mibe vagytok ti vazze? Ritának is leosztassz a léből? kurva életbe itt valami rohadt nagy kartel van csak én nem vagyok benne. alexnak te csinálod a telót?
félek hát. nyáron ha épitkezik maj melózok is neki. ha már lesz tető rajta akkor gondoltam rá hogy ottalszok.
vásárhelyi az a tag? tán "kólába "utaztok? vagy narancsba?
vagy esetleg árulod bálint kolbászát? gyanús vagy ,hirtelen lett péz fürdőszobára is meg sütire is.. áá igy szokott ez lenni aztán meg jönnek az ávh sok oszt sose halunk felőlled többet. ráadásul baszhatom a szimeringeket is!
bazki egy haverom most irt aki hozta a kuplungot. hogy leányfalun vett telket! a falu szélibe. ott a hegyen! oda épitkezik. majd megyek oda nyáron . nagy motoros a gyerek. de ez crossozik. megnéztem goglin hol van. ott a dunakanyar vazze. kurvaéletbe ott csapattok ti.
dehogy van! semmim sincs. egyszer csináltam valami rendszervisszaállitást telefonon az sikerült. jó is volt egy darabig aztán azzal is beszart. hogy a picsába vinném hódmezőről? de azért köszi! majd riki minnyá megaszongya.
Akkor a hardver elvileg rendben. Szoftver ügyileg kéne rendbe tenni,
s tényleg az a legegyszerűbb, ha reinstall. Van Windows telepítőd, melyik XP vagy Win7 vagy Vista?
Meg tudnám csinálni innen is, ha nem a windows-t kéne újra rakni, hanem valami mást telepíteni...
Ha erre járnál felém, hozd el a géped 1 óra alatt meg lehet csinálni vagy Windows telepítés az nem akkora macera, ha van telepítő lemezed akkor felhívsz telefonon és levezénylem neked, Viktortól elkérheted a számot.
az új gép nekem is lefagyott bratyó hozott hő-lék-fúvót és azzal beindította az abalkot..mert neked si az van lefagyva..csak az angol úgy mondja vindoz..te meg ..ablak
bratyó hűtőházi szakdolgozó..ezért ért a lefagyott dolgokhoz
itt nálunk..+12 fok van süt..a nap..ja ez nem az..csak a redőny ahogy le van engedve visszatükrözi a lámpa fényét..és ez nem is 12hanem fordítva..21és ezt is a termosztátról belső hőmérdséklete..a külső ....az.... -2tő
kint..kint esik a haw végre tél van ..ami azt jelenti a következő évszak a tavasz leszz..mer eddig ősz volt ..utána most van a tél..és ..nem sokára..addig meg szögesgumi fel
ja amúgy haver a szerelő! és mindig azt mondja mikor kérdezem mivel tartozom ,hogy áá semivel... őőőő egy ötezrest adhatsz azért, mert sokat kellett szaladgálni panelokért!
pont mint Bálint haverja aki mikor defektem volt segitett a belsővel. megkérdeztem mivel tartozok.. azt mondta hagyd a faszba semmivel. adj egy 5000 rest oszt jóvan...
déw. hogy tőccsem ujra a vindozt? úgy mint bálint a kolbászt? vagy ezt én nem tudom megcsinálni házilag? amúgy nem melegszik. forognak a ventik ,szabadon van a ház ,itt rend van komám! szóval az a része lesz a bajság amit mondtál. eddig elvittem egy hazudós számítógépeshez aki mindig lehúzott ,hogy szar az egészet uúra kel rakni vagy mi... aztán hetekig ült rajta ,bár gondolom 5 perc alatt csinálta meg... és a legkissebb bankjegy amit elkér az minimum egy ötezres. szerintem nem is tudja hogy van ezres meg kétezres a világon! és ahányszor felhívtam mindig azt mondta épp a tiedet csinálom! persze én meg el is hiszem az ilyen dumákat és bólogattam... lehet jobban járnék ,ha bevinném egy hivatalos szervízbe és megmondanám ,hogy holnapra legyen kész különben itt se hagyom. ja és hogy tudom mibaja csak nincs időm megcsinálni. hátha akkor nem basznak át! szóval adjál már tippet mit hazuggyak a szervízbe amit te is beennél! tudod mintha kolegák lennénk ... és mindezt anélkül hogy átlátszó lenne ,hogy én tök hülye vagyok hozzá.
tezsvírem. osztáá mivél tűtötted még? tán tííjglaporral? meg jófájtá fííréészporrál tezsvírem? vágy nétáá kutyáhússá drága tezsvírem? hejj dik de zsííros vagy tezsvíírem... biztos azéé mer sokát jáárol a z erdőn osztá bégyüjtöd az elhullott vádákát drága tezsvíírem... vágy nétán csápdáázol tezsvírem? hurkokát kitenni járol té ányit az erdőn ,ne is tágágyád lé ..... méghogy kúúbász! meg ejuró !drágá komáám... né kábijjál mán minket itten! osztán a márkológépet mikor indítottád be tezsvírem legutoljáárá? vagy egyááltalán vélekszel e még rája drága tezsvírem?
Dew ha az állam hozzá konvergálná a forintot az eur-hoz 1-1-hez akkor egy magyar ember keresne, kb 250-300 eurot...mai állás szerint...
viszont ez rendesen elinflálná a forintot, ugyhogy inkább a 150 lenne amit kézbe kapna... szoval szar kilátás.
komolyra forditva , mai állás szerint vannak kétségeim hogy brüsszel, és a centrum meg tudja -e csinálni ezt a nagy egyesült europás törekvéseket....
csehek is berágtak hogy aláirják, nálunk is megy a spájszerkodás, románok gyujtogatnak.... lengyeleknél egyelőre nem tudni mekkora az elégedetlenség, ott is erős a nemzeti öntudat... szép nagy katyvasz...
viktor tréler. dettó!
vásárhelyi az a tag? tán "kólába "utaztok?
vagy esetleg árulod bálint kolbászát? gyanús vagy ,hirtelen lett péz fürdőszobára is meg sütire is.. áá igy szokott ez lenni aztán meg jönnek az ávh sok oszt sose halunk felőlled többet. ráadásul baszhatom a szimeringeket is!
leányfalu itt van 30 km kb...jó minden ...szólj ha itt leszel..motort itt tedd le innen jobb a hegy..
de ha félsz akkor nem szóltam semmit
Én is múltkor majdnem kihánytam a kv-t
bazki egy haverom most irt aki hozta a kuplungot. hogy leányfalun vett telket! a falu szélibe. ott a hegyen! oda épitkezik. majd megyek oda nyáron . nagy motoros a gyerek. de ez crossozik. megnéztem goglin hol van. ott a dunakanyar vazze. kurvaéletbe ott csapattok ti.
s tényleg az a legegyszerűbb, ha reinstall. Van Windows telepítőd, melyik XP vagy Win7 vagy Vista?
Meg tudnám csinálni innen is, ha nem a windows-t kéne újra rakni, hanem valami mást telepíteni...
Ha erre járnál felém, hozd el a géped 1 óra alatt meg lehet csinálni vagy Windows telepítés az nem akkora macera, ha van telepítő lemezed akkor felhívsz telefonon és levezénylem neked, Viktortól elkérheted a számot.
bratyó hűtőházi szakdolgozó..ezért ért a lefagyott dolgokhoz
kint..kint esik a haw
pont mint Bálint haverja aki mikor defektem volt segitett a belsővel. megkérdeztem mivel tartozok.. azt mondta hagyd a faszba semmivel. adj egy 5000 rest oszt jóvan...
viszont ez rendesen elinflálná a forintot, ugyhogy inkább a 150 lenne amit kézbe kapna... szoval szar kilátás.
komolyra forditva , mai állás szerint vannak kétségeim hogy brüsszel, és a centrum meg tudja -e csinálni ezt a nagy egyesült europás törekvéseket....
csehek is berágtak hogy aláirják, nálunk is megy a spájszerkodás, románok gyujtogatnak.... lengyeleknél egyelőre nem tudni mekkora az elégedetlenség, ott is erős a nemzeti öntudat... szép nagy katyvasz...