Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Nincs mit!
Hát ja, anti.. de nekem már volt GG-m!
Üdv az ANTIGASGAS fórumon és köszi a videót!
Jó reggelt vagy napot vagy Csikának jó estét!
Szisztok!Eddig csendben olvasgattam a fórumot már lassan 1 éve... de most csatlakoznék ide, már ha lehet persze!Itt mindig olvasni valami érdekeset , vagy vicceset!
Szép napot Mindenkinek!

http://www.youtube.com/watch?f...

Üdv, Jácint
én a plussz tudásért simán elkérnék legalább 150-et,

neviccelj már, még egy kutyát is mire betanitanak benne van legalább anyiban... és akkor ez nem csak csibészelni tud hanem felmegy a sziklákon magátol, idén déván csak anyi dolga lenne oda állni rajthoz és motor végig megy magátol...
áhhh legalább plussz 300 ezer..
ez a szent biblia!
jonapot.

megnéztem a határozóban, tényleg nem cigányréce! bocsánat. csak azért nem folytatom az ügyben az írást mert én is tettem fel halas képet. úgyhogy kussolok. ráadásul meg is ettem. fujj

condi. a nagytankot adom hozzá és a védőt is leszarom. amit nem adok az a másik kerékszett és a sok egyéb holmi,motoremelő stbstb.... na meg az amcsi kuplung. mert azt még kis se fizettem . de az eredeti is jó csak már lefurtam a szegecseket a csere miatt. tehát a motor az úgy néz ki mint a képen. max nem pakolom tele a furgonod még egy mázsa kacattal. a régi hengert is elviheti bárki. még alapméreten van. de árulgassa a faszom úgyse kell senkinek.

egyébként ne adj isten megvennéd... és így beszélsz vele valami sziklás részen ahol majd "nem kíméled"... nehogy te legyél aki el lesz lövöldözve a bús picsába a motor álltal , egész véletlenül....

másrészről azért is járnál vele jól,mert ez már be van tanítva .erre csak rá kell ülnöd visz mindenhol! ott is ahol eddig csak álmodtál.de befostál ,hogy megsérülhet az a motor amit most sajnálsz ellövöldözni :)) szóval ere csak rá kell ülnöd tudja a dolgát! csak ne nyúlj semmihez! még elügyetlenkednéd a dolgot!
Szeva mesterem
szeva csikusz..

csak ezt nehogy elolvassa asszonyod...mert lesz dádá, aztán mosogathatsz hetekig...
persze mint tudjuk én csakis boltba járok a motoromal, és csakis az igazat a szintiszta igazat mondom mindig biro ur...
Jó reggeltet mindenkibe
tos bácsi cumók itt vannak,de hétvégére nem lesznek meg Ami sok, az sokk
Nagyon jo kis oldal
Igaz nálam ez ki van nyomtatva és az asszony mindent este mikor hazaérek el is mondja fejből
ez a beszéd ----
Jó reggelt Emberek!
drága barim... olyan hely még nem született ahol én a gasgas-t sajnáltam volna...
A felsorolt tartozékokkal adnék annyit érte. Csak a motorér nem. Ennyi.
Vedd meg Bálint. Jo lesz ellövöldözni a hardosabb sziklás felmenőkbe ahol a gasgast sajnálod.
Én is oda venném.

lehet hogy emiatt van enyi singli picsa...? ohne gyerek, ohne férj, élettárs... sex és nyujork mi..
jolesett volna a predátor védő, meg a nagy tank a 4 kiloba mi? kis moho... bruhahaha..
ez érdekes..

nem tudtam hogy az új FMF dod ilyen fojtott kamrás baromság...kivülröl szép, a rosebb gondolná hogy ráraknak egy ilyen agyrémet egy terepmotorra..

amugy az a legjobb megoldás szerintem is amit mondtál neki, perforált csövet bele, gyapotot oszt anyi...

jahh is ilyeneket ne mondjál neki hogy ne irjon ide , mert most szolok zolikááának azt kitilt a picsába a dominátorral...
gasgas 525...mi..?