35
7 LARS ENOCKL AUSTRIA KTM 11 02:36:52
8 JESUS ZAVALA MEXICO KTM 9 02:42:38
9 JOAO RIBERIO PORTUGAL AJP 8 02:32:23
10 CARSTEN STRANGHONER GERMANY GAS GAS 8 02:40:57
11 GARY DANIELS ENGLAND KTM 4 00:50:15
12 PAUL BOLTON ENGLAND KTM 3 00:33:48
13 DANNY MCCANNEY ISLE OF MAN GAS GAS 2 00:21:35
mit vártál január közepén? tán rigófüttyöt és meztelen csajokat a strandon? kitettem este a halakat az udvarra egy tálba. ma délbe pucoltam meg és beton kemények voltak. pénteken menyhalat sütök! csak még fogok hozzá párat.
Nocsak Jarvisnak elkenték a szája szélét

Ma vajon mi lesz a vége?

Ma is izzadnak a fiúk egy kurva jó versenyen!
á bakler
simán a sixdalyzi..direkt ilyne re van kifejlszteve...
sajna tudomásul kell venni az endúró gumi hatásmechanizmusá...
a bütyök keményebb talajon belenyomódik a gumiba és a gumi..belsőbütyök nélküli része pedig tapad..!ezen a szutyi talajon is!
mondjuk az s12 is olyan hogy anyagában !van a varázs.
mint a téli meg a nyári ótógumi... nem csak a mintázat a lényeg hanem a gumikeverék!
pl az s12 az olyna mint a starcrossz ami nekem van hátul..de a sztarkosszal gyökeresben... fullszívás!

látta valaki..
itt a tél..
már nappal is minusz van..
remélem ez nem azt jelenti hogy március végéig szopjuk ezt az időt
bazki ez jó agresziv verseny! rohadt jól csinálják és látszik ,hogy kurvanéz akadályok vannak. vizesárokból fel aljas gyökeresen meg lapos sziklás ,árokátugrás. stbstb.. szerintem mindet be lehet cumizni simán ha egyáltalán fel birnánk mászni valamelyiken is. szerintem volna baj nem pici